oktawia6 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 GameBoy napisał(a): slowo honoru mam rachunek - jak ktos nie wierzy moge zeskanowac sama malo nie padlam tyle kosztuje 5-cio składnikowa szczepiona - lepszej marki do tego-owszem jasne są i po 25 te najtańsze na 2 chorobyy na krzyż, jeśli chce się psa zabezpieczyc w tą rozbudowaną to tyle kosztuje.:roll: Quote
jagienka42 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 oktawia6 napisał(a):tyle kosztuje 5-cio składnikowa szczepiona - lepszej marki do tego-owszem jasne są i po 25 te najtańsze na 2 chorobyy na krzyż, jeśli chce się psa zabezpieczyc w tą rozbudowaną to tyle kosztuje.:roll: w krakowie szczepionka 5 składnikowa najlepszej marki (tylko takimi szczepie) kosztuje 40 zł:roll:.ale wiem że w warszawie są takie ceny już słyszałam o sterylce za 500 zł ja płace u mojego weta za sterylke dużego psa np.boksera 200 zł.;) Quote
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='jagienka42']w krakowie szczepionka 5 składnikowa najlepszej marki (tylko takimi szczepie) kosztuje 40 zł:roll:.ale wiem że w warszawie są takie ceny już słyszałam o sterylce za 500 zł ja płace u mojego weta za sterylke dużego psa np.boksera 200 zł.;) dokładnie ....u nas też 40 zł ( Jagienko ...masz jeszcze Sabcię w podpisie ;)) Jak tam ....mała spakowana :razz::razz: przyniosłam ........ Quote
GameBoy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ja do tej pory placilam 45 u tego samego weta to 58 rozwalilo mnie na lopatki byc moze Iga pojedzie dzis do siebie :placz::placz::placz: Quote
Fenris Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 GameBoy napisał(a):ja do tej pory placilam 45 u tego samego weta to 58 rozwalilo mnie na lopatki byc moze Iga pojedzie dzis do siebie :placz::placz::placz: U nas 40-50 zł ... Oby się Iguni dobrze wiodło, a Ty się trzymkaj! Quote
GameBoy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 całe szczescie Iga czuje sie dobrze po szczepieniu nie ma zadnych komplikacji zdrowotnych troche wetka nosem krecila, ze nikt jej wczesniej nie zaszczepil drugi raz - minelo dosc duzo czasu pomieszy pierwszym a drugim ale jak widac sunia jest zdrowa i wszystko jest w porzadku Quote
GameBoy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 moze dzis jeszcze nie pojedzie??:diabloti::oops: Quote
GameBoy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Igulinka pojechala :roll: mozna zmienic tytul, jutro beda fotki z nowego domu Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 :loveu::loveu::loveu: To czekamy na fotki...WIELKIE dzieki GB za opiekę:multi: I nie zamartwiaj sie czasem!!!;) Quote
GameBoy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ja sie nie zamartwiam ja :placz::placz::placz::placz: selenga mnie pociesza na gg:loveu: dom super i tylko to mnie troche trzyma w pionie, pan o wszystko wypytal, czym karmic, jak czesto, zaprasza do siebie, powiedzial, ze moze z Iga do nas od czasu do czasu zajechac, za 2 tyg doszczepi ja itd prosil tez zeby mu pomoc szukac weterynarza jak przyjdzie czas na sterylke :p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 No widzisz:) Pan na prawde bardzo sensowny-o takie domki przeciez nam wszystkim chodzi:p...a ty masz wolne miejsce dla innych bidulek. Głowa do góry!! Quote
GameBoy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Iga bedzie dalej szkolona pokazalam tez Panu jak radzic sobie z jej nadpobudliwoscia Wlasciciel Igi zostawil 58 zlotych za szczepienie Quote
Tengusia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 GameBoy napisał(a):Igulinka pojechala :roll: mozna zmienic tytul, jutro beda fotki z nowego domu coz za entuzjazm :evil_lol: teskni ci sie za babelkiem cio :eviltong: Quote
GameBoy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Tengusia napisał(a):coz za entuzjazm :evil_lol: teskni ci sie za babelkiem cio :eviltong: jak cholera.... a nie ma jej 20 minut :placz: Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Pan Igi dzis dzwonil kupil juz wszystko malej laleczce, Iga robi furrore wszedzie tam gdzie sie pojawi, w zoologiku dostala zabawki i gryzaki gratis - wiecie przystojny mlody facet ze szczeniaczkiem ze schroniska na reku:evil_lol: Iga bedzie karmiona Royalem Medium z jamniczka podobno sie tylko wachaja i omijaja szerokim lukiem :cool3: bawic sie poki co nie probuja, jedna jest troche zazdrosna o druga Iga moze zmieni imie na Dori ale nie wiadomo jeszcze fotki beda wieczorem Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 mam fotke Igi z jej panem z nowego domu ale na telefonie moge komus przslac do wrzucenia na strone ? Quote
andzia69 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 GB - nie płakaj!!!! będzie dobrze....choc troszkę lepiej bym się czuła gdyby u ciebie została:eviltong: Quote
nika28 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Super wiadomości !!! :multi::multi::multi::multi: Quote
GameBoy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Iga jest przechczona na Dori nie powinnam tu umieszczac prywatnej korespondencji ale nie moge sie powstrzymac: " Dziekuje Pani za Igę, postaram się ją wchować jak najlepiej". zaraz beda foty.:p Quote
Recommended Posts