Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='divia_gg']Majla ma komplet zrobiony świezy, Saba tez, ale ona nie tak pilna. Dzis zrobie komplet Rozi.
Wiec zostaje [B]Niko, Groszek, Wafelek, Jagi, Albinka[/B][/QUOTE]

Ja ogłaszam Albinkę. Jutro mogę jeszcze ogłosić jakieś psiaki. Tylko potrzebne jakieś info o nich. Zaraz spojrzę na pierwszą stronę.

A co z tą sunią z urwaną łapką?

Posted

No ja Groszka jeszcze mam. Czyli zostaje na cito Niko - przydaly by sie lepsze zdjecia, (co najmniej takie jak ma Groszek) i Wafelek.
Moze wiec wezmiesz Wafelka. Tekst ma chyba Ewelinka i allegra Elizy_sk. Tak przynajmniej wynika z postu ogloszeniowego na 2 str.

To link do allegro:
[URL]http://www.allegro.pl/item892561702_wafelek_szorsciak_uratowany_przed_zamarznieciem.html[/URL]

Czyli nieobstawiony bylby Jagi. Tylko, jesli moge zasugerowac to do takich normalnych ogloszen chyba trzeba nieco "uproscic" teskt. Tamten oczywiscie swietny, ale wydaje mi sie ze do specyfiki zwyklych ogloszen nie jest praktyczny jednak.

Niko, Rozia - Ewelinka
Majla, Groszek - ja (z pomoca przy Majli)
Albinka, Wafelek - KarOla.

Czy tak moze byc?

Posted

nie ogarniam już na którym wątku powinnam to napisać :cool3: więc napiszę tu
rozmawiałam z ewąb na sobotę/zdaje się..Ewa nic nie pokopałam?/ jest chętna osoba, która pojedzie do hoteliku w Brześciu-nieodpłatnie.

trzymajcie też bardzo mocno kciuki za jamniczka z pod chmurki! :lol:
ii za jutrzejszy dzień..żeby nam poszło wszystko zgodnie z planem!

Posted

[QUOTE]Divia - odebrałaś od p. Ani reklamówkę z rzeczami na bazarek?[/QUOTE]
Zapomnialam oczywiscie, ale w czwartek najprawdopodobniej tez bede wiec wtedy wezme. I tak nic straconego, bo nie dam rady w tym tyg nic zdzialac.

Posted

o matko...wiecie co...ja też juz nie wiem gdzie pisać, bo wszyscy piszą na róznych wątkach i żeby to wszystko połatać do kupy to normalnie trza wszystkie wątki czytać...

Jutro Chopin jedzie do hotelu

dzisiaj śniły mi się g...a - podobno na kasę...tylko cholera nie zdążyłam do totolotka:placz::placz::placz: a może wygrałabym góóóórę piniedzy i otworzyłybyśmy wreszcie jakieś normalne schronisko dla kieleckich psiaków:placz:

Posted

znalazłam chwilę,żeby tu zaglądnąć ale po kilku dniach nieobecności na wątku już zupełnie nie ogarniam psów. ciągle nowe się pojawiają...
trzymam kciuki za wszelkie działania :-)

Posted

Od-Nowa, nic się nie martw , my tez juz tego nie ogarniamy:cool3:.

Namnożyło sie nam watków satelitarnych, nie jesteśmy w stanie wszystkich obskoczyc:evil_lol:

Posted

Dzis sie dowiedzialam, ze zabieramy do Krakowa jutro 8 psow (slownie: osiem) :crazyeye: Do kompletu brakuje nam tylko zyrafy na dachu i patelni na klapie :eviltong:
Nie ogarniam tej kuwety....

Posted

Linssi - to ja ci mogę słonia dołożyć;)

karmę dla szczeniorów potrzebować bedzie Madaa i Evelka - Agucha chyba da radę;) to moze jakoś by sie dało to rozdzielić...sama nie wiem...

u mnie w samochodzie dalej jeździ napoczęta karma dla szczeniorów - to w razie co jestem w robocie:)

co do reszty - się nie wypowiadam, bo nie opanowałam:)

ps. jestem załamana sytuacją psów u Jaagi:( nie wiem co z nimi będzie:( już mnie czarne mysli naszły co do Albinki, Jagiego i Wafelka:( Jagiego w razie w można odwieźć tam skąd przybył:( w sumie przeżył tam jakoś półtora roku....

Posted

Aga z Ewelinką ustawiły mi terminarz na jutro taki, że klękajcie narody. Ja sowa, znowu muszę wstać w porze, w której zazwyczaj przekręcam się na drugi bok o ile nie kładę się spać.
Linssi, w sobotę woziłam siedem (trochę większych), a który psiak jest tym ósmym?

Posted

W przyszlym tygodniu chyba tez jade. Tzn... raczej tak.

Ewab, nie pytaj mnie nawet ktore jada bo bladego pojecia nie mam ;) Az sie boje dzis do Ewelinki odezwac, zeby mi nie powiedziala ze jeszcze np. jakiegos bernardyna albo leonbergera zabieramy :eviltong:

Posted

Podziwiam Was...
Mam ciagle przed oczami tę zmiksowaną collie w ciąży, zapowiadaja mrozy do -20 w ten weekend, cholera z tą zimą.

Posted

malogos kolaczka ma dt..we wrocku...

a szarańcza w ilości sztuk 7 już rozrabia u mnie [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/diablotin.gif[/IMG]

Posted

Co z tego,że kolaczka ma zapewniony dt, jak nie można jej złapac:cool3: i nie wiadomo, czy będzie miał kto tam pojechac w tym tygodniu, bo eneda zawozi Chopina do Radomska,trzeba tez zawież tą matkę szczeniaków z Pakosza do hotelu w Brzyściu.

Od wczoraj czekam godzine na otwarcie się strony, czy u was tez tak?!:angryy::diabloti:

Posted

Mam ogromną prośbę, czy ktos mógłby ogłosic tego kocurka z hurtowni, jego fotki sa w pierwszym poście, a ja mam więcej. Gdyby dla niego znalazł sie dom, pani która go przechowuje mogłaby wziąc na dt nastepną kociczkę wyrzuconą na terenie hurtowni/ a nie tyle tam, co pewnie wywalają przy sasiadującym z nimi schronie:angryy:/
Kociczka jest zupełnie bez schronienia, bo okienka pozamykane, a chyba domowa, bo widac ,że strasznie marznie, łapeczki podnosi do góry:-(.
Wczoraj postawiłam jej tam pudło ze styropianu, ale boi sie wchodzic do niego.

Kocurek jest młody,ok 8-10 mies, bardzo sympatyczny , grzeczny , spokojny , kuwetkowy, no i śliczny , takie ma wyraźne prążkowanie, ciemne:lol:.

Posted

[QUOTE] U mnie tak od 16.01 strony jak krew z nosa się otwierają [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/QUOTE]

Chyba nawet gorzej. Rany, ale to wkurza...Dziady jedne...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...