emilia2280 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Erka, zlecilam jutro dokonanie przelewu na Twoje konto z nadplat na bazarek Mory. Tylko 34.45zl, ale na pewno sié przyda.
kika22 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 emilia2280 napisał(a):Erka, zlecilam jutro dokonanie przelewu na Twoje konto z nadplat na bazarek Mory. Tylko 34.45zl, ale na pewno sié przyda. Emilia bardzo dziekujemy:loveu: Dziewczyny dobra robota z fotkami:lol: Fruzia to nie ta sama sunka:crazyeye:
Trinity36 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dziewczyny, potrzebuję hotelu dla psów, znalazłam takie : Hotel dla psów "Reksiu" Kaczowa 33 25-679 Kielce Hotel dla psów 1 Maja 26-220 Odrowąż czy zna ktoś telefony do tych hotelików? Albo jakiś kontakt? A może są jakieś inne jeszcze w Kielcach? Help!
mag.da Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Ten na Kaczowej zna Erka i ma nr, bo tam były nasze sunie z lasu. A ja mam pytanie o przybliżony wiek: Misi Birmy Murzynka Mory Fruzi Żebyśmy wszystkie pisały to samo w ogłoszeniach.
andzia69 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Trinity36 napisał(a):Dziewczyny, potrzebuję hotelu dla psów, znalazłam takie : Hotel dla psów "Reksiu" Kaczowa 33 25-679 Kielce podaję ci telefon i powiedz, ze ode mnie go masz (Anita) - 889454156 - Przemek kika22 napisał(a):Andzia zaraziłas ciotkę Rufusowa miłościa do bulowatych morderców:evil_lol: taaak - bo ja wirusy rozsyłam po necie!:eviltong:
ewelinka_m Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Trini już wysyłam nr telefonu do tego na kaczowej :p edit no widzę że Andzia już napisała, to dobrze bo zaczym ja bym znalazła :evil_lol:
ewelinka_m Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 w miejscu w którym był pies z lasu, okazało się, że jest jeszcze mała terrierkowata sunia :-( Fiona nie mogła jej tam zostawić... sama wpakowała się do samochodu, Miśka zdecydowała się ją wziąć na tymczas, ale ona niestety w niedzielę wyjeżdża i co potem? ona przecież spowrotem nie może wrócić do lasu jej towarzysza już przejechał samochód :-(
kika22 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ewelinka_m napisał(a):w miejscu w którym był pies z lasu, okazało się, że jest jeszcze mała terrierkowata sunia :-( Fiona nie mogła jej tam zostawić... sama wpakowała się do samochodu, Miśka zdecydowała się ją wziąć na tymczas, ale ona niestety w niedzielę wyjeżdża i co potem? ona przecież spowrotem nie może wrócić do lasu jej towarzysza już przejechał samochód :-( Zawsze wydawało nam się,że tam są dwa psy:mad: I niestety miałyśmy rację:shake:
GoskaGoska Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 moze jednak pomyslic o transporcie do wet-siostry, ręce opadają tyle psow w potrzebie :-(. Prawie kazdy wątek na dogo to smutna historia psa w potrzebie
Fiona.22 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kielce-porzucona terierka...pies z lasu nie żyje...czy zdołamy uratować Miśkę ? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10514920#post10514920
erka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ale fajna sunia. A jak ona się tam ukrywała:crazyeye:? Wiele osób przejeżdżających tamtędy mówiło o czarnym psie/:-(/, ja też go tam karmiłam i widziałam tylko jego, może ona doszła tam później? Naprawdę codziennie jakiś nowy dramat:placz:. Ja też nie mam dobrych wiadomości:shake:. Ogłaszamy juz od długiego czasu psiaki przygarniete przez pewną kobietę, wtedy były 7-mies, teraz maja już chyba ok. 9 mies. To jest Dolar, Tobi i ich siostra/ zapomniałam jakie daliśmy jej imię/. Sunia zostałą wyadoptowana miesiąc temu i wczoraj kobieta ją przywiozła z powrotem, powód , nic oryginalnego nie wymyśliła -alergia u dziecka:cool3:. Dolar został wyadoptowany i pamietacie , co sie stało. Baba go