Margo05 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 A na Grochowie nikogo? Albo okolice Marysina? O ja biedna samotna :placz: Quote
Margo05 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Wet-siostra napisał(a):Margo,Margo-Ty samotna???Nie grzesz,Cioteczko...Pół Dogomanii jest z Warszawy i okolic... A co JA mam powiedzieć???Tu,w Galicjii.to mało nas,mało...:placz::placz::placz::placz: NIby tak, ale ta Wawa taka wielka :roll::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Cekinka13* napisał(a):DIF, jakie wspaniałe wieści!!! :loveu: :multi: :multi: Rano znalazłam miejsce zamieszkania Filperka, ale nie wiedziałam, jak się tam dostać :oops: :eviltong: ... później, po szkole, poszłam drugi raz. No i znalazłam furtkę :lol:. Psiak na początku szczekał, wydawał się agresywny, ale jak podeszłam do niego bliżej to........ rzucił się na mnie!!! prawie zalizał mnie na smierć!! :evil_lol: Fajny on jest, z charakteru przypomina mi Barego ;-). Strasznie kulał na tylnią łapkę, rzeczywiście ma chore stawy... oczy też nie wyglądają najlepiej... :shake: A jeśli chodzi o zęby... niemożliwe, on nie ma 10 lat!! :roll: Naprawdę fajny psiak :loveu: Oj, Cekinka... Nawet nie wiesz jak się cieszę, że mam wsparcie :loveu:!! Cudny jest, prawda?! Jeśli chodzi o zęby... Dzisiaj rozmawiałam z jego "opiekunką" i jest pewna, że 10 lat to on ma "na bank"!!! Zęby ma śliczne jak na ten wiek..... Margo05 napisał(a):Witam w klubie :evil_lol: Mogę się przyłączyć? Samej mi nie bardzo, a w towarzystwie raźniej :loveu: A kasa się znajdzie. Musi i tyle. W końcu tu o moje samopoczucie chodzi :evil_lol: Powiedz tylko gdzie i kiedy....... :eviltong::evil_lol:?! Ale u mnie z kasą jest tragicznie... :-( To może w lesie..... :roflt:;)!! Co Ty na to? Margo05 napisał(a):A na Grochowie nikogo? Albo okolice Marysina? O ja biedna samotna :placz: No ja przez Marysin dwa razy dziennie jeżdżę...... Nie jesteś samotna!!! :p Wisełka napisał(a):Żoliborz to tak jakby ja :p Dokładniej Bielany :lol: :lol: :lol: Zapraszam na stare tereny :evil_lol: Ja pikole.....:crazyeye:!!! Ja wychowałam się na Magiery (wiesz.. Perzyńskiego, Duracza...) a Ty? Ale jazda... qrde może się nawet znamy ...:evil_lol:;) Quote
Cekinka13* Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 DIF napisał(a):Oj, Cekinka... Nawet nie wiesz jak się cieszę, że mam wsparcie :loveu:!! Cudny jest, prawda?! Jeśli chodzi o zęby... Dzisiaj rozmawiałam z jego "opiekunką" i jest pewna, że 10 lat to on ma "na bank"!!! Zęby ma śliczne jak na ten wiek..... Zawsze możesz na mnie liczyć!! A Filperek rzeczywiście cudny! :loveu: :loveu: A te zęby... z 6 lat to może i on ma... ale 10...? Quote
kasikitd Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Jakimś cudem udało mi się dostać na dogo, najpierw wątek czytałam ze smutkiem, ale potem strasznie się ucieszyłam...chcę Ci Dif tylko przypomnieć, że i w przypadku Jantara, a potem Nelsona to właśnie dzięki " Metro" wszystko dobrze się ułożyło, tam znalazłam ogłoszenie.Bardzo się cieszę, że Fliper tak szybko uzyskał pomoc, widać, że to kochany dzieciak:loveu: Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Cekinka13* napisał(a):Zawsze możesz na mnie liczyć!! A Filperek rzeczywiście cudny! :loveu: :loveu: A te zęby... z 6 lat to może i on ma... ale 10...? Wg opiekunów ma 10 -12 lat!! :shake: Ale stawy i te łapy są tragiczne! Podobno w ciągu dwóch lat tak się sypnęły....:-( Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 kasikitd napisał(a):Jakimś cudem udało mi się dostać na dogo, najpierw wątek czytałam ze smutkiem, ale potem strasznie się ucieszyłam...chcę Ci Dif tylko przypomnieć, że i w przypadku Jantara, a potem Nelsona to właśnie dzięki " Metro" wszystko dobrze się ułożyło, tam znalazłam ogłoszenie.Bardzo się cieszę, że Fliper tak szybko uzyskał pomoc, widać, że to kochany dzieciak:loveu: Oj... witaj Kasik!! :buzi: Masz rację..."metro" to magia jakaś!!! Fliperek jest naprawdę świetnym psem!! Kocha ludzi a został tak .... potraktowany! :angryy: Quote
kaja555 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Bramka proxy: http://www.ekmll.com/viewpage.php?page_id=6 Quote
kaja555 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Chyba Isadora wcześniej podawała i dzięki niej w ogóle wchodzę na dogo... Quote
