supergoga Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 rufusowa napisał(a):mnie się wydaje, ze to zdecydowanie nie jest wyjście dla bullowatego... dla psa, ktory nie potrzebuje zbyt wiele czułości i kontaktu z człowiekiem może tak....ale nie dla takich przylepek w stylu Kasi ;) Ja wiem, ale tu chodziło o czas gdy p. Przemek jest w pracy. I tak w tym okresie musiałaby siedzieć sama w domu, zamknięta w mieszkaniu lub budynku gospodarczym. A tam co pewien czas by do niej przyszedł, zabrał na spacerek itp. Quote
supergoga Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Czy są jakieś wieści w sprawie Kasi?:shake: Quote
agnieszka24 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Też z niecierpliwością czekam na jakieś informacje... Quote
ab-agnieszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 nie dodzwonilam sie do Pana Przemka a teraz jest juz za pozno. Zadzwonie jutro rano. Quote
ab-agnieszka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Kaska jest rewelacyjna swietnie zachowuje czystosc czeka cierpliwie na spacer aby zrobic swoje potrzeby. Napewno potrzebuje domu z ogrodem do biegania i szalenst obowiazkowo bez innych zwierzat.Pan Przemek niestety nie moze jej zabierac ze soba do pracy i tu jest najwiekszy problem poniewaz na czas jego nieobecnosci Kaska musi przebywac w budynku gospodarczym. Umowilam sie z panem Przemkiem ze da Kasce DT na dwa tygodnie. Ale ten DT ma jeszcze szanse na DS. Na dzien dzisiejszy mozemy byc w miare spokojne Kaska nie wroci do schroniska bo jest pod moja opieka(mam podpisana umowe z fundacja) jak i nie wroci przez najblizsze dwa tygodnie do hotelu. O wszystkich zmianach bede informowac na bierzaco. Quote
supergoga Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 A czy Pan Przemek mówił, jak zachowuje się w tym budynku gospodarczym. Czy może tam być pod jego nieobecność. Quote
ab-agnieszka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 supergoga napisał(a):A czy Pan Przemek mówił, jak zachowuje się w tym budynku gospodarczym. Czy może tam być pod jego nieobecność. Gosiu zachowuje sie dobrze ale nie powinna spedzac tam tak duzo czasu. Quote
ab-agnieszka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Nowe wiadomosci bede miala dopiero w poniedzialek. Quote
ab-agnieszka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Kaska zostaje u pana Przemka na DT. Ustalilismy to przed chwilka. Jesli znajdziemy dla niej domek z ogrodem do szalenst i bez zwierzat bedzie rewelacyjnie. Poinformowalam pana Przemka ze jest okres wakacyjny i ciezko z telefonami o psiaki do adopcji a wrez przeciwnie mamy coraz wiecej psiakow. Kaska nie wroci do hotelu w ciagu dnia jest w budynku gospodarczym a w nocy w domu spi na swojej dwuosobowej kanapie.:evil_lol: Ma gwarantowane spacery po ktorych wraca wykonczona bo wtedy jest spokojna. Pan Przemek powiedzial ze to istna torpeda i chetna do zabawy zawsze:loveu: Podziekowalam mu bardzo za pomoc bo zawsze to lepiej jak pies jest w DT niz w hotelu. Quote
agnieszka24 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 A może pan Przemek zakocha się któregoś dnia w Kasieńce i nie będzie chciał jej już oddać..? :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Pan Przemek jest w niej zakochany. Problem polega ny tym ze Kaska nie toleruje innych zwierzat. U niego sa koty przybledy ktore Kaska regularnie goni. W pracy sa rozne zwierzeta ktore Kaska rowniez goni:evil_lol: Pan Przemek niemoze jej zabierac ze soba do pracy a taki byl plan. W pracy jest piesek przybleda. Na szas jego pracy kaska jest zamknieta w budynku gospodarczym gdzie ma legowisko i duzo miejsca. Nie moze zostac w domu bo koty chodza po parapecie i Kaska demoluje wszystko w okregu okna. Przewraca kwiatki wypija wode z podstawkow zrywa firanki. Pan Przemek powiedzial ze jesli znajdzie sie dobry dom to ja do niego wydamy jesli takowy sie nie znajdzie Kaska zostaje u niego ale niechce zeby byla zamknieta pol dnia w tym budynku dla jej dobra. Kaska potrzebuje duzo ruchu szalenst i warjacji. Quote
agaga21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 CUDOWNA, RADOSNA SUNIA SZUKA NOWEGO DOMU - AMSTAFF (684052189) - Aukcje internetowe Allegro allegro wyróżniła ania z poznania dziękuję aniu:loveu: Quote
Alicja Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Oj Kasieńka , Kasieńka ...z alergią ;) na koty :razz: Quote
ab-agnieszka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Alicja z alergia na wszystko co sie rusza oprocz ludzi:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 agaga21 napisał(a):CUDOWNA, RADOSNA SUNIA SZUKA NOWEGO DOMU - AMSTAFF (684052189) - Aukcje internetowe Allegro allegro wyróżniła ania z poznania dziękuję aniu:loveu: Z przyjemnością :lol:. Quote
snuszak Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 właśnie, sama jestem ciakawa bo tak cicho się zrobiło, została może w tym DT? Quote
andzia69 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 tez bym chciała wiedziec co ze słodką Kachną... Quote
ab-agnieszka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kaska jest w DT do okolo 15 tego sierpnia poniewaz pan przemek musi wyjechac za granice pozniej wroci do Bagatyni jesli w tym czasie nie znajdzie domu stalego. Quote
agaga21 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 cioteczki, czy któraś ma może ochotę wyróżnić allegro dla kasi?:cool3: Quote
Recommended Posts