Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzia69, dzwowniłam do tej kobiety,której tel mi podałaś, co chciała jamnika. Po głosie słychać,że starsza kobieta, ale oczywiście ona chce szczeniaka!!!:mad:
Nic ja nie wzruszało,że ten tez jest młody i na śniegu bez schronienia:diabloti:, niech sie babsko wypcha.:diabloti:

Posted

[quote name='ewelinka_m']dostałam meila o którąś z naszych suń..i chyba mnie jakaś pomroczność ogarnęła bo za nic w świecie nie mogę skojarzyć o którego psa chodzi :cool3: może Wy macie pomysł?

" [FONT=Arial]Chodzi mi o małą suczkę na zdjęciu w budzie,jak napisano ma4 lata i 1 miesiąc.Na imię ma Sunia...."
:roll:

[/FONT]

Na naszej stronie jest taka Sunia - mała, beżowa, kudłata - ma zdjęcia w budzie. Jest ze Starachowic.

Posted

erka napisał(a):
Andzia69, dzwowniłam do tej kobiety,której tel mi podałaś, co chciała jamnika. Po głosie słychać,że starsza kobieta, ale oczywiście ona chce szczeniaka!!!:mad:
Nic ja nie wzruszało,że ten tez jest młody i na śniegu bez schronienia:diabloti:, niech sie babsko wypcha.:diabloti:

to niech spada na bambus i idzie sobie kupic psa z rodowodem...dżizas - co z tymi ludźmi się podziało:(

Posted

Czy ktoś może zrobić ogłoszenia temu jamnisiowatemu?

Bardzo też proszę pamiętajcie o Rózi i Majli. Jutro wraca Puszek do p.Ani, ona nie poradzi sobie z tyloma psami, tym bardziej,że Waldek gryzie Puszka. Przed chwilą tam dzwoniłam, p.Ania bardzo zmęczona, nikt nie przychodzi do pomocy wyprowadzac psy, teraz za chwile musi wyjść jeszcze cztery razy z psiakami.
Gdyby choć dla tych suczek znaleźc , nawet inne dt.

Nie wiem też, co będzie z Barym, zero zainteresowania.

Posted

a ja dziś zdjeciowo podnosze :lol:
wie ktos jaki jest sposób na zrobienie Rózi zdjęć,żeby nie bała się aparatu? :cool3: najpierw psa trzeba wybiegać :evil_lol:
na smyczy chodzi super, spuszczona też bardzo ładnie się słucha, przychodzi na zawołanie. Na zdjęciach się wydaje duża, ale ona jest tak poniżej mojego kolana/a kolana mam nisko:evil_lol:/ niestety nie miałam żadnych nóg do wykorzystania przy pozowaniu do zdjęć, żeby było widać wielkość... :eviltong:

Posted

:)

u p.Ani jest w chwili obecnej 6 psów :( Rózia razem z Majlą szaleją okrutnie..więc cudownie by było jakby któraś z suczek znalazła domek...jutro siadam do ogłoszeń Rózi.
Ale jeśli ktoś jeszcze może pomóc w wyprowadzaniu psiaków, to p.Ania będzie przeszczęśliwa! :)

Posted

Róziulka na tych pierwszych zdjeciach wyszła , jak co najmniej ON-ek:razz:, dopiero później widac,że to małe suczydełko jest, no i strasznie przylepne.:lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
Dzięki Danusiu:) tego malca z osiedla to chyba trzeba jakoś nazwać do ogłoszeń, żeby Erka wiedziała o którego pieska chodzi...

Ja na watku jamnikowatych dałam mu Maksiu,bo nic mi do glowy tak na szybko nie przyszło ale jak nadacie mu inne imie to zamienie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...