Hund Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Myszuniu szukaj domku i dla siebie biedaczysko !!! Quote
Jola_K Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Myszka jest kochana, naprawde to wyjatkowy kot jest tak lagodna, do dzieci niesamowicie opiekuncza wychowala dwie sierotki, teraz trzy muzyczne juz przeciez nie takie male kotki przygarnela ludzi uwielbia, tuli sie, jest tak delikatna... po szczepieniu odczekamy troszke i pojedziemy na sterylke Quote
Jola_K Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 peate dziekuje za strozwanie na moich watkach :Rose: mnie sypnal sie wireles i nie mialam netu :roll: **** dzisiaj przyjechal do mnie wet i zaszczepil ostatnia grupe kociat, Myszke i jej 5 maluszkow oraz dzikuske Salme wszystkie kocieta u mnie sa juz zaszczepione i maja swoje ksiazeczki :) Quote
Jola_K Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 jedna kotka z "towarzystwa Myszki" dzisiaj pojedzie do nowego domku to trikolorka Nutka, ktora zaraz do Bielska zawoze, skad z kolei pojdzie do Lodzi do nowego domku bardzo ciezko sie rozstawac, dwa miesiace opiekawalam sie nia i jej rodzenstwem :( nie lubie rozstan :placz: Quote
peate Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 z tego co się doczytałam na wątku muzykantów to Nutka ma się świetnie, więc nie rozpaczaj Jolu tylko się ciesz :lol: no i oby reszta włącznie z mamą Myszką oczywiście znalazły równie szybko i równie świetne domki dla siebie :kciuki: Quote
Jola_K Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 nie umiem wydawac kotkow do adopcji, zawsze mi serce peka, chocby nie wiem jaki fajny domek byl, mnie jest szkoda sie rozstawac pewnie ze wydam, ale to jakbym czesc siebie oddawala :oops: ****** faktycznie, Nutka ma sie dobrze, juz sie zaprzyjaznila z ciut starsza rezydentka, chodzi rozmruczana po nowym domu i zwiedza, jednoczesnie kradnac serca domownikow :loveu: a dwa tygrynie gdzie domek maja? Quote
peate Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Jola_K napisał(a):nie umiem wydawac kotkow do adopcji, zawsze mi serce peka, chocby nie wiem jaki fajny domek byl, mnie jest szkoda sie rozstawac pewnie ze wydam, ale to jakbym czesc siebie oddawala :oops: wierzę, to jest takie szczęście przez łzy ;) Quote
Jola_K Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 uuu dawno nic nie pisalam wiec, trzy dni temu jeden koteczek bardzo mnie wystraszyl, byl osowialy i mial dziwna qpe :roll: oczywiscie snulam juz czarne scenariusze, dostal antybiotyk i conv na drugi dzien, zauwazylam ze kolejny jest osowialy, bylam juz pewna ze cos wisi w powietrzu, ten tez dostal antybiotyk jednak od wczoraj jest juz ok nie wiem co to bylo cos zjadly? burzowa pogoda tak na nie wplynela? reakcja po szczepieniu? nie wiem po prostu przeszlo wczoraj zastalam cala siodemke jak ssie Myszke Myszka lezala plackiem a siedem trzymiesiecznych kotow ja ssalo! 8O ona jest kochana, taka cierpliwa przyjela kolejne dwa kotki (muzyczne) chociaz mialy juz ponad 2 miesiace widze ze je wylizuje po lepkach zajela sie jak wlasnymi jest kochana!!! Quote
Jola_K Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 wczorajsze ogledziny sliniacych sie kotkow wykazaly.... nadzerki :D jezu jak sie ciesze ze to tylko herpes!!! uzbrojeni w mazidlo do smarowania jezyczka i w antybiotyk, wrocilismy do domu :) Quote
peate Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 dobre wiadomości, oczywiście nie dla kociaków, na pewno to mazidło jest okropne :shock: Quote
irysek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 szukam do 2 super domów: 1 koteczki takiej kolo 3-4 miesiecy buraski albo bialej z dodatkami i kocurk 6-7 MIESIECY tricolor, albo rudy. prosze o info na pw, jesli wiecie o takowych... Quote
peate Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 u Joli burasków jest kilka, ale o tri i rudym kocurku nic mi nie wiadomo, no jest persik Maksiu, ma nie cały rok, ale jest niestety coś ostatnio chorowity biedaczek :-( Quote
Jola_K Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 irysek napisał(a):szukam do 2 super domów: 1 koteczki takiej kolo 3-4 miesiecy buraski albo bialej z dodatkami i kocurk 6-7 MIESIECY tricolor, albo rudy. prosze o info na pw, jesli wiecie o takowych... czy to jeszcze aktualne? Quote
peate Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 irysek juz chyba do maluchów nie zagląda :-( Quote
Jola_K Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 u nas poprawa mala czarna z bialymi znaczeniami juz zaczela sama jesc, juz chodzi i sie bawi nastraszyla mnie nie na zarty nei widzialam jeszcz enigdy czegos takiego pierwsza mysl, spadla i sie uderzyla, ale ze wczesniej bury kocurek i czarny mialy nadzerki, poszlam innym tropem, dodoatkowo Bakeneko zasugerowala ze to moze byc kk, ze to kalciwiroza podawany antybiotyk pomogl mala, podobnie jak burasek wczesniej, przestala jesc, nei wstawala, nawet siku robila na lezaco :( karmilam ja na sile co kilka godzin miesnym conv i conv budyniem, wlasciwie poczatkowo na sile, pozniej juz sama probowala od wczoraj sama przychodzi do miseczki a dzisiaj po raz pierwszy zobaczylam ze bawi sie myszka nie ma w niej tego wulkanu energii co przed choroba ale mysle ze to kwestia czasu bo to lozbuziara jest :evil_lol: :loveu: profilaktycznie cala grupa dostaje antybiotyk Quote
Recommended Posts