Jola_K Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Czarny kocurek z bialymi lapkami - MISZA najwiekszy kotek w tej grupie zaprzyjazniony z kotka blizniaczka, sa do siebie bardzo podobne, poczatkowo moglam je odroznic tylko po malych szczegolach na lapkach, teraz pan kot jest znacznie wiekszy od siostry wiec nie trzeba wysilac wzroku by dojrzec szczegoly umaszczenia kastrowany dwukrotnie szczepiony Quote
Jola_K Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Bury kocurek - MAKSIM ostatni kocurek w tej grupie spokojny kotek o wesolym charakterze lubi glaskanie i przytulanie kastrat dwukrotnie szczepiony Quote
Jola_K Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 do pokazania zostaly mi jeszcze trzy panie glowa rodziny, kotka Myszka czarna koteczka z bialymi lapkami oraz Vega no i Lulus, kotek ktory wrocil z adopcji zdjecia kotek nie wyszly dobrze, kotki sie przemieszczaly, nie mialam czasu by polowac na dobre ujecia a nowych zdjec Lulka nie mam nadrobie zaleglosci tymczasem zdjecia panienek takie jakie udalo mi sie zrobic :oops: :roll: Czarno biala kicia - MASIA najbardziej ruchliwa z calego towarzystwa przechodzi kolejna rujke ciagle sa "wazniejsze" sprawy do sfinalizowania i ta kotka oraz Vega ciagle ie trafily na zabieg poruszone zdjecie.. albo brak obiektu w kadrze.. ksiezniczka Vega kicia o niesamowitej aksamitnej siersci, mieciutkiej jak puch to kocia dama, ona nie biega lecz dostojnie chodzi, bardzo, bardzo spokojny typ nie slyszalam jej jeszcze miauczacej 8O zaprzyjaznila sie z koteczka ktora opisywalam powyzej dwukrotnie szczepiona do opisania pozostala mama Myszka, ale o niej i o Lulusu napisze pozniej dobrej nocy Quote
Jola_K Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 tak! jest slodki zobacz jak przebiera lapkami powietrze.. komu kotka? Quote
peate Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Lukrecjan, syn Myszki, który mieszka teraz w Krakowie z ... ciut młodszą koleżanką Wykałaczką wiadomości z domku " podsylam zdjecia kotkow, proby uchwycenia obydwu w jednym kadrze zakonczyly sie tylko czesciowym powodzeniem :) za to oba zdrowe i grzeczne (hm...). niedawno wyjezdzalam i opiekowaly sie nimi sasiadki, twierdza ze Lukrecjanek teskni bardziej... straszny sie z niego slodziak zrobil " Quote
Jola_K Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 dziekuje peate dzieci Myszki to duze, piekne, zdrowe koty chyba ojciec byl wielkim kocurem, bo Myszka nie jest az tak duza do adopcji poszly tylko dwa kotki z tej grupy, Lukrecjan i kotek ktorego mam calkiem blisko, w miejscowosci obok mnie (musze sie upomniec o wieci) Quote
Jola_K Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Jola_K napisał(a):jest nowy bazarek dla kotkow zywieckich prawie jak kino domowe ;) - duuuuuuuuuuzo filmow TUTAJ zapraszam!! i kolejna aukcja wejdz i zobacz moze cos wybierzesz? Akcesoria domowe, uzytkowe i ozdobne TUTAJ dziekujemy za pomoc Quote
Jola_K Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Jola_K napisał(a):i kolejna aukcja wejdz i zobacz moze cos wybierzesz? Akcesoria domowe, uzytkowe i ozdobne TUTAJ dziekujemy za pomoc i kolejne dla dzieci - kolorowy zawrot glowy + bonus KLIKNIJ TUTAJ Zegar ANTICLOCK "cofnij czas" KLIKNIJ TUTAJ Dalmatynczyk na plecy - plecaczek KLIKNIJ TUTAJ zapraszam kup i pomoz Quote
Jola_K Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 wczoraj sesje mial Maly Buranio czyli Lulek :) Lulek zwiewa mi za kazdym razem z pokoju w ktorym rezyduje wraz z reszta grupy przypominam ze Lulus mial dom ale pokomplikowaly sie tam sprawy i wrocil do mnie w lutym tego roku To kochany przytulasny kotek, kiedys wybije sobie zeby przez niego ;) zawsze wyklada mi sie pod nogi, podwoziem do gory - gotowy na pieszczoty pieknie reaguje na imie, on naprawde lubi kontakt z czlowiekiem Lulinek :iloveyou: i z MalaMi w tle ma komplet szczepien oraz pelna diagnostyke w kierunku chorob wirusowych (felv, fip negatywne) Quote
