Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fioneczka - daj spokój:lol: jakiego pecha! to nie ten dom i nie to miejsce po prostu:p

Dziewczyna jest może i ok...ale...nie podobają mi się współlokatorzy...to jej kuzynka i chłopak kuzynki...miała jakąś dziwnie naburmuszoną minę - nie wiem czy ze względu na moją wizytę, adopcję psa czy moze miała dzisiaj zły dzień...P. Iza zajmuje najmniejszy z pokoi...niby wszyscy się na psa zgadzają i niby Kasia mogłaby biegać po całym domu...ale jakoś mi to się nie widzi...P. Iza to dobry "materiał" na dom dla psa...ale nie teraz....to moje zdanie.....

i powiem jak Kuba Wojewódzki - jestem na nie

To nie jest dom dla Kasi:shake:

Posted

postaram się jutro bądź w niedzielę wdepnąć do dzieciaków w odwiedziny ... warunki są jednak dwa ... jak nie będzie lało to pierwszy (jak pada to nie ma tam po co jechać:shake:) no i jak Fionka będzie się czuła jako tako

Posted

supergoga napisał(a):
Bardzo się zmartwiłam, bo liczyłam że Kasieńka wreszcie będzie miała własny dom. Nic, szukamy dalej.

Gosiu...jej należy się super domek bo ona jest super psem...a ten domek może być kiedyś dobrym domkiem dla psa...ale kiedys - nie teraz:shake:

Posted

[quote name='andzia69']Gosiu...jej należy się super domek bo ona jest super psem...a ten domek może być kiedyś dobrym domkiem dla psa...ale kiedys - nie teraz:shake:
[FONT=Arial]
o własnie ....

bo nie chodzi o to by był jakikolwiek a o to by był ten naj naj :loveu:

jak ja niecierpię chodzić na wizyty adopcyjne :shake:
[/FONT]

Posted

W sprawie dofadywania to teraz w hoteliku najlepiej będą wiedzieli. Ona mogła się zmienić. Ogłoszenie piękne jest. Oby szczęsliwe. Kasia zasługuje na super dom.

Posted

U nas chodziła i nawet siedziała pewien czas z bandziorem. W kaszę sobie dmuchac nie daje, ale nikogo nie zjadła i nawet nie pokaleczyła. Tolerancyjna panna.;)

Posted

Kontakt podany jest na mnie poniewaz bardzo czesto rozmawiamy z Markiem. A ze Kaska jest takjaby pod moja opieka i z moimi danymi bedziemy w przyszlosci podpisywac umowe to chce rozmawiac z chetnymi do adopcji.

Posted

miałam dzisiaj jechać w odwieziny do hoteliku ... wczoraj padało a dzisiaj pogoda super ale Marek jest na wystawie w jeleniej górze ze swoimi psami ... i z odwiedzin nici :-(

postaram się w tygodniu po pracy pojechać

dodam tylko że wracają ze złotym medalem

Posted

fioneczka napisał(a):
miałam dzisiaj jechać w odwieziny do hoteliku ... wczoraj padało a dzisiaj pogoda super ale Marek jest na wystawie w jeleniej górze ze swoimi psami ... i z odwiedzin nici :-(

postaram się w tygodniu po pracy pojechać

dodam tylko że wracają ze złotym medalem

To gratulacje dla P. Marka i jego psiaków :multi:

Posted

Gdusia napisał(a):
Nasza kochana kasienka jeszcze nie znalazla swojego domku :( Obys dluugo nie czekala w tym hoteliku ....

podejrzewam, że kaśka myśli , że już jest w swoim domu:evil_lol: