Rudzia-Bianca Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Śliczna ta malizna ze stawów, a jak prosi słonko :-( I ten czarnulek też cudny . Ech samochód by się przydał Wam Cioteczki :placz:
Linssi Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Mnie ogolnie nie ma na dogo, bo ostatnio czas mi na to nie pozwala i wpadam z wywieszonym jezykiem sprawdzic tylko co slychac. Erka juz chyba pisala ze jezdze 2 razy w tygodniu do Krakowa, wiec moge zabrac jakiegos psiaka... Ok. 20.11 jade w kierunku Pragi czeskiej, prawdopodobnie przez Katowice, moge zabrac cos...
betel Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Szkoda byłoby , gdyby z Barym nie wyszło. może jeszcze sie uda:cool1:
erka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Andziu69, ale nawet jak się ją uda wyekspediować do malagos, to co dalej:roll:? Jak znajdzie się dom w zupełnie innej części Polski, to kto ja stamtąd wydostanie?
Jo37 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Jak do tej pory udawało się dotransportować psiaki . Ostatnie dwie tymczasowiczki przyjechały do Malagos z Zamościa . Poszukajcie do Warszawy a my dalej jakoś zorganizujemy.
malagos Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Jo37']Jak do tej pory udawało się dotransportować psiaki . Ostatnie dwie tymczasowiczki przyjechały do Malagos z Zamościa . Poszukajcie do Warszawy a my dalej jakoś zorganizujemy.[/QUOTE] Jako dt proszę inne osoby o ogloszenia, wybieram i sprawdzam dom stały i kombinuję transport. Jak do tej pory się to udaje ;) Jutro Mikusię wysyłam do Katowic i dalej do Gliwic.
Rudzia-Bianca Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Poszedł przelew 127 zł z bazarku kapcioszkowego .
ewab Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Gejsza pojechała do swojego domu. Do towarzystwa ma psa i kota. Psa zaakceptowała, kota jeszcze nie zjadła. To bardzo miła, zrównoważona suka. Prawdopodobnie w tym tygodniu Gaja będzie miała sterylkę. Dziś dostałam informację o bardzo wystraszonej, prawdopodobnie szczennej, małej suczce, która biegała po Tarnowskiej. Do jutra ma miejsce w altance na KSM-ie. Jak tylko dostanę zdjęcia to wrzucę.
erka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 To świetnie,że Gejszy sie udało tak szybko:lol:. Może Gaja po sterylce też będzie miała większe szanse, oby... A czy ta sunia na Tarnowskiej była taka wielkości jamnika, jasna , z dłuższym włosem? Może jeszcze da sie jej zrobić sterylkę aborcyjną?
Jaaga Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Szczenna sunia o tej porze roku :shake:. Chyba sterylka byłaby konieczna, bo jak i gdzie wychowa teraz szczeniaki?
erka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Rudzia-Bianca']Poszedł przelew 127 zł z bazarku kapcioszkowego .[/QUOTE] [B]Rudzia-Bianca, z całego serca dziękujemy w imieniu naszych bidaków!:iloveyou::buzi::buzi:[/B]
andzia69 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 dzisiaj "dostały" się w nasze ręce (czyli moje godne pozałowania:diabloti: i Erki )mamusia z Tumlina z 2 maluchów...zawiozłyśmy ją na szybko do hoteliku...a pani z hoteliku bardzo kręci nosem, bo już ma dosć siedzenia tam:-( nie wiem co dalej z nimi...ale musimy coś wymyśleć... Sunia skradła nasze serducha pomimo, ze ani piękna,ani super wylewna...ale dla mnie najładniejszym widokiem było to, kiedy w momencie jak chłop ją trzymał na łancuchu ja do niej zagadałam, a ona nieśmiało zamachała tym swoim kikutkiem:loveu: a potem rozpłynęłyśmy się na widok, kiedy w samochodzie ułożyła się na kolanach Agnieszki24:loveu: ona będzie strasznie wdziecznym psem jak ktoś da jej szansę na domek...
