przyjaciel_koni Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 I od Ciotki z Warszawy !!! Oby cała rodzina kocia była zdrowiutka !!!! Quote
Agnie Koty Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A ten jeden koculek nawet założył białe rękawiczki!:evil_lol: Quote
Jola_K Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Agnie Koty napisał(a):A ten jeden koculek nawet założył białe rękawiczki!:evil_lol: biale skarpetki maja trzy kotki :loveu: dwa czarne kotki i jeden burasek Quote
wandul 66 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 oj , zrobiło nam sie teraz 16 kociąt w róznmym wieku , szukających domków!!! Quote
Jola_K Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 + 8 !! dzisiejsze znalezisko martwi mnie caly czarny kocurek Myszki :( kicha od wczoraj dzisiaj wykichal glutka :( przez to jakby mniej do cycka sie rwie wet mowi ze nie podaje sie nic tak malemu kocieciu a gdyby matce podac? skoro ten kicha to reszta tez wkrotce bedzie.. :roll: macie jakies rady? Quote
Jola_K Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 zabralam ja do weta wszystkie pojechaly po prostu jutro i pojutrze nie dalabym rady, nie chcialam czekac i patrzec co sie z tego wykluje mam leki i recepte do wykupienia kolejnych sama bede podawala by nie stresowac ich przejazdami, spory kawalek mamy do weta :roll: trzymajcie kciuki za rodzinke dobrej nocy Quote
Jola_K Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 dzisiaj nie przylapalam malca na kichaniu za to ten dolozony cos marudzi przy jedzeniu :roll: kociaki zostaja same na polowe dnia kolejne wiesci beda po poludniu Quote
Agnie Koty Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 zaglądam do niej i czekam tylko na dobre wiadomości.... Quote
wandul 66 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 :shake:maluchy , nie żartowac , bo my i tak majątek na farby do włosów juz wydajemy:cool3: Quote
Tweety Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 własnie muszę lecieć do fryzjera, bo już siwieje na maksa, nie chcę mówić przez kogo:mad: Quote
Jola_K Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 nasza Myszka dostala kolejne dzieciatko, ktore odrzucila czarna kotka, moj wczorajszy nabytek malucha znalazlam rano dracego sie w nieboglosy, wychlodzanego i glodnego jak wilk wiedzac ze z ta dzikuska nie wygram :roll: zabralam go i dalam Myszce, ta od razu objela go lapka i przygarnela, wylizala, maluch podpial sie do podajnika rano musialam wyjechac z domu teraz gdy wrocilam zastalam Myszke i maluchy spiace, ma ich juz 7, swoich 5 + te dwa dolozone, wszystkie zrelaksowane, oba dolozone rowniez spaly dzisiaj bede miala mleko do odebrania kitty milk, bede te maluszki dokarmiala kichajacy czarny malec dzisiaj juz lepiej Quote
Jola_K Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 najswiezsze zdjecia juz 7 kociat i Myszki znalezione rano kocie to to najmniejsze widoczne na koncu kolejki, przy ogonie Myszki i zblizenie tu widoczne bialo-bure kociatko wczoraj dolozone Myszka ma apetyt, chyba odczuwa karmienie 7 glodomorkow dwa dolozone kociatka, staram sie ciagle dostawiac, by jadly i sil nabieraly, sa mniejsze o polowe od dzieci Myszki, szczegolnie tygrynio o kciuki prosze! Quote
Hund Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Śliczności!!!! WspaniaŁe maluszki, zazdroszczę widoku na żywo. Quote
wandul 66 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Agnie Koty napisał(a):Koty, koty, wszędzie koty, :evil_lol:.tak , to otchłań kocia - ja juz w niej prawie utonęłam!!!!:diabloti:Jola zaczyna tonąć!!!:razz: Quote
halbina Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=Q8elQHLD1z8 Dziewczyny... a może na musical... ;) Quote
wandul 66 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='halbina']http://pl.youtube.com/watch?v=Q8elQHLD1z8 Dziewczyny... a może na musical... ;)tylko nie znowu koty:placz::placz::placz: Quote
halbina Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Wandeczko... piękne są piosenki: http://pl.youtube.com/watch?v=TgIF0ObVMyg&feature=related Quote
Jola_K Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 czeka mnie bezsenna noc, przywiozlam kotke po sterylce, mega, mega, mega panikara :roll: juz majstruje przy szwach i syczy na wszystko i na wszystkich! Quote
Jola_K Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Myszenka w koncu sie odetkala :roll: dwa dni temu miala biegunke, podalam jej smecte i wczoraj ani przez caly dzien dzisiaj W OGOLE SIE NIE ZALATWILA! az wieczorem w kuwecie zobaczylam wieeeelkie koo i wieeeeelkie sioo czarna dzikuska karmi pozostala 6 wiec Myszce nic nowego nie przybylo aha, odebralam dzisiaj mleko milych snow wam zycze Quote
Agnie Koty Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Pomimo wszystko, kochane są te te sierściuchy.... :cool3: Quote
Recommended Posts