Jump to content
Dogomania

Fliper...10 lat na łańcuchu!!Teraz na nim umiera...Już nie!!!! Flip w nowym domu!!!!!

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj od naszego weta dostałam info o psie, który 10 lat stoi przywiązany do budy łańcuchem.... Pies nie był spuszczany, chyba, że się sam zerwał!! :placz:

Wiele lat temu został kupiony jako "prezent", ale tak naprawdę nikt nigdy go nie chciał.....Bywało, że nie miał wody... jedzenia :-(:angryy:!!

Opiekunowie się porozwodzili, powyjeżdżali!! Posesja już jest sprzedana!! Pozostała rodzina go nie chce... zawsze tak było...nigdy nikt go nie chciał a tym bardziej teraz!!!!!

Jutro wchodzą na nią robotnicy!! Pies jest przeznaczony do eutanazji!!

Fliper ma chore łapy i stawy! Jest chudy, skołtuniony, ma obwisłe dolne powieki i na pewno stan zapalny oczu. Ale jestem pewna, że jego zdrowie można podreperować!!! Po wyczesaniu i zabiegach pielęgnacyjnych będzie przepięknym psem!!! I będzie biegał, bez bólu i bez smutku w oczach!!!!

Dzisiaj wieczorem mam się spotkać z kimś z rodziny i negocjować CZAS, którego tak naprawdę już nie ma!!!!!!!

Pomóżmy Fliperowi "uwolnić się z łańcucha" i godnie spędzić resztę życia u boku człowieka, który już nigdy go nie zawiedzie!!!!!

On nie ma już czasu!!!!!!!!!!:placz::placz::placz:

Proszę o baner, allegro, ogłoszenia .....NA JUŻ!!!!!!!!!!
Błagam!!!!!!!!!!!!

Ogłoszenia Flipera:

http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=1152
http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=15311

Zdjęcia Flipera na stronach: 1, 2, 4, 8 .......
Nowe informacje o Fliperze na stronach: 5 (post nr.43),

Kontakt do mnie w sprawie pomocy Fliperowi:
tel 0-600-968-755 email: [email protected]

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O żesz jasna cholera........
Zaraz poproszę o poogłaszanie go gdzie się da i może uda się zrobić baner na szybko....

DIF podaj jakiś kontakt - do ogłoszeń, z kim się można kontaktować w jego sprawie? Z Tobą?

Posted

[quote name='gusia0106']O żesz jasna cholera........
Zaraz poproszę o poogłaszanie go gdzie się da i może uda się zrobić baner na szybko....

DIF podaj jakiś kontakt - do ogłoszeń, z kim się można kontaktować w jego sprawie? Z Tobą?

Cholera, zgłupiałam i nie wstawiłam zaraz to zrobię!!!!

A to reszta zdjęć:

Błagam o pomoc!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Bo on ma jeszcze nadzieję że bedzię dobrze :p

A takiemu psiakowi żeby chociaż jakiś kojec załatwić u kogoś, nie?? Zawsze lepsze to od budy :roll: a przede wszystkim od eutanazji!!! :shake:

Posted

Wisełka napisał(a):
Poproszę o jakiś tekścik do ogłoszeń. Nie za długi :p

I ponawiamy prośbę o dane kontaktowe do osoby, z którą można kontaktować się w sprawie ewentualnej adopcji

Posted

kikou napisał(a):
Zrobilam Mu Alegratke Wyrozniona Ale Chcialabym Jeszcze Wpisac Wlasciwe Wojewodztwo!!! Podalam Namiary Z Pierwszego Postu

A ja nie zauważyłam, że się tam pojawiły:oops:
Dzięki za zwrócenie uwagi

Posted

to dziekuje... dodalam w ogloszeniu, ze to okolice warszawy...

ale kurde ukazuje sie na dolnoslaskich, bo ja tak zalogowana jestem...
no nic w razie czego bedziemy szukac transportu,.. oby!!

Posted

Rany Boskie, no kolejny pies z lancucha, jak moja Libra z bannerka. Tylko ze Libra jest chyba w duzo gorszym stanie, ma problemy z chodzeniem. Ale tez- cale dlugie zycie- lekarz mowi ze spokojnie z 12 lat- łancuch. Metrowy.
Fliper musi Ci sie udac!!!!!