peate Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 śliczne małe kłębuszki tylko do dobrych domków :lol: Jola, a może Ty wiesz co się dzieje z kicią z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98381 Quote
halbina Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 moje tygryski miały szczęście... znalazły domki... na was też już czas! Quote
Jola_K Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 peate napisał(a):śliczne małe kłębuszki tylko do dobrych domków :lol: Jola, a może Ty wiesz co się dzieje z kicią z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98381 kotka jest na dt u Kasi jest juz oswojona, moze jeszcze na dystans do obcych, ale poprawa jest niesamowita skret glowki nadal wystepuje podporzadkowala sobie koty Kasi, to dwa wielkie rude kocury, a chodza przy tej drobince jak w zegarku :lol: *** halbina, u nas totalny zastoj z adopcjami telefon milczy, pomoz zanlezc dobre domy Quote
Jola_K Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Jola_K napisał(a):kotka jest na dt u Kasi jest juz oswojona, moze jeszcze na dystans do obcych, ale poprawa jest niesamowita skret glowki nadal wystepuje podporzadkowala sobie koty Kasi, to dwa wielkie rude kocury, a chodza przy tej drobince jak w zegarku :lol: *** halbina, u nas totalny zastoj z adopcjami telefon milczy, pomoz zanlezc dobre domy Myszka i maluchy slicznie rosna, sa zdrowe, czas je szczepic jestem wstepnie z wetem umowiona w porownaniu z dziecmi Salmy to aniolki, tamte straaaaaaaasznie rozrabiaja a te maluszki jakos mniej broja, wola wylegiwac sie w plamkach slonca na dywanie nadal ssaja Myszke, chociaz ta mleka ma jak na lekarstwo to juz najwyzszy czas na adopcje Quote
peate Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jola_K napisał(a):kotka jest na dt u Kasi jest juz oswojona, moze jeszcze na dystans do obcych, ale poprawa jest niesamowita skret glowki nadal wystepuje podporzadkowala sobie koty Kasi, to dwa wielkie rude kocury, a chodza przy tej drobince jak w zegarku :lol: cieszę się, że kicia miewa się dobrze, bo już myślałam, że nie wiadomo co się z nią stało jak tak nagle urwał się wątek :lol: Quote
peate Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jola_K napisał(a):Myszka i maluchy slicznie rosna, sa zdrowe, czas je szczepic jestem wstepnie z wetem umowiona w porownaniu z dziecmi Salmy to aniolki, tamte straaaaaaaasznie rozrabiaja a te maluszki jakos mniej broja, wola wylegiwac sie w plamkach slonca na dywanie nadal ssaja Myszke, chociaz ta mleka ma jak na lekarstwo to juz najwyzszy czas na adopcje no to masz w domu aniołki i diabełki - równowaga zachowana ;) Quote
Jola_K Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 peate napisał(a):cieszę się, że kicia miewa się dobrze, bo już myślałam, że nie wiadomo co się z nią stało jak tak nagle urwał się wątek :lol: jest dobrze lòòòòòòòòòò3eeeeeeeeeee333333333333333333 (tu wpisala sie moja osobiasta kotka, Mala Paciunia ;) ) wracajac do tematu... Nerusi trzeba zrobic rtg glowki w tygodniu bede u niej, bedziemy z Kasia naprawiac siatke na jej balkonie bo koty kombinowac zaczely :roll: Quote
paros Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Myszka i jej dzieci mają dużo ogłoszeń w necie :lol: Quote
Jola_K Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 :) super, dziekuje nie rozstaje sie z telefonem a doszlo mi dzisiaj 5 kolejnych kociatek.... :shake: Quote
paros Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 aukcje z kociakami mają powodzenie na allegro :lol: Quote
Jola_K Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 to dobrze, dzisiaj musze zabrac kolejna piatke.. tylko gdzie? Quote
Jola_K Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 nowe nabytki zabieram dopiero dzisiaj, niestety nie dalam rady wczesniej zajechac po nie to spory kawalek i czasu na to trzeba ale dowiozlam dzisiaj mame z dwudniowymi kociatkami Quote
peate Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 i jak tam miewają się malizny? oby wszystkie były zdrowe :happy1: Quote
Jola_K Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 wczoraj znwou je odrobaczylam, dolaczylam do nich trzy muzyczne kocieta a te mialy termin na odrobaczenie, wiec dostaly wszystkie, ale po kilku godzinach zauwazylam, ze dwa zwymiotowaly, no i mam problem, bo nie wiem ktore :shake: cholera! poczekamy troche i sie zaszczepimy... Quote
peate Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 no to znowu masz wesoło :lol: kociaki połączyły siły! :evil_lol: Quote
Jola_K Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 polaczyly skutecznie ludzie, gdzie te domy? Quote
Recommended Posts