Wisełka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 DIF napisał(a): Ja pikole.....:crazyeye:!!! Ja wychowałam się na Magiery (wiesz.. Perzyńskiego, Duracza...) a Ty? Ale jazda... qrde może się nawet znamy ...:evil_lol:;) No to wiem gdzie :p Ja w okolicach Leclerc'a :lol: Quote
gusia0106 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 DIF napisał(a):Wg opiekunów ma 10 -12 lat!! :shake: Ale stawy i te łapy są tragiczne! Podobno w ciągu dwóch lat tak się sypnęły....:-( No to po zębach tyle nie ma... A z tymi stawami to możliwe,że tak się sypnęły. Mojemu Variowi się sypnęły w pół roku. Ale....jakby podostawał troszkę zastrzyków i przeciwzapalnych i przeciwóbolowych, poleżał w ciepełku, dostawał zwykły ludzki artrostop i porządne jedzenie to na bank by było lepiej. Widzę po swoim nygusie. Oczywiście, rewelacji to się spodziewać nie należy, ale jakby go chociaż tak nie bolało (bo musi boleć jak diabli skoro kuleje :roll:) to już by było coś. A Pani Magda to kiedy ma się teraz odezwać? Ps. A Pani z Katowic nie zareagowała na smska pewnie co?:oops: Quote
Hotel KADIF Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Rano zadzwoniła do mnie pani. Powiedziała, że ogłoszenie Flipera zobaczyła wczoraj w "Metrze" i doskonale zna tego psa, bo jest z Halinowa i jest gotowa go zaadoptować!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jak to usłyszałam myślałam, że padnę za kierownicą z wrażenia!!!!!:-o Jak jej powiedziałam, że też jestem z Halinowa to chyba ona myślała, że padnie!!!! :-o No powiedzcie, czy to nie zrządzenie losu jest!!!!!!! Pani powiedziała, że bierze Flipera na 100 %!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dzisiaj o 20:30 spotykamy się pod posesją Fliperka!!!!! :ghost_2: PS: ale jeszcze nie zdejmujmy ogłoszeń, dopóki sprawa nie będzie dograna na 10000000 % Quote
Wisełka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 B O M B O W O!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Wisełka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 To może tej Pani co chciała zabrać psiaka w sobotę, wziełaby Librę albo Argusa niewidomego?? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
gusia0106 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Sia laaaaaa laaaaaaaaa laaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaa To się nazywa szybka akcja:multi: Ale nie cieszmy sie jeszcze, jak Fliper będzie w nowym domu to razem odpalimy falę radości;) Quote
gusia0106 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 emilia2280 napisał(a):Bozesztymój a tak tragicznie sié zapowiadalo! Normalnie wiadomosc tygodnia!!! Fajnie cooooo?:loveu: Quote
emilia2280 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Bozesztymój a tak tragicznie sié zapowiadalo! Normalnie wiadomosc tygodnia!!! Quote
Hotel KADIF Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Ja też się baaardzo cieszę, ale podobnie jak gusia, wielką radość zostawiam na sam finał, czyli już jak Fliperek będzie w domku!!! :loveu: Quote
Cekinka13* Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 W tym całym Halinowie są jeszcze jadnak normalni ludzie!! :loveu: Ale się cieszę, super wiadomość!!! :multi: :multi: Quote
JoSi Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Cekinka13* napisał(a):W tym całym Halinowie są jeszcze jadnak normalni ludzie!! :loveu: Ale się cieszę, super wiadomość!!! :multi: :multi: Wszędzie są tylko słabo widoczni. Quote
kaja555 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Więc trzeba sie bedzie wstrzyma z tym "wystrzelaniem" mieszkańców Halinowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo się jeszcze kogoś dobrego zlikwiduje... Quote
Hotel KADIF Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='kaja555']Więc trzeba sie bedzie wstrzyma z tym "wystrzelaniem" mieszkańców Halinowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo się jeszcze kogoś dobrego zlikwiduje... No właśnie!!! :diabloti: Np. ...biedną, niewinną DIF!! Albo p. Alicję, która zaoferowała dom malutkiemu Bao (patrz mój podpis), albo pewną kochaną Panią Doktor dzięki której dowiedziałam się o Fliperku i której należą się ogroooomne całusy :buzi: i wieeelkie kwiaty :Rose:!!! (wiem, że zagląda na wątek ;)) Quote
Recommended Posts