ab-agnieszka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Strasznie sie ciesze ze Kaska ma domek.:multi::loveu: Quote
fioneczka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Kasiula udało się :multi::multi::multi: ciekawe czy jutro pogoda dopisze bo chcę jechać odwiedzić psiury w jakiś cudowny sposób Quote
Bambino Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Jednym słowem REWELACJA!!!!. Dla Ciebie Supergogo podwójne podziękowania, bo to Ty zainicjowałaś Kasiną przeprowadzkę. :loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Zobaczcie, czy nie jest cudna ? Druga Kaska. http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudna-amstaffka-oddana-bo-pan-w-wiezieniu-gliwice-138790/ Quote
fioneczka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 cały dzień lało :angryy: ale już ustalone, jutro po obiedzie nawet jak z nieba będa padały żaby i słonie to jedziemy gumowce gdzieś mam i pelerynkę tez ... ciekawe tylko co psiury na to jedyny problem to jak będzie lało - nie będzie fotek Quote
supergoga Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Fioneczko, zaopatrz się w mocna osłonę głowy - jakby te słonie....bo może boleć :evil_lol:. I ucałuj kasinkowe pysio. Quote
agaga21 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 to psiaki beda miały w najbliższym czasie duuużo odwiedzin!:multi: jutro fionka, we wtorek ab-agnieszka a zaraz potem ania z poznania! Quote
ania z poznania Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 fioneczka napisał(a): gumowce gdzieś mam i pelerynkę tez ... ciekawe tylko co psiury na to jedyny problem to jak będzie lało - nie będzie fotek Fioneczka, uważaj, żeby Cię z pozorantem nie pomyliły :diabloti::evil_lol:! Quote
Alicja Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ania z poznania napisał(a):Fioneczka, uważaj, żeby Cię z pozorantem nie pomyliły :diabloti::evil_lol:! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fioneczka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ania z poznania napisał(a):Fioneczka, uważaj, żeby Cię z pozorantem nie pomyliły :diabloti::evil_lol:! taaaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: trochę podskubną ale nie zeżrą :eviltong: bo byle czego nie jedzą :evil_lol: umówiłam się na 16.30 z Markiem .... i póki co nie pada choć pogoda obrzydliwa brrrrr Quote
fioneczka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 byłam u dzieci, właśnie przyjechaliśmy, jestesmy przemoczeni do gaci :evil_lol:, cali w błocie, mojemu synowi najpierw Roki a później Całus chciały zdjąć gips z ręki za wszelką cenę :evil_lol: - ręka w pozycji do zabawy i coś co przypomina kość :evil_lol: było zachętą do zabawy jesli chodzi o Kasię nic sie nie zmieniła ... w dekielku tylko zabawa i figle dostałam piaszczysto-błotnego buziaka prosto w ucho i nocha lało ale Kasia wcale się nie przejęła ... biegała jak szalona i szukała pieszczot w każdej możliwej chwili Kacha wymienia sierść tak że nasze mokre ubrania pokryły sie zarostem :p ... wracając wpadłam z Fionką na zastrzyk do veta - :crazyeye: tak na nas patrzył i chyba zastanawiał się czy jesteśmy normalni :eviltong: będą fotki ale później bo teraz "dziura" w niebie więc lecimy z Fionką na siku Quote
Alicja Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [FONT=Arial];) a Kaśka już spakowana ??:p[/FONT] Quote
fioneczka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Kasia nie lubi deszczu ;) patrzyła jak tu czmychnać pod daszek ... dopiero tam dała upust swojej energii i rozdawała buziaki na srodkowym zdjeciu widać jak lało :razz: Quote
fioneczka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 agaga21 napisał(a):kaska nawet nie wie że w czwartek się przeprowadza! wie wie :eviltong: mówiłam jej :multi: Quote
agaga21 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 kaska nawet nie wie że w czwartek się przeprowadza! Quote
Alicja Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [FONT=Arial]:loveu:Kaśka papuśna laseczka [/FONT] Quote
agaga21 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 słuchajcie, zmiana planów. kaska musi juz we wtorek pakować zadek i jechać do domu. ania z poznania przywozi na jej miejsce dixona a kaśkę zawiezie do jej nowego domu. czy możemy liczyć na waszą pomoc finansową dla dixonka? http://www.dogomania.pl/forum/f28/pitbull-dixon-prosimy-o-wsparcie-finansowe-jego-jedyna-szansa-136423/ proszę, pomózcie utrzymać go w hoteliku-jedynie tam ma szanse na znalezienie normalnego domu! proszę o choćby najskromniejsze deklaracje finansowe.:oops: Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 kaśka jedzie z anią i ani TZtem, spokojna w samochodzie, co parę minut tylko rozdaje buziaki:loveu::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 agaga21 napisał(a):kaśka jedzie z anią i ani TZtem, spokojna w samochodzie, co parę minut tylko rozdaje buziaki:loveu::evil_lol: Cudna Kaska wreszcie trafila na swojego ludzika:loveu::multi: Quote
Gdusia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
fioneczka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Kacha :loveu: fuksiaro podbiłaś serca wielu ludzi bądź szczęśliwa już zawsze Kaśka to chyba trochę bedzie tęskniła za Markiem i Łukaszem Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 a kaśka już w domu!:multi: ania napisze o emocjach jakie były przy powitaniu! Quote
Recommended Posts