Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaga21 napisał(a):
cioteczki, czy któraś ma może ochotę wyróżnić allegro dla kasi?:cool3:

Ja, ja, ja wyróżnię :lol:

Znów wyprzedziłam anię z poznania :eviltong: :multi: :evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

To wielka tragedia Kasi. Obawiam się, że po pierwszej porażce adopcyjnej powinna była chyba wrócić do Pawła. Bo to już czwarte jej miejsce. I nie ostatnie pewnie.
Szkoda, że nie wiedziałam, że p. P nie może jej jednak zatrzymać, że wyjeżdża. Swoją drogą najpierw chce adoptować psa a potem decyzuje się na wyjazd. Hmmm.
Powiem Pawłowi jak sprawa z Kasią wygląda. Myślę jednak, że to jest bardzo źle dla suńki. No szkoda.

Posted

eh, kaśka, kaśka wędrowniczka....musi się znaleźć w końcu twoje własne miejsce gdzieć...i twój własny człowiek:-(

ania mówiła że kaśka schudła, nabrała formy, wygląda pięknie....mówi że ciężko było się rozstać panu przemkowi z kasią:-(

Posted

supergoga napisał(a):
To wielka tragedia Kasi. Obawiam się, że po pierwszej porażce adopcyjnej powinna była chyba wrócić do Pawła. Bo to już czwarte jej miejsce. I nie ostatnie pewnie.
Szkoda, że nie wiedziałam, że p. P nie może jej jednak zatrzymać, że wyjeżdża. Swoją drogą najpierw chce adoptować psa a potem decyzuje się na wyjazd. Hmmm.
Powiem Pawłowi jak sprawa z Kasią wygląda. Myślę jednak, że to jest bardzo źle dla suńki. No szkoda.

Gosia ja swietnie zdaje sobie z tego sprawe ze to wielka tragedia dla Kaski.
Gosiu pisalam juz o tym ze pan Przemek daje jednak Kasce DT a nie DS ze wzgledu na to jaka Kaska jest.
Czyli torpeda i strasznie zawzieta na inne zwierzeta.
Kaska jest bardzo silna.
Przemek informowal mnie o swoim wyjezdzie grubo ponad miesiac temu. Gdyby Kaska byla spokojna i grzeczna to moglaby zostac u jego mamy ale ze to istny szatan wiec nie odwaze sie zostawic ja ze starsza kobieta. Mysle ze to wyjscie jest najlepsze.
Kaska nie wroci do schroniska.

Posted

Kaśka jest silnym psychcznie psem, przypomina mi astkę mojego syna , moją wnusię Merkę .
Maerka zostawała z każdym i wszędzie .Musiała być micha i glaskanko, no i oczywiście brak innych zwierząt.
Odgryzła nos dobkowi przez siatkę.:mad:

Poszły dzisiaj do adopcji 3 psiaki i jutro robię przegrupowanie . Zabieram obie paniennki , oczywiście osobno , z boksów hotelowych na salony , ze względu na bezpieczeństwo moich kiciusiów.

Posted

mariamc napisał(a):

Odgryzła nos dobkowi przez siatkę.:mad:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale Merka czy Kaśka?????????????
Kaśka wygląda super w tej chwili, jest szczuplejsza, w tej chwili jest masywną a nie zapasioną amstafką, sierść błyszcząca, jakby ciemniejsza.
Fotki wstawi Agaga21 :oops:.........

Posted

Jadę jutro sprawdzać dom dla Kaśki. Chłopak mi się podobał , jego brat również.
Jutro jeszcze tylko warunki domowe i zgoda Matki.
Chłopcy są pełnoletni ,ale mieszkają z mamą.

Posted

Ja już się boję tego wszystkiego. Kasia ma takiego pecha, a to taka pogodna, pełna radości zycia sunia.
I tak się tuła. Obawiam się że to trochę moja wina. Może ten pierwszy domek potraktowałam za łagodnie - choć dziewczyna wydawała się naprawdę odpowiedzialna. No a póxniej...nic, Kasiu - życzę ci tego super domku, bo co innego moge powiedzieć.

Posted

mariamc napisał(a):
Jadę jutro sprawdzać dom dla Kaśki. Chłopak mi się podobał , jego brat również.
Jutro jeszcze tylko warunki domowe i zgoda Matki.
Chłopcy są pełnoletni ,ale mieszkają z mamą.

Czekamy z niecierpliwością na dobre wiadomości :cool3:

Posted

supergoga napisał(a):
Ja już się boję tego wszystkiego. Kasia ma takiego pecha, a to taka pogodna, pełna radości zycia sunia.
I tak się tuła. Obawiam się że to trochę moja wina. Może ten pierwszy domek potraktowałam za łagodnie - choć dziewczyna wydawała się naprawdę odpowiedzialna. No a póxniej...nic, Kasiu - życzę ci tego super domku, bo co innego moge powiedzieć.

nie sądzę żeby to była czyjakolwiek wina. po prostu straszny pech.

trzymam mocno kciuki, by domek okazał się odpowiedni, choć powiem szczerze, że jak słyszę że młody chłopak chce astka to jestem nastawiona na NIE...pewnie nie zawsze młody=nieodpowiedzialny ale zawsze mam duże obawy.