Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostałam meila o którąś z naszych suń..i chyba mnie jakaś pomroczność ogarnęła bo za nic w świecie nie mogę skojarzyć o którego psa chodzi :cool3: może Wy macie pomysł?

" [FONT=Arial]Chodzi mi o małą suczkę na zdjęciu w budzie,jak napisano ma4 lata i 1 miesiąc.Na imię ma Sunia...."
:roll:

p.s Erko super pomysł! przeniosę jak wrócę ze szkoły!

Eliza jeszcze raz dzięki za allegra :calus:
[/FONT]

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Kielce do gory cytatem ida;)

"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!" - Anne Tyler

Posted

Mimo tak zmasowanej akcji ogłoszeniowej efekt mizerny:shake:. W zasadzie mam tylko zapytanie o Majlę, ale na razie wymieniam z ta panią maile o wyglądzie suni, a to ile waży, jakiego wzrostu czy jest wcięta w pasie i jak dokładnie wygląda na stojąco:cool3:

Posted

Ewab, zapomnialam ci powiedziec, ze jest u mnie przeciez karma dla szczeniat 1-12 miesiecy, wiec jak potrzeba, to mozna zabrac dla tych szczeniakow, co je zgarneliscie ostatnio razem z matka do Chalupek. Mamy tej karmy 2 worki.

Posted

Kajtus ma 3 obserwatorow na allegro...Wiem, ze zupelnie nic to nie znaczy, ale ciesze sie jak dziecko z tego. Rekordzista jest Leos - w ciagu 10 dni chlopa odwiedzilo ponad 250 osob. I zaraz za nim plasuje sie Rózia kochana - 160 wejsc i jeden obserwator:)

Posted

Oj tak Linsii, wezmę ją tylko dobrze by było chociaż jeden miot pojechał w inne miejsce. Tam nie ma zabezpieczenia dla takiej ilości psów.

Posted

Przeniosłam post ogłoszeniowy na 2 str/1 post/ naszego wątku

bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach:modla:, obecnie w ogóle ogłoszeń nie mają:
Kora(
Ewab jak bedziesz miała chwilę napisze o niej coś wiecej bo jest właściwie tylko 1 zdanie, cos o charakterze, stosunku do ludzia, zwierza, jak z wychodzeniem na smyczy...), Rocky, psy ze stadionu,Misia,Albinka, Bulba, Ruda, Czarna(tu też proszę o więcej info:modla:), Lupo(tu też proszę o więcej info:modla:), Sven,Rózia.
ze szczeniorków: Timuś, Groszek,2 szorstkie szczeniaki, 2 szczeniaki po bezdomnej suni,

Posted

Mag.do z 1 str można zdjąć Sarę-Erka pisała, że facet u którego byla wydał ją gdzieś na wieś..

nie wiadomo też co z Bulbą, bo Pani u której przebywa nie ma nadziei na domek dla niej..ale możemy spróbować szukać czegoś, a nuż się uda ;)

Posted

Wstawiam psiaka w wielkiej potrzebie! Malutki jamisiowaty piesek juz od ponad miesiąca koczuje na os. Świętokrzyskim! Śpi pod balkonem, na takie zimno!:placz:

Bardzo prosze ogłoście go szybko, może chociaż jakiś dt by się znalazł dla biedaka.
To takie duże osiedle i żeby nikt sie nie zlitował nad takim małym pieskiem, jeszcze w zimie:diabloti:!

Posted

Nie wiem, co z tymi psami ze Stadionu, ta pośredniczka sie nie odzywa, a miała się dowiedzieć, czy ich opiekun znalazł jakies dt dla nich.

Ja chciałam dzisiaj ustalić termin sterylki dla Misi, która jest w dt u Basi. Ale wetka powiedziła,że 2 tyg. po cieczce to za mało, trzeba jeszcze poczekać.
W każdym razzie też trzeba ją ogłaszać, bo zanim się coś znajdzie , to już będzie po sterylce.
Potrzebna tez jest kasa na sterylke.

Misia domowa:p dla przypomnienia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...