erka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Rozmawiałam z tym panem od "suni ze stawów". On mogłby zawieźć sunię w czwartek lub piątek do Warszawy. Tylko mam jedną obawę,czy ona zmieści się z tą drugą sunią w małej budce u malagos:roll:. Bo ten pan powiedział,że ona jest szczuplutka, ale na dosyć wysokich nóżkach.
malagos Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Zmiesci się. Ta sunia, która u mnie na wsi mieszka na przystanku PKS, a którą mam zamaiar wziać, też jest taka maleńka na szczupłych łapkach. Na razie jeszcze i Mika nie pojechała :placz:
agnieszka24 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Nowe zdjęcia psiej rodzinki z Tumlina znajdziecie na wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/akcja-tumlin-czyli-matka-3-maluchy-z-szopy-szukamy-dt-ds-pilnie-172801/index2.html[/URL] :)
Rudzia-Bianca Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [COLOR=red][B][U]Bazarek dla Kielc :p[/U][/B][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13429567#post13429567"]Ręcznie robiony album ślubny - na Kielce do 16.11 zapraszam :) - Dogomania Forum[/URL]
Od-Nowa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 ja również zapraszam na nowy bazarek tym razem coś dla podopiecznych :p [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rogz-hilton-frisbee-szarpaki-flusie-itd-na-psy-z-kielc-do-13-11-2009-a-172836/[/url]
malagos Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='malagos']Zmiesci się. Ta sunia, która u mnie na wsi mieszka na przystanku PKS, a którą mam zamaiar wziać, też jest taka maleńka na szczupłych łapkach. Na razie jeszcze i Mika nie pojechała :placz:[/QUOTE] domek tymczasowy w postaci budki i kojca wolny! :multi:
betel Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/akcja-tumlin-czyli-matka-3-maluchy-z-szopy-szukamy-dt-ds-pilnie-172801/index2.html"][IMG]http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/Nowy-2-1.jpg[/IMG][/URL]
erka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Malagos wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu:. Pisałam juz do Jo37 w sprawie transportu z Wa-wy do Ciebie, ale chyba jeszcze nie przeczytała:shake:. Rudzia-Bianca, Od-Nowa, należa się Wam duże buźki za Wasze starania i nieustającą pomoc!:buzi::buzi::iloveyou::iloveyou:
erka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Betelku dzięki za banerki i pomoc ogłoszeniową:calus::buzi:. Pytałaś komu jeszcze Allegro, ale ja juz nie za bardzo kontroluję, kto ma , a kto nie :cool3:. Na pewno nie ma Kajtuś, który jest u mnie w pracy, nie wiem , jak z Bardem:roll:. Bardzo pilna jeszcze Morka i ta sunieczka ze stawów.
andzia69 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='erka']Betelku dzięki za banerki i pomoc ogłoszeniową:calus::buzi:. Pytałaś komu jeszcze Allegro, ale ja juz nie za bardzo kontroluję, kto ma , a kto nie :cool3:. Na pewno nie ma Kajtuś, który jest u mnie w pracy, nie wiem , jak z Bardem:roll:. Bardzo pilna jeszcze Morka i ta sunieczka ze stawów.[/QUOTE] Bardowi ja robiłam - wyróznione, pogrubione i coś jeszcze, bo tak prosiła Clo - koszt 22 zł....a czy jest odzew? chyba nie większy niż allegro zwykłe...
Basia1968 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 mam DT tutaj w Tarnobrzegu - tak jak pisałam 5 zł plus karma. Pani nie pracuje cały czas w domku, mieszka sama. Lubi psiaki - nie zdecydowała się a szczeniaczka:-( a na starszego niekłopotliwego psiaczka. No i co robimy? Mam na mysli Rózię. Ona malizna taka. Dowóz byłby bo Beatka, która juz była u Erki by ja tutaj do Tarnobrzegu przywiozła. Pani ma dostęp do neta więc i zdjęcia by były, a i ja tutaj jestem więc "straznik" Więc jak?
Rudzia-Bianca Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='erka'] Rudzia-Bianca, Od-Nowa, należa się Wam duże buźki za Wasze starania i nieustającą pomoc!:buzi::buzi::iloveyou::iloveyou:[/QUOTE] Erko tylko tyle mogę zrobić , w końcu na coś moja papranina się może przyda :p
Recommended Posts