Jola_K Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 czarny kocurek :loveu: grupa z bialymi skarpetami 8) czarno bialy kocurek :loveu: czarno biala kotka :loveu: z ruchoma zabawka - ogonem Myszki :diabloti: cdn Quote
Jola_K Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 i ciag dalszy... bury kocurek z bialymi skarpetami :loveu: bury kocurek :loveu: bialo bury kocurek :loveu:, braciszek Burania, sierotka dobrej nocy wszystkim Quote
halbina Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ależ ślicznoty wszystkie... no... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tweety Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 żeby człowiek miał tak chłonny dom jak serce :-) Quote
Jola_K Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 jeju, a co to za notki nad zdjeciami? zauwazylam ze dogo ma nowe oprogramowanie, rozne dziwne informacje sie pojawiaja, np o limicie zdjec, tekstow url, grafik... w poscie teraz info o zdjeciach :roll: Quote
Jola_K Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 zglupiec mozna, teraz tej informacji nie widze :roll: cuda *** z domkiem Burasia vel Foresta rozmawialam juz dzisiaj dwa razy :oops: jest ok, juz mniej sie boi byl juz w lecznicy, zostal poraz kolejny odrobaczony juz wie ze pani Aneta to chyba ktos z Jego rodziny, bo zaczyna robic maslane oczka i pokazywac centki na brzuszku do glaskania pieronek maly szybko sie oswaja :D Quote
peate Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 no widzisz Jolu, nie trzeba było się tak martwić :lol: małe kociaki szybko sie przyzwyczajają Burunio na pewno będzie szczęśliwy :multi: a Ty masz już nowego ulubieńca albo ulubienicę? Quote
Jola_K Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 mam jedna, stala nie schodzi z piedestalu osobste "malenstwo" rowniez wiele przeszla, przez nieudolnosc wetow mogla umrzec wyratowali mi ja malo jest o mioch kotkach na forum, to moze jedna pokaze? Moja Mala Paciunia :loveu: Quote
Jola_K Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 a wsrod tymczasowiczow trzy czarne kocurki, tzw klony :lol: z nimi najwiecej przebywam, sierotki dzisiaj tez byly ze mna u weta, bo przy tylku lysieja wstepnie wykluczylismy grzybice obserwowac mam no i oczkiem w glowie jest braciszek Burania, czyli drugi Buranio :oops: jest ciut wiekszy, jego wykarmila dzikuska Salma, tez jest najmniejszy z tej drugiej grupy rownie cichutki jak braciszek Quote
peate Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 To Twoje osobiste maleństwo Paciunia jest całkiem podobne do mojego, z tą tylko różnicą, że mój to kocurek :lol: Klonki też są słodkie, no i ten burasek - normalnie klonek Burania :evil_lol: dobrze, że takich burasków jest całkiem sporo ... Quote
Jola_K Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 widze krzyzyk w Twoim poscie co sie pod nim kryje? Quote
Jola_K Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Klony sa niesamowite, mieszkaja w mojej lazience sa wszedzie, mrucza na widok czlowieka, wystarczy ze sie pojawie juz motorki zapuszczone, uwielbiaja sie tulic i ... i jesc sa grubiutkie jak kluseczki :) (odrobaczone dwukrotnie) malenkie, naprawde bardzo malutkie, a mam je 3tydzien, to takie niemowlaczki byly jak do mnie przyszly jak jedza sa upaprane po same uszy, jedza calym cialem, w misce nurkujac, jak jamochlony :lol: urocze brudaski! Quote
peate Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jola_K napisał(a):widze krzyzyk w Twoim poscie co sie pod nim kryje? miałam małe problemy, ale już chyba jest ok? jestem dopiero początkująca :oops: Quote
Jola_K Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 slodki maluszek :loveu: chyba mlodziutki? Quote
peate Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 na fotce ma około roku, a teraz ma już trzy a im starszy tym większy z niego tchórz, boi się prawie wszystkiego - na ale tak to bywa z byłymi "schroniskowcami" Quote
peate Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 kociaki do wyboru i koloru! każdy kto wejdzie zakocha się w nich :loveu: Quote
Jola_K Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 do adopcji poszedl dzisiaj bialo bury kocurek, braciszek malego Burania :multi: czyli dwie sierotki znalazly domki piecioro dzieci Myszki nadal szuka bialy kocurek poszeld do domu calkiem blisko mnie kilka kilometrow doslownie domek ma juz dwa koty, tygryske i czarnego kocurka, dlatego chcieli kolorostycznie cos innego, jedynie ten kicius spelnial warunki ;) kotki w tym domu maja mozliwosc wyjscia na ogrodek, sa szczepione maluszek bedzie wychodzil dopiero gdy dorosnie mysle ze to dobry dom Quote
peate Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 domek dobry, bo będziesz miała malucha na oku :razz: Quote
peate Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 zostało jeszcze tylko pięć kociaczków do kochania! Quote
paros Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 To i kociaki Myszki muszę dodać do stronki kotów :roll: Quote
przyjaciel_koni Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Oj musisz Cioteczko Paros...musisz... Dziękuję !!! Wszystkie te piękne kocie dzieci i nie dzieci też bardzo potrzebują domów !!!! I pomocy finansowej na leczenie, jedzenie itd.... Liczymy na Wasze wsparcie dla działań Joli_K !!!! To wspaniała Osoba !!! Pomóżmy Jej pomagać !!!! Quote
Recommended Posts