Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='oktawia6'][B]yyyy? przecież napisałam, że to sesja Biedrzyckiej tych psów 49 są do nabycia pod Paluchem[/B][/quote]
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]Chcesz powiedzieć Oktawio, że Pani Biedrzycka wystawia pod Paluchem wybrane psy, z powierzonych 49??? A my swoją drogą w naiwności szukamy im domków i zbieramy na nie pieniążki???[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B] [/CENTER]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa'][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]Chcesz powiedzieć Oktawio, że Pani Biedrzycka wystawia pod Paluchem wybrane psy, z powierzonych 49??? A my swoją drogą w naiwności szukamy im domków i zbieramy na nie pieniążki???[/COLOR][/SIZE][/B]
[/CENTER]
[/quote]
[COLOR=Red][B]wstwiłam zdjęcia, 4 raz piszę [SIZE=5]TAK TAK TAK TAK!!!![/SIZE] wcześniej pisałam też że tak będzie - dzisiaj daję zdjęcia.
[/B][/COLOR]
[B]dodatkowo mam jeszcze te maleńkie szczenięta w wielkości dłoni-prosiłam [U][COLOR=Red]o link do wątku tej suczki, wrzuconej do studni, gdzie się oszczeniła[/COLOR][/U]-to jest jej potomstwo, do nabycia pod Paluchem-również zdjęcia z dzisiaj:
[/B][IMG]http://img168.imageshack.us/img168/7640/tnp5250483ge5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img168.imageshack.us/img168/6297/tnp5250481xz0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/6734/tnp5250485ei9.jpg[/IMG]

zdjęcie powiększa-one są wielkości dłoni-ta miseczka jest mała-nie jest duża-ja mam ręce malutie-jeden by się w niej zmieścił. Miały jeszcze lekko niebieskie oczy.

Posted

To bylby skandal,chore wynedzniale pieski sprzedaje babsztyl:mad::mad:
Psy z interwencji w klatkach do sprzedazy ,psy bojace ,psy wystraszone:placz:ten kto kupi albo bedzie sie znecal gdyz sa nie socjalne,albo trafia na lancuch,albo wyrzuci na ulice
psy nie leczone ,nie kastrowane,z chorobami skory,Chore do sprzedazy :crazyeye:
Te pieski powinna straz miejska zabrac natychmiast ,a nie pozwolic ich za pare groszy upychac.:mad::mad::mad:

Posted

Gdzie jest straz zwierzat ,gdzie sa przedstawiciele TOZ,
Boze:placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Oktawia ,nie wierze wlasnym oczom,ze schronisko sprzedaje jak na jarmarku:angryy::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Margo05']
Czy ja napewno dobrze rozumiem, że to są psiaki od tej kobiety ze Starej Wsi? Te z interewncji? I że były dziś pod Paluchem?
[/quote]
[COLOR=Red][B]aaaaaa ja pierdziu!!!!! dziołchy! piszę wszak!!!! byłam dzisiaj na Paluchu-więc macie to są psy uratowane od tej wariatki!

zauważyłam że podobne są do siebie jak klony-spytałam czy to chów wsobny powiedziała że tak one tak tam żyły między sobą się mnożyły tylko 2 3 były większe - różniące się wyglądem od pozostałych, nie widziały nigdy światła dziennego, siedziały nawet po 4 lata w tym gównie!!!

[COLOR=Blue]P.S. TO NIE SCHRONISKO!!!
xxx52-CZYTAJ PROSZE!!! TO POD BRAMA SCHRONISKA NA PALUCHU!!!!
[/COLOR]
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Charly']
Oktawia taka tajemnicza:) Kto je wyratowal?
[/quote]
[B]tajemnicza jak zawsze! kto wyratował? przecież jest napisane na pierwszej stronie Charly wrrrr-przy mnie byłą babka z ruskim akcentem, przynosiła jej do zwrotu dorosłego psa, był u niej z tydzień-powiedziała, że go nie chce chce szczeniaczka! - zdjęcia szczeniaczków są powyżej.

[/B]

Posted

Kur...mać ! co za ironia losu. Psy znalazły ocalenie a trafily w ręce diabla.
Biedne , chore , wystraszone sprzedawane są każdemu kto ma kase !
Może na futerko, może na smalec a do tego dogo sypie kasą.

Posted

wygląda na to, że kobieta do której trafily po interwencji zaczla je sprzedawac....

chyba potrzebna bedzie interwencja do tej interwencji... to jakiś obłęd...

