Gdusia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Cos mi sie wydaje ze kasia czekala na wlasnie taki domek :) Quote
ab-agnieszka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 supergoga napisał(a):Dzisiaj na Kejtrowej imprezie w Poznaniu, na której prezentowaliśmy nasze psiaki zgłosiła się pewna Pani zainteresowana poważnie adopcją kasi. ma dośwuadczenie, miała już stafforda, pracowała z astkami i rotkami. Pani pracuje do 14.00, ale w domu jest jeszcze osoba, która nie wychodzi. Kasia nie byłaby sama. Pani biega, uprawia sporty. Już z domu dzwoniła do mnie. Mam telefon i w związku z faktem, iż częściowo macie opiekę nad sunią - nie wiem, może chcecie zadzwonic i porozmawiać. Ja umówiłam się, że jeśli wynik rozmów będzie ok, pojadę do pań, spotkam się jeszcze w domu i kto wie. Domek w Poznaniu, czyli pod kuratelą. Co Wy na to? Gosiu to super wiadomosc. Czekamy na wizyte. Wyslij mi prosze nr pani na PW to zadzwonie tak dla Twojego spokoju.:cool3: Quote
snuszak Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 oby to bylo to :p trzymam kciuki za wyniki rozmowy :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 A wiec ja rozmawialam z Patrycja i jestem jak najbardziej za teraz tylko czekamy na wizyte Gosi. Quote
supergoga Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Niestety nie zdążyłąm dzisiaj zadzwonić. Dopiero wróciłam z Buku z adopcji Doriana, a wracając wstąpiłam do wetki, spotkać się z Kingą i małą Tiróweczką - i podpisać ...umowę adopcyjną. Teraz padam całkiem. Nie mam siły. Jutro zadzwonię i się umówię. Quote
andzia69 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 To ja zaciskam kciuki, zeby to był TEN domek dla Kachny - grubachny!:lol::loveu: Quote
Bambino Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ja też trzymam kciuki za domek Kaśki ( to w końcu moja imienniczka ) :lol: Quote
fioneczka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 no powie ktoś coś ??? miałam do psiaków jechać i nic z tego :-( w piątek syn rękę złamał ... nastawili, jednak wczoraj okazało się że źle i jutro operacja ... jestem uziemiona na dodatek Fionka ... nie jest dobrze :shake: Quote
agaga21 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 fioneczka napisał(a):no powie ktoś coś ??? wszyscy czekamy na relacje supergogi z wizyty...czy już była?:razz: Quote
ab-agnieszka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Jeszcze wizyty nie bylo. Gosia od rana do poznej nocy ratuje psiaki w tym tygodniu. Postara sie umowic na czwartek Quote
supergoga Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Sorry dziewczyny. Wczoraj do nocy z collakami. Dzisiaj Suzi i jej sterylka. Jestem umówiona na czwartek na 18.00. Już wpisane w kajet. Jutro wieczorem zdam relacje, ale myśle, że można powoli kombinować nad przyjazdem kasi do Poznania. Quote
agaga21 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 supergoga napisał(a): myśle, że można powoli kombinować nad przyjazdem kasi do Poznania. nie trzeba kombinować:evil_lol: ania z poznania ją przywiezie:loveu: Quote
fioneczka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 supergoga napisał(a): Jutro wieczorem zdam relacje, ale myśle, że można powoli kombinować nad przyjazdem kasi do Poznania. hmmmm ... to ja już zaczynam myśleć ;) i trzymam kciuki za wizytę Quote
ab-agnieszka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dzisiaj mialam kolejny telefon w sprawie Kaski z pod Poznania:cool3: Zaproponowalam panu amstaffke z katowickiego schroniska zobaczymy jaka bedzie odpowiedz. Pan juz mial podobna sunie i zgadza sie na wizyte przed i po adopcyjna. Quote
Alicja Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [FONT=Arial]no to Kaśka pomału pakuje manele :razz:;)[/FONT].....:kciuki: Quote
supergoga Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 O, to może nasza Kariatyda znajdzie domek dla koleżanki. Byłoby super. Quote
Bambino Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Przelałam zaległe 10 zł. za maj ( sorry,że tak późno, ale na koncie wcześniej było dno :oops: ). Trzymam kciuki za oba domki - dla Kaśki i koleżanki. Supergoga, jak to mówi młodzież - wielki szacun :loveu: Quote
andzia69 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 supergoga napisał(a):NO to jestem z powrotem. Kaśka, walizki pakuj. Patrycja już nie może się doczekać ma naszą grubusie. Tereny obok idealne - Warta i pięknym trawiastym brzegiem. Duzy park, laski. Kasia będzie tez na pewno obrońcą Patrycji, bo to dziewczę drobniutkie, ale widać, że mocna, wysportowana jest. Przygotowane piłeczki, szelki, smycz. Możemy organizować powrót Kasi "do macierzy" bombowo!:multi::multi::multi: i widzisz Gosiu jak to dobrze, ze nie pojechała do Kołobrzegu?:eviltong: Quote
supergoga Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 NO to jestem z powrotem. Kaśka, walizki pakuj. Patrycja już nie może się doczekać ma naszą grubusie. Tereny obok idealne - Warta i pięknym trawiastym brzegiem. Duzy park, laski. Kasia będzie tez na pewno obrońcą Patrycji, bo to dziewczę drobniutkie, ale widać, że mocna, wysportowana jest. Przygotowane piłeczki, szelki, smycz. Możemy organizować powrót Kasi "do macierzy" Quote
agaga21 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 suuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!! właśnie sobie uświadomiłam ze wczoraj niepotrzebnie odnowiłam jej allegro:evil_lol: Quote
Gdusia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ale sie ciesze :multi: Kasia jedzie do domu !!!!!!!!!!!:multi: Quote
supergoga Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Ponoć nic nie dzieje się przypadkiem. Tak miało być. A Allegro - może warto w to miejsce podmienic innego psiaka, żeby ogłoszenia nie tracić. Mam nadzieję, że będę widywała kasię i zdawała relacje, jak juz dotrze, I dzięki Wam wielkie... za pomoc. Bez Was - Kasia może nadal byłaby w kojcu. Tak się cieszę. Quote
agnieszka24 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Nareszcie Kasieńka jedzie do domku !! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts