fioneczka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 :-( czy ja tym psiakom pecha przynoszę ? coś więcej napiszesz Aga ? Quote
ab-agnieszka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 fioneczka napisał(a)::-( czy ja tym psiakom pecha przynoszę ? coś więcej napiszesz Aga ? Asiu o jakim Ty pechu mowisz? Wiecej napisze Andzia69 Quote
andzia69 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Fioneczka - daj spokój:lol: jakiego pecha! to nie ten dom i nie to miejsce po prostu:p Dziewczyna jest może i ok...ale...nie podobają mi się współlokatorzy...to jej kuzynka i chłopak kuzynki...miała jakąś dziwnie naburmuszoną minę - nie wiem czy ze względu na moją wizytę, adopcję psa czy moze miała dzisiaj zły dzień...P. Iza zajmuje najmniejszy z pokoi...niby wszyscy się na psa zgadzają i niby Kasia mogłaby biegać po całym domu...ale jakoś mi to się nie widzi...P. Iza to dobry "materiał" na dom dla psa...ale nie teraz....to moje zdanie..... i powiem jak Kuba Wojewódzki - jestem na nie To nie jest dom dla Kasi:shake: Quote
fioneczka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 postaram się jutro bądź w niedzielę wdepnąć do dzieciaków w odwiedziny ... warunki są jednak dwa ... jak nie będzie lało to pierwszy (jak pada to nie ma tam po co jechać:shake:) no i jak Fionka będzie się czuła jako tako Quote
andzia69 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 supergoga napisał(a):Bardzo się zmartwiłam, bo liczyłam że Kasieńka wreszcie będzie miała własny dom. Nic, szukamy dalej. Gosiu...jej należy się super domek bo ona jest super psem...a ten domek może być kiedyś dobrym domkiem dla psa...ale kiedys - nie teraz:shake: Quote
supergoga Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Bardzo się zmartwiłam, bo liczyłam że Kasieńka wreszcie będzie miała własny dom. Nic, szukamy dalej. Quote
Alicja Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='andzia69']Gosiu...jej należy się super domek bo ona jest super psem...a ten domek może być kiedyś dobrym domkiem dla psa...ale kiedys - nie teraz:shake: [FONT=Arial] o własnie .... bo nie chodzi o to by był jakikolwiek a o to by był ten naj naj :loveu: jak ja niecierpię chodzić na wizyty adopcyjne :shake:[/FONT] Quote
agaga21 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 ja się nie nastawiałam na ten dom w ogóle. kaśka znajdzie domek odpowiedni na pewno już niedługo! Quote
ab-agnieszka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Znajdziemy dla Kaski super domek. Gosia czy ona ma dalej Wasze fundacyjne allegro? Zapraszam na watek Lili http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstffka-lili-potrzebna-pomoc-w-leczeniu-pilnie-dt-ds-gliwice-137915/ Quote
supergoga Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Chyba nie ma. Jesli dobrze pamiętam, gdzies tam było napisane, że wystawicie Kasi ALLEGRO. Czy źle zrozumiałam. Jeśli tak to wystawię. Quote
ab-agnieszka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Dobrze zrozumialas ja zrobie Kasice allegro dlatego pytalam czy jest jeszcze zeby sie nie dublowac :eviltong: Quote
agaga21 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 postanowiłyśmy z ab-agnieszką że to ja zrobię kaśce allegro (ponieważ dzięki Asior:loveu: mam śliczny szablonik) CUDOWNA, RADOSNA SUNIA SZUKA NOWEGO DOMU - AMSTAFF (637920353) - Aukcje internetowe Allegro proszę przeczytajcie uważnie i gdyby były jakieś błędy albo bym miała coś poprawić to dajcie znać.nie jestem pewna czy dobrze napisałam, że kaśka raczej dogaduje się z psami... Quote
supergoga Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 W sprawie dofadywania to teraz w hoteliku najlepiej będą wiedzieli. Ona mogła się zmienić. Ogłoszenie piękne jest. Oby szczęsliwe. Kasia zasługuje na super dom. Quote
agaga21 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 ale u was chyba na spacerki z różnymi psiakami chodziła..? Quote
supergoga Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 U nas chodziła i nawet siedziała pewien czas z bandziorem. W kaszę sobie dmuchac nie daje, ale nikogo nie zjadła i nawet nie pokaleczyła. Tolerancyjna panna.;) Quote
ab-agnieszka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Agata mozesz zrobic wyroznienie ja za nie zaplace Quote
agaga21 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 ale teraz?mogę jeszcze jak już aukcja jest wystawiona? Quote
agaga21 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Mozesz :eviltong::eviltong::eviltong: mówisz i masz;) CUDOWNA, RADOSNA SUNIA SZUKA NOWEGO DOMU - AMSTAFF (637920353) - Aukcje internetowe Allegro wyróżnione. Quote
Gdusia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Kasia chodzila na spacerki z psami bez kaganca i nie zwracala na nie uwagi.. W kojcu kiedys byla z psiakiem i nawet sie dogadywali ... Quote
ab-agnieszka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Kontakt podany jest na mnie poniewaz bardzo czesto rozmawiamy z Markiem. A ze Kaska jest takjaby pod moja opieka i z moimi danymi bedziemy w przyszlosci podpisywac umowe to chce rozmawiac z chetnymi do adopcji. Quote
fioneczka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 miałam dzisiaj jechać w odwieziny do hoteliku ... wczoraj padało a dzisiaj pogoda super ale Marek jest na wystawie w jeleniej górze ze swoimi psami ... i z odwiedzin nici :-( postaram się w tygodniu po pracy pojechać dodam tylko że wracają ze złotym medalem Quote
Gdusia Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Nasza kochana kasienka jeszcze nie znalazla swojego domku :( Obys dluugo nie czekala w tym hoteliku .... Quote
Bambino Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 fioneczka napisał(a):miałam dzisiaj jechać w odwieziny do hoteliku ... wczoraj padało a dzisiaj pogoda super ale Marek jest na wystawie w jeleniej górze ze swoimi psami ... i z odwiedzin nici :-( postaram się w tygodniu po pracy pojechać dodam tylko że wracają ze złotym medalem To gratulacje dla P. Marka i jego psiaków :multi: Quote
agaga21 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Gdusia napisał(a):Nasza kochana kasienka jeszcze nie znalazla swojego domku :( Obys dluugo nie czekala w tym hoteliku .... podejrzewam, że kaśka myśli , że już jest w swoim domu:evil_lol: Quote
Recommended Posts