Agnie Koty Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ja nie dam rady pomóc, wykrwawiona jestem finansowo, buuuu. Quote
przyjaciel_koni Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Przypomnę... Jola ma ogromne zadłużenie za leczenie zwierząt !!!!! Ponad 2300zł. !!!!! Bardzo będziemy wdzięczni za pomoc finansową lub wystawianie bazarków !!! Poszukiwane też DT, DS !!!!!! Quote
Jola_K Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 witajcie malo pisalam w ciagu ostatnich dni, ale mam total sajgon :roll: u nas w miare dobrze, rosniemy, rozrabiamy sporo spimy ostatnio, to przez upaly mielismy brzydkie biegunki wiec wet zlecil nam metronidazol, dostajemy rano i wieczorem po 1/8, kocia mama prawie polowe tabletki dzisiaj byl czwarty, przedostatni dzien przyjmowania tego swinstwa, jest to bardzo, bardzo nie dobre :shake: ale przepijajac budyniem conv szybko zapominamy o tym wstretnym smaku dzisiaj tez mielismy drugie odrobaczenie *** a teraz beda zdjecia, duzo zdjec zaczne od najstarszych najpierw cala gromadka bawimy sie! :diabloti: Quote
Jola_K Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 koteczka z bialymi lapkami jedyna dziewuszka w towarzystwie delikatna, ostrozna, ale chetnie podchodzi by zajrzec co dobrego przynioslam kruszynka :love: czarny kocurek z bialymi lapkami jest wiekszy od siostry wiec bez trudu mozna je rozroznic ;) bardzien temperamentny, jak na chlopca przystalo :diabloti: jest powodem uszczuplenia zabawki myszki o piorkowy ogonek :roll: czarny kocurek ida lapka w lapke z kocurkiem opisanym powyzej :diabloti: oba mega zboje, wspolnie urzadzaja dzikie galopady, przescigajac sie w pomyslach, kto najwyzej podskoczy, najdziwniej skoczy a najlepsze zabawy maja w kuwetach (czystych!) Quote
Jola_K Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 bury kocurek delikatny, bardziej przyciszony, najczesciej bawi sie z siostra lub przyszywanym rodzenstwem drobniejszy od pozostalych braci przytulanka :love: bury kocurek z bialymi lapkami on bedzie aktorem! :lol: trzaska takie minki, ze czasami pokaldam sie ze smiechu udaje taka bidulke, byle przytulic, dostac wieksza porcje smakolyku... jak juz widzi ze nic nie mam, leci zaczepiac towarzystwo uwielbia przytulanie Quote
Jola_K Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 i dwie sierotki, ktore Myszka przygarnela malenki buranio, moje oczko w glowie prztulanka, wykorzystuje bez litosci to ze mam do niego slabosc :lol: przyjchodzi wywala sie przed stopami, albo patrzy na mnie spojrzeniem kota ze Shreka 8) byle go przygarnac i przytulic w rekach omdlewa, uwielbia masowanie brzuszka bialo bury kocurek dyskutuje w kuwecie :lol: milusi kotek przy misce, w zabawie dziki kocurek :diabloti: znacznie wiekszy od braciszka, od samego poczatku mial swietny apetyt, ktory pozostal mu do dzis czyscioszek! przypomne, ze pozostala dwojka osieroconego rodzenstwa, buranio nr2 i kotka trikolorka, sa przy kotce Salmie Quote
peate Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ja też podziwiam! od razu polepsza się humor patrząc na takie słodkie maleństwa :loveu: i przypominają mi się moje urwisy jak były takie malutkie, szczególnie te buraski - jak bracia bliźniaki :lol: czekam na ciąg dalszy fotek Quote
Jola_K Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 nowe zdjecia juz mam myslalam ze dzisiaj powstawiam, ale nie dalam rady teraz tez juz oczy mi sie kleja szkoda.. Grupa Myszki skonczyla dzisiaj antybiotyk w kuwetach baaarzo widoczna poprawa, mam nadzieje ze tak juz zostanie Quote
Jola_K Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 przed chwilka do domku pojechal maly buranio :) to dobry domek, wlasnie Burania dla niego wybralam Pani pracuje w lecznicy, w ktorej mam kocieta, jestem z nia w stalym kontakcie Buranio, jako najwieksza sierotka, malizna z alergia, musi miec domek w ktorym bedzie mial najlepsza opieke wtulil sie w kocyk i tak pozostal az do samego wyjscia ode mnie troszke mi zal bylo sie rozstawac, przywiazalam sie juz do smyka od poczatku byl moim Malym Buraniem :cry: no i rycze Quote
peate Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jola, założę się, że szybciutko znajdzie się jakaś biedulka, która zostanie Twoim nowym małym ulubieńcem! (pewnie już masz jakąś na oku :razz:) a Burunio na pewno będzie szczęśliwy w domku, który dla niego wybrałaś :lol: a jak nie masz nic na oku to zobacz na wątek Pajączka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114218 troszkę starszy, ale straszna bidulka; może coś doradzisz .. Quote
Jola_K Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 juz patrze na Pajaczka zgadza sie, ja w kazdej grupie mam taka sierotke, ktora bardziej sie przejmuje o ktora najbardziej drze Quote
peate Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 wiem, że masz już full mruczków na głowie, ale Hund dzisiaj ma nową 2 tygodniową samotną bidulkę, może Ty coś wykombinujesz, może kogoś z mial.pl http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114571 Quote
Jola_K Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 kotek potrzebuje mamy!!! juz napisalam tam propozycje pomocy *** a w miedzyczasie juz dzwonilam do domu Burania :oops: kicius jest przerazony oddzieleniem od stada, podroza, nowym miejscem siedzi zwiniety, boi sie jeju martwie sie o niego Quote
peate Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 jak mój Pakiciak przybył ze schroniska też był przerażony. ośmielił się troszkę (tylko się nie śmiej!) jak zaczełam chodzić na czworakach i miałkać do niego :stupid: potem przyszły zabawki i jakoś się dalej potoczyło .. nie martw się, do spania przytuli się do swojej panci, a jutro będzie jeszcze lepiej :p Quote
Jola_K Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 nie smieje sie, ja ze swoimi kotami bawie sie w chowanego, obowiazkowo na czworakach :lol: 8) mamy rozne ulubione zabawy i duzo rozmawiamy, do kotow powino sie duzo mowic, sa wtedy bardzo kontaktowe *** mam zdjecia kociakow, zaraz wkleje... Quote
Jola_K Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 nowe zdjecia koteckow jeszcze w komplecie Myszka i siedem maluchow zbiorcze takie duze a jeszcze Myszke eksploatuja :roll: upal daje sie we znaki Buranio rozrabia :diabloti: Quote
Recommended Posts