Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wklei wszystko wklei ale jutro bo internet nie posłuszny jest i figle płata :mad:
a Murzynek tak elegancko powychodził :loveu:

Tak, Erko dziś na obiad w schronie serwowane było namaczane pieczywo :cool3:
widziałyśmy też 1 psa, który nie był w boksie, tylko uwiązany był do budy na łańcuchu, chciałam mu zrobić zdjęcie ale akurat okno wychodziło na to miejsce, :roll:
a pani co chwilę zerkała na nas :diabloti:

i ciągle mam przed oczami ten błagalny wzrok psiaków...:-(

Posted

Dziewczyny, trochę OT, ale nie wiem gdzie napisać. Znalazłam transport dla suni bullterrierki, którą mam u siebie, ale ona nie umie jeżdzić autem, to znaczy od razu się pcha na kolana. Ja ją wiozę do Radomia z synkiem, ale z Radomia do Warszawy wiezie ją chłopak sam, ona mu nie da jechać. Czy są jakieś metody oprócz transporterka, zeby przewieźć psa z tyłu i zeby on nie dał rady włazić na kierowcę? :cool3:

A moze ktoś ma pożyczyć na kilka dni transporter?

Posted

Moja suczka też koniecznie chce siedzieć mi na kolanach kiedy jedziemy a ja jestem kierowcą.
Kupiłam długą smycz taką z taśmy, przeplotłam ją między uchwytami zagłówków na tylnym siedzeniu, zawiązałam na taką długość aby sunia mogła się położyć czy siedzieć i zapinam ją na tą smycz, bo inaczej przechodzi mi do przodu.

Posted

Ja polecam taki właśnie pas, można za ok. 15 zł kupić.
A szelki mogą być zwykłe. Te "specjalne" niczym się nie różnią.

Posted

Ewelinka...to na bank ta sama sunia, nawet ma tą samą obrożę...na dodatek jest rozdzielona z dzieckiem - zobacz na 1 zdjęcie ze szczeniorami - jej maluch to ten po prawej z tyłu:-(

Posted

ale Stefcia trafiła :multi::multi::multi:
ogromna radość z takiego domku :lol:
tylko niech jej nie pozwalają tak tą dziewczynkę zaganiać :cool3: normalnie jakby pilnowała niesfornej owieczki...;)

a z Suką i jej maluchemz wcześniejszych zdjęć to jest tragedia... w schornie ich szanse spadły stukrotnie... PILNIE POTRZEBNY DT DLA NICH
i modły,żeby zechcieli wydać...

Posted

ewelinka to Ty bylas w schronisku? Wrzucialam tego wyżla na wątek wyżłow w potrzebnie, dziewczyny się pytają czy pamiętasz czy on jest duży. Jakiej wielkości jest ten wyzeł? Moze choc uda się go wyciąnać do innego schronu

Posted

andzia69 napisał(a):
fakt - wspaniały ten obiadek:angryy: pożywny, z dużą zawartością białka:angryy: (chyba z robali jak tam przypadkiem wpadną:cool3:)

Andziu jak ja bylam w naszym schronie to uwież ze obiadek byl 10x gorszy :-(
Wtedy to byla woda cos konsystencji Jogurtu...:shake: Miesa nie bylo nic a to bylo poprostu rozgotowany w tzw. "ciapę" ryż...

A tak nie na temat...

przepraszam ale nie ma mnie w Kielcach i nie mam dostępu na dogo...

Aha oprocz tego mam kolejnego DT :placz:
W domu Jest 7 psow oprocz tego z innej suki sa jeszcze 2 inne szczeniaki jeden pies druga suka, pies zarezerwowany na łańcuch...:-(
Suki podobno maja cieczki co 4 miesiace :-o A ten piesek co mam juz u mnie DT ma okolo 4 tyg. normalnie szczeniak w jego wieku nei powinien tak dobrze radzicsobie z jedzenie m a on juz zjada WSZYSTKO i rzuca sie na jedzenie a co najciekawsze na wode rowniez...
Maja tez robaki i sa cvałe zapchlone... bat szczeniaka ktory juz ma DT nie żyje umaqrł wczoraj
  • Zapewne pchly albo robale :angryy:
    najbardziej boje sie o ta suczke co tam zostala... Ona bedize sie mnoożyc co pół roku... :shake: jak jej matka i 2 suka... :-(

W pon. beda fotki szczeniora no i szukamy domu... Jest mały biały z łatkami brązowymi? i syganalizuje jak chce się załatwić...

Ja nie wiem moze uda się jakos wykupic za mała sume te 2 szczeniaki... jak znajdzie sie Dt wykupie je sama... tylko to Dt... u mnie bedize 1 ale jescze te 2 :placz:

• Posted

Gośka jak na moje oko ok 50-55 cm,ale pewna nie jestem

chodźcie to Wam coś pokażę :razz:

Pakuś, strasznie fajny z niego psiak, przychodził żeby go pomiziać, tylko pieron nie chce jeść :mad:

Posted

a czytaliście artykuł we wczorajszym echu o schronie???? moze Ewelinko rzeczywiscie powinnaś te zdjecia wyslać Emirowi słyszałam ze chca podac nasz kielecki schron......moze opisac im pare sytuacji jakie mialy tu miejsce......nie wiem co robić bo ten idiot.... z Puk-u powiedzial ze zatrudnianie wolontariuszy jest niezgodne z prawem:shake::mad:

Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Create New...