Jump to content
Dogomania

Fliper...10 lat na łańcuchu!!Teraz na nim umiera...Już nie!!!! Flip w nowym domu!!!!!

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cekinka13*']Boże, co za ludzie mieszkają w tym Halinowie?? :angryy: Kolejne psie nieszczęście... :shake: A ja mogę tylko podnieść... :-(

Cekinka! To MY tu mieszkamy, w tym zagłębiu ciemnoty!!!! :-(
Fliper jest "przypięty" na skrzyżowaniu Piłsudkiego i Mickiewicza, "na skos" Komendy Policji !!! Zajrzyj do niego!! Plissss.......

Posted

[quote name='DIF']Cekinka! To MY tu mieszkamy, w tym zagłębiu ciemnoty!!!! :-(
Fliper jest "przypięty" na skrzyżowaniu Piłsudkiego i Mickiewicza, "na skos" Komendy Policji !!! Zajrzyj do niego!! Plissss.......
Jasne, że zajrzę! Jutro z samego rana do niego wpadnę. A czy on jest przez kogoś regularnie karmiony?

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Jasne, że zajrzę! Jutro z samego rana do niego wpadnę. A czy on jest przez kogoś regularnie karmiony?

Coś tam dzisiaj miał w misce, ale trudno jest mi stwierdzić kto i kiedy zasilił michę!!! W ogóle chaos starszny z informacjami, bo jutro "ekipa" jutro wchodzi i nie widomo co z Flipciem!!! :placz:

Boże!!! Cekinka!!!! Dzięki, że jesteś!!!!!!!!!!

Posted

kikou napisał(a):
kto zlecił szczepienie skoro chcą go uśpić?

Zleciła "rodzina" pewnie wskutek zamieszania jakie powstało wokół Flipera!

gusia0106 napisał(a):
Mhm....ładne ma zęby jak na 10-cio letniego, zaniedbanego psa....
Kurde, a może on jest młodszy?
DIF, jest taka szansa, czy wiek jest pewny?

Prawda? Sama się dziwię....:crazyeye:
Wg posiadanych info może być młodszy, bo zęby ma naprawdę w dobrym stanie...Ale opinie weta i właścicieli są rozbieżne.... :shake:

Posted

kikou napisał(a):
żeby w razie afery miec dowód, że jednak nikt go uśpić nie chciał....?!
że coś się tym Paniom przywidziało.....

Pewnie tak...W tą stronę to kombinować potrafią...

Posted

Kurde, wiecie co, spokoju mi te zęby nie dają....

No bo jakby napisać w takim ogłoszeniu, że on ma lat - no powiedzmy 6 - to ma dużo większe szanse niż lat 10.
Bo z tego co zrozumiałam właściciele (o ile można ich tak nazwać...:mad: ) mówią, że 10. A wet mówi co?

Posted

[quote name='kikou']żeby w razie afery miec dowód, że jednak nikt go uśpić nie chciał....?!
że coś się tym Paniom przywidziało.....

Wg moich najświeższych info:

Fliper przez pierwszych kilka lat był zadbanym psem! Był szczepiony, miał jedzonko i wodę, był spuszczany z łańcucha i wyprowadzany na spacery!!! Wszystko zmieniło się w momencie jak Fliper wydostał się z posesji i został potrącoy przez ciężarówkę!!!! Opiekunowie poskładali go "do kupy" ale od tamtej pory pies został uwiązany na łańcuchu. To było jakieś 5..7 lat temu!! Od tej pory pies tkwi na łańcuchu. Po jakimś czasie rodzina się "rozpieprzyła" (sorry..:oops:!) a pies pozostał w zapomnieniu!!!! I tak tkwi......!!!!

Posted

[quote name='Wet-siostra']DIF,Psiapsiółko,mnie nie zauważyłaś????:mad: :placz::placz::placz::placz::placz:

Qpia TY!!!!! :evil_lol::roll:
Przecież ja nie muszę Cię zauważać, bo wiem, że i tak się pojawisz na moim wątku... że jesteś !!! :Rose::buzi::Rose:
I za to Cię koffam!!!! :iloveyou:

Posted

[quote name='DIF']Wg moich najświeższych info:

Fliper przez pierwszych kilka lat był zadbanym psem! Był szczepiony, miał jedzonko i wodę, był spuszczany z łańcucha i wyprowadzany na spacery!!! Wszystko zmieniło się w momencie jak Fliper wydostał się z posesji i został potrącoy przez ciężarówkę!!!! Opiekunowie poskładali go "do kupy" ale od tamtej pory pies został uwiązany na łańcuchu. To było jakieś 5..7 lat temu!! Od tej pory pies tkwi na łańcuchu. Po jakimś czasie rodzina się "rozpieprzyła" (sorry..:oops:!) a pies pozostał w zapomnieniu!!!! I tak tkwi......!!!!

Jasna dupa no...........:oops:
Nie mogę o nim zapomnieć, zaglądam co chwila
Z ogłoszeń to pewnie jeszcze nikt nie dzwonił, co?:oops:

Posted

[quote name='DIF']Od tej pory pies tkwi na łańcuchu. Po jakimś czasie rodzina się "rozpieprzyła" (sorry..:oops:!) a pies pozostał w zapomnieniu!!!! I tak tkwi......!!!!

no tak....jak rodzina sie sypie...to najbardziej najsłabsi-dzieci cierpią, a psy to już w ogóle......lądują na śmietniku...

Posted

[quote name='Ania-tygrysiczka']Aniu, ja chyba pojadę do Ciebie z giwerką i wystrzelam pół Halinowa... mogę??????

Pewnie, że tak!! A ja będę Ci podawać naboje!!! :angryy:

Fliper tak patrzy w oczy człowiekowi, że ja wymiękam!!! :placz:
To chodząca łagodność i miłość ...........!!

Jutro wchodzi ekipa budowlana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!