wyrzuciła, przywiązując go na innym osiedlu do drzewa. To cud, żeśmy go odnaleźli, bo błąkał się kilka dni po osiedlu i ktoś przysłał mi jego zdjęcie, na nim rozpoznałam,że to psiak , którego ogłaszałyśmy, nawet nie wiedziałam ,że ta pani go wydała. Naprawdę strasznie pechowe te szczeniorki. Sytuacja u tej pani jest bardzo nieciekawa. Ona ma w mieszkaniu w bloku 10 przygarnietych psów, żyje z renty, mąż nie pracuje, ciągłe awantury sąsiadów o te psy. A ona przygarnia wszystkie, które staja na jej drodze. Ma m.in. dobermankę , która w zimie byłą przywiązana przy przystanku, aż przemarzły jej łapki i teraz nawet po kilku latach ma ciągłe problemy z nimi. Te szczeniaki , które ogłaszamy, to przygarniety miot z sunią, która niestety nie przeżyła, zostały cztery szczeniaczki. Zwykle wcześniej udawało sie tej pani jakoś wydawać uratowane psiaki, ale teraz coraz gorzej. Dzisiaj spotkałam sąsiadkę tej pani, która troche jej pomaga wyprowadzać psy, dałam jej ostatnie nasze dwa talony na sterylkę. Wysterylizuje tą młódą sunię , która wróciłą z adopcji i dobermankę. Zostanie jej jeszcze jedna sunia nie wysterylizowana. Przypomnę te szczeniaki i bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu, ta kobieta już sobie nie daje rady:-(. To są stare zdjęcia, może postaram się tam podjechać i zrobiś nowe fotki To jest sunia. W następnym poście wstawię jej braci.
erka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 A to Dolar. A to Tobi. Psiaki te są bardzo zadbane, zaszczepione, bardzo przyjazne, wielkie pieszczochy, ale wiadomo, jak to młode szczeniory dosyć żywiołowe.
mag.da Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Sunia miała na imię Pola. Szkoda, że ona też źle trafiła :angryy:
kika22 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Miałam zapytanie w sprawie Dolara z alegratki i skierowałam do Ciebie Erko, ale czy zadzwoni i czy bedzie to ktoś sensowny?:roll: Oby tyle psiaków czeka na domki:placz:
GoskaGoska Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Proszé koniecznie podjedz i zrob fotki, ale jakies ladne zachécajáce:)to moze pieski szybciej znajdá domki
erka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Mag.do, a o którą Misię pytasz. Ta mała od Basi może ma 2 lata. A ta terierkowata też Misia, ale nic o niej nie wiem, trzeba zapytać Fiony.22. Fruzia ma ok. 6 mies, Murzynek o. 10 mies./ tak na oko, bo on nie da sobie zajrzec w zęby na razie;)/, Birma 2 lata.
betel Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Erko, zrobiłam te allegra, o których mówiłyśmy: Pilnie szukamy domów dla Ola i Oliny!!! Dolar, Tobi i Pola bardzo pilnie szukają domów! Jak będą nowe fotki to podmienię. Ps. Czy na forum są jakieś inne niż w pierwszym poście fotki Ola i Oliny????
erka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 A Mora to na razie przy dziecku agresor:cool3: i też nie da rady zajrzeć w zęby, ale napiszmy ,że 2 lata, bo tak wygląda;). Wczoraj dostałyśmy paczkę z karmą dla psiaków od p.Pilipczuka z Wrocławia. Bardzo serdecznie dziękujemy!:iloveyou:
erka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Mam tylko jeszcze jedno zdjęcie Ola. Musze zapytać tej pani, której wnuczek robił zdjęcia psiakom po zmarłym cieciu, czy nie ma więcej zdjęc Oliny.
Rudzia-Bianca Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Podnosimy w górę , niestety tylko tyle mogę zrobić :(
Fiona.22 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10516570#post10516570 Następne biedaki :-(
Fiona.22 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10516676#post10516676 I jeszcze jedne... Mag.do wstaw te wszystkie biedaki na pierwszą stronę jak masz chwilkę :cool3:
kika22 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 A czy to przypadkiem nie jest ten sam psiak?:crazyeye:
Recommended Posts