rufusowa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ciotki..dałyście jej szansę...pokazała się z dobrej strony i prawie ekspresowo znalazła domek... bardzo mi się podoba Wasza działalność i to, ze dajecie szansę zapomnianym psom, ktore długo siedzą w schronach... super, ze mogą je sprawdzić szkoleniowcy trzymam kciuki za to zeby Kasia była szczęśliwa do końca swoich dni! Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='rufusowa']Ciotki..dałyście jej szansę...pokazała się z dobrej strony i prawie ekspresowo znalazła domek... bardzo mi się podoba Wasza działalność i to, ze dajecie szansę zapomnianym psom, ktore długo siedzą w schronach... super, ze mogą je sprawdzić szkoleniowcy trzymam kciuki za to zeby Kasia była szczęśliwa do końca swoich dni! to kolejny zapomniany psiak...: [SIZE=2]wybaczcie proszę offa: BARDZO PROSZĘ O POMOC! PIĘKNY ASTEK ŻYJE OD MIESIĘCY W "PIWNICY" BEZ WIDOKU SŁOŃCA, BEZ ZAPACHU TRAWY, BEZ KONTAKTU Z LUDŹMI!!! WEGETUJE W ZIMNYM, BETONOWYM POMIESZCZENIU, GDZIE NAWET NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA TO, BY KTOŚ GO WYPATRZYŁ:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/baron-3-letni-piekny-pitbull-zyje-bez-slonca-trawy-ludzi-pomoz-127735/ postanowiłyśmy z ab-agnieszką zabrać go do hoteliku ale same nie damy rady... proszę o pomoc dla BARONA!!! proszę o nawet najskromniejsze deklaracje finansowe (choćby po 5, 10, 15 zł) i bazarki na tego pięknego psiaka, który zgnije bez waszej pomocy w tej piwnicy...:-( z waszą pomocą damy radę, wyciągniemy go do hotelu i znajdziemy wspaniały dom! Quote
rufusowa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='agaga21']to kolejny zapomniany psiak...: [SIZE=2]wybaczcie proszę offa: to niewiarygodne, ze on tyle czasu czeka...dla mnie jest przepiekny... Quote
ania z poznania Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Nowa pani Kasi popłakała się ze szczęścia, widać, że Kaśka super trafiła. W samochodzie była grzeczna, dała mi buziaka ze sto razy, napsikała na mnie, wyprodukowała mnóstwo "odurzających" woni (zastanawiałam się czy dozowolone jest wożenie psa z zadkiem za oknem:evil_lol:), chrapała jak chłop, na stacji Orlen chciała dokonać napadu rabunkowego na faceta z hot dogiem, jednym słowem- super dziewczyna :multi:! Quote
fioneczka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 hmmmmm może jakąś flaszkę otworzymy z tej okazji ... okazja jest wyśmienita ... Kaśka ma Rodzinę :multi::multi::multi: ściągam banerek ... już się nie przyda :multi: Quote
ab-agnieszka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Rewelacja ja tez otworze zaraz jakas mala flaszeczke.:loveu: Szczesciara z tej Kachny grubachny:lol: Quote
andzia69 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 no to ja idę otworzyc................................. lodówkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:dla Kasi i jej pańci!:loveu: Quote
supergoga Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy pomogli Kasi. Tyle się naczekała dziewczynka. Dobrze, że ma dom - wróciła znów do nas - ale już na własne śmieci. Będę mogła ją odwiedzać i zdawać relacje. Dziękuję!!! Quote
snuszak Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :multi::multi::multi::multi: dziewczyna doczekała sie domku!!! Quote
agnieszka32 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='fioneczka']hmmmmm może jakąś flaszkę otworzymy z tej okazji ... okazja jest wyśmienita ... Kaśka ma Rodzinę :multi::multi::multi: ściągam banerek ... już się nie przyda :multi: [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Oj tak tak, ja właśnie kończę butelkę winiunia :evil_lol: – tyle okazji – Kaśka ma dom :multi:, Dixon już w hoteliku :loveu: i może już wkrótce Baronek zobaczy słońce i trawę ...[/FONT][/FONT] Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Napisalam smsa do Patrycji jak tak Kaska odpisala mi ze Kasia jest szalona,caly czas latamy. Jutro do niej zadzwonie i zobaczymy jak minela pierwsza noc:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Napisalam smsa do Patrycji jak tak Kaska odpisala mi ze Kasia jest szalona,caly czas latamy. Jutro do niej zadzwonie i zobaczymy jak minela pierwsza noc:multi: Quote
agnieszka24 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Cieszę się, że nareszcie Kasieńka będzie szczęśliwa :loveu: Quote
Alicja Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [FONT=Arial]:mad:a ja wczoraj neta nie miałam .... a tu takie wieści :multi: i flaszki sie otwierały :evil_lol:[/FONT] Quote
Tengusia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Napisalam smsa do Patrycji jak tak Kaska odpisala mi ze Kasia jest szalona,caly czas latamy. Jutro do niej zadzwonie i zobaczymy jak minela pierwsza noc:multi: ciotki a zmienic tytul watku to nie ma komu i tylko straszy caly czas :mad: Quote
Tengusia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 supergoga napisał(a):Nie bij, już zmieniamy!!!:angryy: grzeczna dziewczynka :diabloti: Quote
Alicja Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Tengusia']grzeczna dziewczynka :diabloti: [FONT=Arial]aleś dziewcze postraszyła :razz::razz:[/FONT] Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ja wiem, że to szybko ale czy sa jakieś nowe wieści z nowego domu?:cool3: Quote
supergoga Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Nosz normalnie kostucha mi w oczy zajrzała. I natychmiast porzuciłam mysl o jakiejkolwiek robocie, galopem zmieniajac tytuł :cool1:. Uffff - będę żyła :multi::sweetCyb::cunao: A teraz na wszelki wypadek :scared: Quote
ab-agnieszka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 agaga21 napisał(a):ja wiem, że to szybko ale czy sa jakieś nowe wieści z nowego domu?:cool3: Sa wiesci sa. Rozmawialam dzisiaj z Patrycja. Kaska ma dzisiaj slabszy dzien nie szaleje jest spokojna po bieganiu padla jak kawka:evil_lol:a ze Patrycja nie zgadza sie na siedzenie jej na kanapie wiec zajela sobie fotel:evil_lol: Mysle ze emocje popuscily i Kaska musi sie zregenerowac. Patrycja biega codziennie wiec Kaska musi sie przyzwyczaic Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 patrycja niestety nie ma internetu w umowie adopcyjnej powinna być klauzula o nieodchudzaniu kaśki!:cool3: Quote
agnieszka24 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 To cudownie! Kasieńka wybiega się za wsze czasy :loveu: Może zaproście Patrycję na wątek :cool3: Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ojej...:shake: to z naszej kaśki grubaśki zrobi się niedługo kaśka szprycha!:-o:evil_lol: Quote
Recommended Posts