gusia0106 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Mam nadzieję, że Metro przyniesie szczęście. Wisełka ma ostatnio dobrą rękę do ogłoszeń Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='gusia0106']I ponawiamy prośbę o dane kontaktowe do osoby, z którą można kontaktować się w sprawie ewentualnej adopcji Dane wkleiłam w pierwszym poście!!! Ale ;): tel. 0-600-968-755 email [email protected] Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Cekinka13*']Boże, co za ludzie mieszkają w tym Halinowie?? :angryy: Kolejne psie nieszczęście... :shake: A ja mogę tylko podnieść... :-( Cekinka! To MY tu mieszkamy, w tym zagłębiu ciemnoty!!!! :-( Fliper jest "przypięty" na skrzyżowaniu Piłsudkiego i Mickiewicza, "na skos" Komendy Policji !!! Zajrzyj do niego!! Plissss....... Quote
gusia0106 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 DIF napisał(a):Dane wkleiłam w pierwszym poście!!! Wiem DIF, przepraszam za zamieszanie, późno zauważyłam:oops: Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Wisełka napisał(a):DIF powinnaś dostać maila z ofertowni z linkiem potwierdzającym dodanie ogłoszenia!! Dostałam i nie zajarzyłam tematu i ....wykasowałam!!!! :-(:-(:-( Quote
Cekinka13* Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='DIF']Cekinka! To MY tu mieszkamy, w tym zagłębiu ciemnoty!!!! :-( Fliper jest "przypięty" na skrzyżowaniu Piłsudkiego i Mickiewicza, "na skos" Komendy Policji !!! Zajrzyj do niego!! Plissss....... Jasne, że zajrzę! Jutro z samego rana do niego wpadnę. A czy on jest przez kogoś regularnie karmiony? Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Cekinka13* napisał(a):Jasne, że zajrzę! Jutro z samego rana do niego wpadnę. A czy on jest przez kogoś regularnie karmiony? Coś tam dzisiaj miał w misce, ale trudno jest mi stwierdzić kto i kiedy zasilił michę!!! W ogóle chaos starszny z informacjami, bo jutro "ekipa" jutro wchodzi i nie widomo co z Flipciem!!! :placz: Boże!!! Cekinka!!!! Dzięki, że jesteś!!!!!!!!!! Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Dzisiaj u Flipera był wet :shake:!! Obejrzał, zaszczepił przeciwko wściekliźnie, odrobaczył obciął pazury i pojechał!!! Oto zdjęcia: Quote
gusia0106 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Mhm....ładne ma zęby jak na 10-cio letniego, zaniedbanego psa.... Kurde, a może on jest młodszy? DIF, jest taka szansa, czy wiek jest pewny? Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 kikou napisał(a):kto zlecił szczepienie skoro chcą go uśpić? Zleciła "rodzina" pewnie wskutek zamieszania jakie powstało wokół Flipera! gusia0106 napisał(a):Mhm....ładne ma zęby jak na 10-cio letniego, zaniedbanego psa.... Kurde, a może on jest młodszy? DIF, jest taka szansa, czy wiek jest pewny? Prawda? Sama się dziwię....:crazyeye: Wg posiadanych info może być młodszy, bo zęby ma naprawdę w dobrym stanie...Ale opinie weta i właścicieli są rozbieżne.... :shake: Quote
kikou Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 żeby w razie afery miec dowód, że jednak nikt go uśpić nie chciał....?! że coś się tym Paniom przywidziało..... Quote
gusia0106 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 kikou napisał(a):żeby w razie afery miec dowód, że jednak nikt go uśpić nie chciał....?! że coś się tym Paniom przywidziało..... Pewnie tak...W tą stronę to kombinować potrafią... Quote
