Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotki..dałyście jej szansę...pokazała się z dobrej strony i prawie ekspresowo znalazła domek... bardzo mi się podoba Wasza działalność i to, ze dajecie szansę zapomnianym psom, ktore długo siedzą w schronach... super, ze mogą je sprawdzić szkoleniowcy

trzymam kciuki za to zeby Kasia była szczęśliwa do końca swoich dni!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rufusowa']Ciotki..dałyście jej szansę...pokazała się z dobrej strony i prawie ekspresowo znalazła domek... bardzo mi się podoba Wasza działalność i to, ze dajecie szansę zapomnianym psom, ktore długo siedzą w schronach... super, ze mogą je sprawdzić szkoleniowcy

trzymam kciuki za to zeby Kasia była szczęśliwa do końca swoich dni!

to kolejny zapomniany psiak...:
[SIZE=2]wybaczcie proszę offa:

BARDZO PROSZĘ O POMOC!

PIĘKNY ASTEK ŻYJE OD MIESIĘCY W "PIWNICY" BEZ WIDOKU SŁOŃCA, BEZ ZAPACHU TRAWY, BEZ KONTAKTU Z LUDŹMI!!!
WEGETUJE W ZIMNYM, BETONOWYM POMIESZCZENIU, GDZIE NAWET NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA TO, BY KTOŚ GO WYPATRZYŁ:-(

http://www.dogomania.pl/forum/f28/baron-3-letni-piekny-pitbull-zyje-bez-slonca-trawy-ludzi-pomoz-127735/

postanowiłyśmy z ab-agnieszką zabrać go do hoteliku ale same nie damy rady...
proszę o pomoc dla BARONA!!!
proszę o nawet najskromniejsze deklaracje finansowe
(choćby po 5, 10, 15 zł) i bazarki na tego pięknego psiaka, który zgnije bez waszej pomocy w tej piwnicy...:-(
z waszą pomocą damy radę, wyciągniemy go do hotelu i znajdziemy wspaniały dom!

Posted

Nowa pani Kasi popłakała się ze szczęścia, widać, że Kaśka super trafiła. W samochodzie była grzeczna, dała mi buziaka ze sto razy, napsikała na mnie, wyprodukowała mnóstwo "odurzających" woni (zastanawiałam się czy dozowolone jest wożenie psa z zadkiem za oknem:evil_lol:), chrapała jak chłop, na stacji Orlen chciała dokonać napadu rabunkowego na faceta z hot dogiem, jednym słowem- super dziewczyna :multi:!

Posted

no to ja idę otworzyc.................................

lodówkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:dla Kasi i jej pańci!:loveu:

Posted

Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy pomogli Kasi. Tyle się naczekała dziewczynka. Dobrze, że ma dom - wróciła znów do nas - ale już na własne śmieci. Będę mogła ją odwiedzać i zdawać relacje.

Dziękuję!!!

Posted

[quote name='fioneczka']hmmmmm może jakąś flaszkę otworzymy z tej okazji ... okazja jest wyśmienita ... Kaśka ma Rodzinę :multi::multi::multi:

ściągam banerek ... już się nie przyda :multi:

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Oj tak tak, ja właśnie kończę butelkę winiunia :evil_lol: – tyle okazji – Kaśka ma dom :multi:, Dixon już w hoteliku :loveu: i może już wkrótce Baronek zobaczy słońce i trawę ...[/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Napisalam smsa do Patrycji jak tak Kaska
odpisala mi ze
Kasia jest szalona,caly czas latamy.
Jutro do niej zadzwonie i zobaczymy jak minela pierwsza noc:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Napisalam smsa do Patrycji jak tak Kaska
odpisala mi ze
Kasia jest szalona,caly czas latamy.
Jutro do niej zadzwonie i zobaczymy jak minela pierwsza noc:multi:

ciotki a zmienic tytul watku to nie ma komu i tylko straszy caly czas :mad:

Posted

Nosz normalnie kostucha mi w oczy zajrzała.
I natychmiast porzuciłam mysl o jakiejkolwiek robocie, galopem zmieniajac tytuł :cool1:. Uffff - będę żyła :multi::sweetCyb::cunao:
A teraz na wszelki wypadek :scared:

Posted

agaga21 napisał(a):
ja wiem, że to szybko ale czy sa jakieś nowe wieści z nowego domu?:cool3:

Sa wiesci sa.
Rozmawialam dzisiaj z Patrycja. Kaska ma dzisiaj slabszy dzien nie szaleje jest spokojna po bieganiu padla jak kawka:evil_lol:a ze Patrycja nie zgadza sie na siedzenie jej na kanapie wiec zajela sobie fotel:evil_lol:
Mysle ze emocje popuscily i Kaska musi sie zregenerowac. Patrycja biega codziennie wiec Kaska musi sie przyzwyczaic