Posted

[quote name='Charly']
he? to ja juz nic nie rozumiem. myslalam ze one wyratowane.
[/quote]
[B]zacznę pic chyba:placz:Charly one są uratoane w pierwszym poście jest napisane że przez p.Grzegorza z policją zawiezione do Biedrzyckiej a 3 u Weronii!!
[/B]

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

MATKO śWIęTA, CZY Tę KOBIETę PORąBAłO DO RESZTY?

Oktawia, jak to się dziś skończyło? Wiesz czyjakieś z tych psiaków oddała i czy z poostałymi wróciła do domu?!

JESTEM W CIężKIM SZOKU........

Posted

[quote name='basia0607']Kur...mać ! co za ironia losu. Psy znalazły ocalenie a trafily w ręce diabla.
Biedne , chore , wystraszone sprzedawane są każdemu kto ma kase !
Może na futerko, może na smalec a do tego dogo sypie kasą.[/quote]

he? to ja juz nic nie rozumiem. myslalam ze one wyratowane.

Posted

[quote name='kikou']
wygląda na to, że kobieta do której trafily po interwencji [B]zaczla je[/B] sprzedawac....

chyba potrzebna bedzie interwencja do tej interwencji... to jakiś obłęd...
[/quote]
[B]aaaaa nie mogę cipciuś ona nie zaczęła!!! to robi od zawsze i dawno już to było powiedziane.....
[/B]

Posted

Przeciez w takim stanie nie tylko ze nie mozna adoptowac,ale rowniez nie mozna sprzedawac:angryy::shake:wpierw nalezalo wyleczyc
Ta biedrzycka chciala ta mase zwierzat przejac ,nie celem zeby ja leczyc ,ratowac ,socjalizowac ,ale czula tylko interes:mad::mad::mad:
nalezy jak najszybciej psy jej zabrac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ARKA miala takze racje!

Posted

[quote name='oktawia6']już gotowe-do nabycia pod Paluchem! na dobry początek:razz:

[IMG]http://img175.imageshack.us/img175/2228/tnp5250492hj2.jpg[/IMG]

[/quote]

Ten puchaty, to nie jest ten?
[URL]http://www.animals.org.pl/?q=stara_wie_24[/URL]

Pierwszy z lewj chyba ten:

[URL]http://www.animals.org.pl/?q=stara_wie_26[/URL]

pierwszy z prawej, ten?
[URL]http://www.animals.org.pl/?q=stara_wie_33[/URL]

Posted

[quote name='oktawia6'][COLOR=Red][B]aaaaaa ja pierdziu!!!!! dziołchy! piszę wszak!!!! byłam dzisiaj na Paluchu-więc macie to są psy uratowane od tej wariatki!

zauważyłam że podobne są do siebie jak klony-spytałam czy to chów wsobny powiedziała że tak one tak tam żyły między sobą się mnożyły tylko 2 3 były większe - różniące się wyglądem od pozostałych, nie widziały nigdy światła dziennego, siedziały nawet po 4 lata w tym gównie!!!

[/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]

Oktawio nie krzycz :loveu: Jak otowrzyłam okno do napisania postu to miałam jako ostatni ten z pierwszymi Twoimi fotkami i wpis xxxx52. Reszta pojawiła mi się pźniej :oops: Dlaczego, nie pytaj, ale już nie pierwszy raz mi się to zdarza :evil_lol:

Posted

[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]Weroniu, kto i jak często kontroluje sytuację tych psów u Pani [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red]Biedrzyckiej??? [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

[B]Zapytam dalej, czy zostały w jakiś, dowolny sposób oznakowane (zewidencjonowane), (wzrokowo przecież nie idzie ich spamiętać, chyba, że każdy został obfotografowany), tak by można mieć ich stan liczebny pod kontrolą i wiedzieć, że żadnego nie ubyło???[/B]

Posted

[quote name='oktawia6'][COLOR=Red][B]aaaaaa ja pierdziu!!!!! dziołchy! piszę wszak!!!! byłam dzisiaj na Paluchu-więc macie to są psy uratowane od tej wariatki!

[/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]

Ja chyba oszaleję. Chwilę temu odpowiadałam na ten post, a już tyle pod nim :mad:
Co możemy zrobić w tej chwili? I czy Grzegorz już wie?

Posted

[quote name='majqa'][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]Weroniu, kto i jak często kontroluje sytuację tych psów u Pani [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red]Biedrzyckiej??? [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

[/quote] Zrozumiałam, że to Tosia2 miala je kontrolować, ale nie wiem na 100%... Wyraziła sie tylko, że dzis tam nie była, bo cos innego Jej wypadło...