gusia0106 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Kurde, wiecie co, spokoju mi te zęby nie dają.... No bo jakby napisać w takim ogłoszeniu, że on ma lat - no powiedzmy 6 - to ma dużo większe szanse niż lat 10. Bo z tego co zrozumiałam właściciele (o ile można ich tak nazwać...:mad: ) mówią, że 10. A wet mówi co? Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='kikou']żeby w razie afery miec dowód, że jednak nikt go uśpić nie chciał....?! że coś się tym Paniom przywidziało..... Wg moich najświeższych info: Fliper przez pierwszych kilka lat był zadbanym psem! Był szczepiony, miał jedzonko i wodę, był spuszczany z łańcucha i wyprowadzany na spacery!!! Wszystko zmieniło się w momencie jak Fliper wydostał się z posesji i został potrącoy przez ciężarówkę!!!! Opiekunowie poskładali go "do kupy" ale od tamtej pory pies został uwiązany na łańcuchu. To było jakieś 5..7 lat temu!! Od tej pory pies tkwi na łańcuchu. Po jakimś czasie rodzina się "rozpieprzyła" (sorry..:oops:!) a pies pozostał w zapomnieniu!!!! I tak tkwi......!!!! Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Wet-siostra']DIF,Psiapsiółko,mnie nie zauważyłaś????:mad: :placz::placz::placz::placz::placz: Qpia TY!!!!! :evil_lol::roll: Przecież ja nie muszę Cię zauważać, bo wiem, że i tak się pojawisz na moim wątku... że jesteś !!! :Rose::buzi::Rose: I za to Cię koffam!!!! :iloveyou: Quote
Tigraa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Aniu, ja chyba pojadę do Ciebie z giwerką i wystrzelam pół Halinowa... mogę?????? Quote
gusia0106 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='DIF']Wg moich najświeższych info: Fliper przez pierwszych kilka lat był zadbanym psem! Był szczepiony, miał jedzonko i wodę, był spuszczany z łańcucha i wyprowadzany na spacery!!! Wszystko zmieniło się w momencie jak Fliper wydostał się z posesji i został potrącoy przez ciężarówkę!!!! Opiekunowie poskładali go "do kupy" ale od tamtej pory pies został uwiązany na łańcuchu. To było jakieś 5..7 lat temu!! Od tej pory pies tkwi na łańcuchu. Po jakimś czasie rodzina się "rozpieprzyła" (sorry..:oops:!) a pies pozostał w zapomnieniu!!!! I tak tkwi......!!!! Jasna dupa no...........:oops: Nie mogę o nim zapomnieć, zaglądam co chwila Z ogłoszeń to pewnie jeszcze nikt nie dzwonił, co?:oops: Quote
kikou Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='DIF']Od tej pory pies tkwi na łańcuchu. Po jakimś czasie rodzina się "rozpieprzyła" (sorry..:oops:!) a pies pozostał w zapomnieniu!!!! I tak tkwi......!!!! no tak....jak rodzina sie sypie...to najbardziej najsłabsi-dzieci cierpią, a psy to już w ogóle......lądują na śmietniku... Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Ania-tygrysiczka']Aniu, ja chyba pojadę do Ciebie z giwerką i wystrzelam pół Halinowa... mogę?????? Pewnie, że tak!! A ja będę Ci podawać naboje!!! :angryy: Fliper tak patrzy w oczy człowiekowi, że ja wymiękam!!! :placz: To chodząca łagodność i miłość ...........!! Jutro wchodzi ekipa budowlana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Kto zrobi allegro???!!! Plissss.......:modla::modla: Quote
Hotel KADIF Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 gusia0106 napisał(a):Jasna dupa no...........:oops: Nie mogę o nim zapomnieć, zaglądam co chwila Z ogłoszeń to pewnie jeszcze nikt nie dzwonił, co?:oops: :shake::shake::shake: Quote
gusia0106 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 W dzisiejszym "Metrze" jest ogłoszenie Filpera:multi: Może to coś pomoże...taką nadzieję mam. Wisełka, wstawisz nie?;) Quote
Wisełka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 No ba..... :multi: Piękne ogłoszenie! Jak zawsze hihhihi ;) Quote
Recommended Posts