agnieszka32 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 agaga21 napisał(a):cioteczki, czy któraś ma może ochotę wyróżnić allegro dla kasi?:cool3: Ja, ja, ja wyróżnię :lol: Znów wyprzedziłam anię z poznania :eviltong: :multi: :evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='agnieszka32']Ja, ja, ja wyróżnię :lol: Znów wyprzedziłam anię z poznania :eviltong: :multi: :evil_lol: hehe;) dziękuję kochana!:loveu: CUDOWNA, RADOSNA SUNIA SZUKA NOWEGO DOMU - AMSTAFF (707930081) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ab-agnieszka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Dzisiaj Ania zawozi Kaske do hoteliku u Mariamc. Niestety pan Przemek musi wyjechac za granice i nie moze dawac jej wiecej DT. Quote
supergoga Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 To wielka tragedia Kasi. Obawiam się, że po pierwszej porażce adopcyjnej powinna była chyba wrócić do Pawła. Bo to już czwarte jej miejsce. I nie ostatnie pewnie. Szkoda, że nie wiedziałam, że p. P nie może jej jednak zatrzymać, że wyjeżdża. Swoją drogą najpierw chce adoptować psa a potem decyzuje się na wyjazd. Hmmm. Powiem Pawłowi jak sprawa z Kasią wygląda. Myślę jednak, że to jest bardzo źle dla suńki. No szkoda. Quote
agaga21 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 eh, kaśka, kaśka wędrowniczka....musi się znaleźć w końcu twoje własne miejsce gdzieć...i twój własny człowiek:-( ania mówiła że kaśka schudła, nabrała formy, wygląda pięknie....mówi że ciężko było się rozstać panu przemkowi z kasią:-( Quote
mariamc Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Kaśka u mnie . Nie jest zapasiona:evil_lol: Będziemy szukać domku. Quote
agaga21 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 mariamc napisał(a):Kaśka u mnie . Nie jest zapasiona:evil_lol: Będziemy szukać domku. teraz to już ostatniego! Quote
ab-agnieszka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 supergoga napisał(a):To wielka tragedia Kasi. Obawiam się, że po pierwszej porażce adopcyjnej powinna była chyba wrócić do Pawła. Bo to już czwarte jej miejsce. I nie ostatnie pewnie. Szkoda, że nie wiedziałam, że p. P nie może jej jednak zatrzymać, że wyjeżdża. Swoją drogą najpierw chce adoptować psa a potem decyzuje się na wyjazd. Hmmm. Powiem Pawłowi jak sprawa z Kasią wygląda. Myślę jednak, że to jest bardzo źle dla suńki. No szkoda. Gosia ja swietnie zdaje sobie z tego sprawe ze to wielka tragedia dla Kaski. Gosiu pisalam juz o tym ze pan Przemek daje jednak Kasce DT a nie DS ze wzgledu na to jaka Kaska jest. Czyli torpeda i strasznie zawzieta na inne zwierzeta. Kaska jest bardzo silna. Przemek informowal mnie o swoim wyjezdzie grubo ponad miesiac temu. Gdyby Kaska byla spokojna i grzeczna to moglaby zostac u jego mamy ale ze to istny szatan wiec nie odwaze sie zostawic ja ze starsza kobieta. Mysle ze to wyjscie jest najlepsze. Kaska nie wroci do schroniska. Quote
mariamc Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Kaśka jest silnym psychcznie psem, przypomina mi astkę mojego syna , moją wnusię Merkę . Maerka zostawała z każdym i wszędzie .Musiała być micha i glaskanko, no i oczywiście brak innych zwierząt. Odgryzła nos dobkowi przez siatkę.:mad: Poszły dzisiaj do adopcji 3 psiaki i jutro robię przegrupowanie . Zabieram obie paniennki , oczywiście osobno , z boksów hotelowych na salony , ze względu na bezpieczeństwo moich kiciusiów. Quote
ania z poznania Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 mariamc napisał(a): Odgryzła nos dobkowi przez siatkę.:mad: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale Merka czy Kaśka????????????? Kaśka wygląda super w tej chwili, jest szczuplejsza, w tej chwili jest masywną a nie zapasioną amstafką, sierść błyszcząca, jakby ciemniejsza. Fotki wstawi Agaga21 :oops:......... Quote
mariamc Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Merka, oczywiście.Ale była afera.Biedny dobek i jazda z biwaku do weta.;) Quote
mariamc Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Jadę jutro sprawdzać dom dla Kaśki. Chłopak mi się podobał , jego brat również. Jutro jeszcze tylko warunki domowe i zgoda Matki. Chłopcy są pełnoletni ,ale mieszkają z mamą. Quote
supergoga Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Ja już się boję tego wszystkiego. Kasia ma takiego pecha, a to taka pogodna, pełna radości zycia sunia. I tak się tuła. Obawiam się że to trochę moja wina. Może ten pierwszy domek potraktowałam za łagodnie - choć dziewczyna wydawała się naprawdę odpowiedzialna. No a póxniej...nic, Kasiu - życzę ci tego super domku, bo co innego moge powiedzieć. Quote
agnieszka32 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 mariamc napisał(a):Jadę jutro sprawdzać dom dla Kaśki. Chłopak mi się podobał , jego brat również. Jutro jeszcze tylko warunki domowe i zgoda Matki. Chłopcy są pełnoletni ,ale mieszkają z mamą. Czekamy z niecierpliwością na dobre wiadomości :cool3: Quote
mariamc Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Zobaczymy, Szczecinek jest mały, jedna z moich wolontariuszek zna chłopaka, mówi ,że Kaśka miałaby tam dobrze. Jutro dam znać. Quote
Alicja Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ..................................................:kciuki: Quote
ania z poznania Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No to trzymamy kciuki za dziewczynkę :thumbs:. Quote
Daga&Maks Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 trzymam kciuki żeby pech w końcu odwrócił się od Kaśki :kciuki: Quote
agaga21 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 supergoga napisał(a):Ja już się boję tego wszystkiego. Kasia ma takiego pecha, a to taka pogodna, pełna radości zycia sunia. I tak się tuła. Obawiam się że to trochę moja wina. Może ten pierwszy domek potraktowałam za łagodnie - choć dziewczyna wydawała się naprawdę odpowiedzialna. No a póxniej...nic, Kasiu - życzę ci tego super domku, bo co innego moge powiedzieć. nie sądzę żeby to była czyjakolwiek wina. po prostu straszny pech. trzymam mocno kciuki, by domek okazał się odpowiedni, choć powiem szczerze, że jak słyszę że młody chłopak chce astka to jestem nastawiona na NIE...pewnie nie zawsze młody=nieodpowiedzialny ale zawsze mam duże obawy. Quote
agaga21 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 mam zdjęcia od mariamc i ani z poznania:cool3: Quote
agaga21 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 kaśka w podwójnym zabezpieczeniu:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 o dżisys .....wyleze :p http://i27.tinypic.com/2rfy13n.jpg ślicznota :loveu: http://i30.tinypic.com/jp76hj.jpg Quote
agnieszka32 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Śliczna Kasiulka, pięknie wygląda :loveu: Quote
mariamc Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Domek spoko:loveu: Pani przyjedzie jeszcze o 14h aby zobaczyć Kaśkę. Jak Kaśka do dzieci , chodzi o przychodzące tam wnuki. Quote
agaga21 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 kaśka podobno jest jak taran. jak jej nie zejdziesz z drogi to przebiegnie po tobie;)...dlatego do dzieci to ostrożnie. Quote
Recommended Posts