Jump to content
Dogomania

Trzy mlode kotki czekaja na dom. MYSZKA i 4 jej dzieci juz u siebie :)

Recommended Posts

Posted

ja na swoim laptopie loguje sie bez problemu, ale na komputerze stacjonarnym nie moge sie zalogowac - biala strona
:roll:

w dziale technicznym jest watek o takich problemach, sporo ludzi ma taki problem

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

od srody bylam bez netu - wyjazd

kociaki ok, juz wiekszosc ma oczka otwarte, dwa dolozone dostaja antybiotyk, malusi, o ktorego najbardziej sie balam, slicznie rosnie i juz nie kicha! (nie zapeszam, nie zapeszam! tfu tfu)
wieksze maluchy Myszki juz wedruja i chca wychodzic z pojemnika, dzisaj usmialam sie szczerze jak jeden staral sie siedziec prosto w pozie kociej, ale chwial sie na boki, patrzyl wielkimi grantowymi oczkami na rodzenstwo - komicznie to wygladalo :lol:

kotki reaguja na zapachy, wiedza keidy ja lub moja siostra jestesmy w pobizu, dra sie wtedy okropnie - wyciszaja w dloniach :loveu:

dzisiaj lub jutro zrobie im zdjecia :)

Posted

intrygowala mnia lapka Myszki, to ze ma ja lekko krzywa, unosi ja jak stoi, stawia inaczej jak chodzi, ma blizne
zapytalam wiec osobe, ktora przejmowala ja od bylej wlascicielki
dowiedzialam sie, ze Myszka byla potracona przez samochod, miala pokiereszowana lapke, kobieta sama ja leczyla usztywniajac lapke za pomoca lyzeczki...

nacierpiala sie bidula :(

Posted

zdjecia rodzinki robione wczoraj wieczorem

MAMY JUZ DWA TYGODNIE :multi:

maluszki spaly, slodko przytulone do siebie :loveu:
musze je solo obfocic, jeszcze nie wszystkim otwarly sie oczka, poczekam te pare dni i zrobie im solowki w pelnej krasie :)

zdjecia rodzinki robione wczoraj wieczorem :)

maluszki spaly, slodko przytulone do siebie :love:
musze je solo obfocic, jeszcze nie wszystkim otwarly sie oczka, poczekam te pare dni i zrobie im solowki w pelnej krasie :)

podczas, gdy mama poszla na kolacje..

i gdy wrocila... wielkie poruszenie!

tak sie przeciagaaaaaam...

Posted

Widok rozbrajająco - powalający na kolana !!!!

Kiedyś się zastanawiałam, czy są ładniejsze maleństwa niż kociaczki... To było naprawdę dawno temu, wiele maleńst w życiu widziałam, a efekt moich przemyśleń nadal się nie zmienił...
Nie ma !!!!!! Najpiękniejsze dla mnie pozostają kocięta !!!!

Gdyby tak jeszcze nadążyć z szukaniem domków...
I podołać obciążeniom finansowym...

Bardzo prosimy o wsparcie !!!!

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
Już zaczynamy prosić o pomoc w szukaniu dobrych domów dla tej dzieciarni !!!
Tylko dobrych oczywiście !!!!

Kolejne koty w potrzebie :roll:

Posted

to prawda, ja juz mam sporo uczuc do niej (jak zwykle, po pierwszym dniu juz przepadlam :roll: )
jest bardzo cicha, mruczy na widok czlowieka, uwielbia pieszczoty ale nie jest nachalna, cierpliwie czeka az wyciagne do niej reke
jest bardzo zrownowazona
cudowna! :loveu:
ktos bedzie mial z niej wiele radosci

Posted

dzisiaj doszly butelki, mleczko i conv od praksedy z miau - DZIEKUJE :)

wczoraj odebralam u weta druga puszke mleka

kotki od razu polubily smoczek, przy strzykawce dyskutowaly pijac, a z butelki szybciuchem wypijaja, nawet wiecej niz ze strzykawki!
niech na zdrowie im idzie :loveu:

w planie mam zdjecia.. zabieram sie za to jak sojka za morze :roll:
dzisiaj juz nie dam rady

dobrej nocy

Posted

maluszki coraz wieksze, zaczynaja sie wspinac na krawedz pojemnika, zaczynaja sie tez bawic i zaczepiac
ldnie reaguja na dzwieki, na moj glos i dlonie

o dziwo, maluszek ktorego odrzucila/wyrzucila z legowiska czarna dzikuska Salma, duzo ladniej przybiera na wadze niz koteczek ktory z nia zostal, chociaz i jego dokarmiam, ale nie od samego poczatku jak tego bidusia odrzuconego, ktory dodatkowo juz patrzy na oczka, a ten ktory pozostal z Salma, dopiero zaczyna je otwierac
odrzucony ladnie sie zregenerowal i zaczal gonic towarzystwo :)

posile i moze cos powalcze z fotkami ;)