Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):

slowo honoru mam rachunek - jak ktos nie wierzy moge zeskanowac
sama malo nie padlam

tyle kosztuje 5-cio składnikowa szczepiona - lepszej marki do tego-owszem jasne są i po 25 te najtańsze na 2 chorobyy na krzyż, jeśli chce się psa zabezpieczyc w tą rozbudowaną to tyle kosztuje.:roll:

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
tyle kosztuje 5-cio składnikowa szczepiona - lepszej marki do tego-owszem jasne są i po 25 te najtańsze na 2 chorobyy na krzyż, jeśli chce się psa zabezpieczyc w tą rozbudowaną to tyle kosztuje.:roll:

w krakowie szczepionka 5 składnikowa najlepszej marki (tylko takimi szczepie) kosztuje 40 zł:roll:.ale wiem że w warszawie są takie ceny już słyszałam o sterylce za 500 zł ja płace u mojego weta za sterylke dużego psa np.boksera 200 zł.;)

Posted

[quote name='jagienka42']w krakowie szczepionka 5 składnikowa najlepszej marki (tylko takimi szczepie) kosztuje 40 zł:roll:.ale wiem że w warszawie są takie ceny już słyszałam o sterylce za 500 zł ja płace u mojego weta za sterylke dużego psa np.boksera 200 zł.;)

dokładnie ....u nas też 40 zł

( Jagienko ...masz jeszcze Sabcię w podpisie ;))

Jak tam ....mała spakowana :razz::razz:

przyniosłam ........

Posted

GameBoy napisał(a):
ja do tej pory placilam 45 u tego samego weta to 58 rozwalilo mnie na lopatki

byc moze Iga pojedzie dzis do siebie :placz::placz::placz:

U nas 40-50 zł ...
Oby się Iguni dobrze wiodło, a Ty się trzymkaj!

Posted

całe szczescie Iga czuje sie dobrze po szczepieniu nie ma zadnych komplikacji zdrowotnych
troche wetka nosem krecila, ze nikt jej wczesniej nie zaszczepil drugi raz - minelo dosc duzo czasu pomieszy pierwszym a drugim ale jak widac sunia jest zdrowa i wszystko jest w porzadku

Posted

ja sie nie zamartwiam ja :placz::placz::placz::placz: selenga mnie pociesza na gg:loveu:

dom super i tylko to mnie troche trzyma w pionie, pan o wszystko wypytal, czym karmic, jak czesto, zaprasza do siebie, powiedzial, ze moze z Iga do nas od czasu do czasu zajechac, za 2 tyg doszczepi ja itd
prosil tez zeby mu pomoc szukac weterynarza jak przyjdzie czas na sterylke :p

Posted

Pan Igi dzis dzwonil
kupil juz wszystko malej laleczce, Iga robi furrore wszedzie tam gdzie sie pojawi, w zoologiku dostala zabawki i gryzaki gratis - wiecie przystojny mlody facet ze szczeniaczkiem ze schroniska na reku:evil_lol:
Iga bedzie karmiona Royalem Medium
z jamniczka podobno sie tylko wachaja i omijaja szerokim lukiem :cool3: bawic sie poki co nie probuja, jedna jest troche zazdrosna o druga

Iga moze zmieni imie na Dori ale nie wiadomo jeszcze
fotki beda wieczorem

Posted

Iga jest przechczona na Dori

nie powinnam tu umieszczac prywatnej korespondencji ale nie moge sie powstrzymac:

" Dziekuje Pani za Igę, postaram się ją wchować jak najlepiej".

zaraz beda foty.:p