Jola_K Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Lulek i inne kotki sie przypominaja ktos moze sie zakocha? Quote
Jola_K Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Myszka od niedzieli jest w Warszawie czekamy na polaczenie Warszawy z Makowem - gdzie nalazla swoj dom u malagos_ :multi: :multi: szukanie transportu na ten ostatni odcienk jej drogi idzie bardzo mozolnie.... Myszka w oczekiwaniu :) Quote
Jola_K Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 kotka Myszka wczoraj w porze pozno nocnej dotarla do swojego domu transport byl mocno kombinowany, Zamosc, Lublin, Warszawa, gdzie dolaczyla Myszka --> docelowo Makow Mazowiecki na razie mieszka sama, w duzej lazience, przyzwyczajana jest do nowego miejsca, nie jest zachwycona kolejna zmiana miejsca, pewnie nie rozumie co znowu sie dzieje ale jestem pewna, ze pod opieka malagos_ wkrotce zaakceptuje nowa sytuacje i stanie sie domowniczka pelna geba Myszka byla u mnie od kwietnia 2008 roku, dlugo czekala, ale warto bylo poczekac :) z malagos_ bede w stalym kontakcie, wiec beda stale wiesci z ich domu :D Quote
malagos Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 a i ja tu czasem coś dopiszę :) Potrzeba jej czasu i serca, po powrocie z pracy zacznę działać - ale łagodnie, nie zamiziam ją na amen :) Quote
Jola_K Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 jeszcze pare zdjec Myszki na kilka godzin przed wyjazdem do domu :) :) Quote
Jola_K Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 malagos napisał(a):a i ja tu czasem coś dopiszę :) Potrzeba jej czasu i serca, po powrocie z pracy zacznę działać - ale łagodnie, nie zamiziam ją na amen :) to na pewno jej sie spodoba, lubi glaskanie :) Quote
Jola_K Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 na dom czeka 3 dzieci Myszki, oraz sierotka, burasio Lulus nowe zdjecia tych kotkow koteczka Masia drobna kotka, lubiaca zabawy lekko na dystans do obcych, ale lubi glaskanie oraz drapanie pod broda i brzuszku Quote
Jola_K Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 kocurek Misza duzy kotek o ostrych rysach piekny, dostojny mocny charakter, "glowa rodziny" :) Quote
Jola_K Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 pozniej wkleje zdjecia kocurka Maksima, ostatniego z dzieci Myszki oraz Lulka :) Quote
malagos Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Myszka rzeczywiscie czekała na głaskanko! Ale to ja musiałam do niej podejśc i zaczać. Jest niesmiała, i trochę boi sie psów (no, ratlerkowych stworków), których oddechy słyszy pod drzwiami łazienki. A one tylko z ciekawosci, co też tam nowego pańcia ukryła...... Quote
Jola_K Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 malagos napisał(a):Myszka rzeczywiscie czekała na głaskanko! Ale to ja musiałam do niej podejśc i zaczać. Jest niesmiała, i trochę boi sie psów (no, ratlerkowych stworków), których oddechy słyszy pod drzwiami łazienki. A one tylko z ciekawosci, co też tam nowego pańcia ukryła...... ona przez te prawie 2 lata psa nie widziala, wiec pewnie odzywczaila sie od ich obecnosci, zreszta nie musi miec wcale milych wspomnien zwiazanych ze psami :roll: ale pewnie u Was szybko sie oswoi z psami a jak Borys? zaciekawiony? Quote
Jola_K Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Jola_K napisał(a):pozniej wkleje zdjecia kocurka Maksima, ostatniego z dzieci Myszki oraz Lulka :) no to wklejam, jak obiecalam Kocurek Maksim sliczny burasio, troszke na dystans do obcych, ale gdy da mu sie troszke czasu na "zbadanie obcych" to daje sie wyglaskac dotrzymuje kroku czarni bialemu Miszy, razem ciagle cos kombinuja Quote
Jola_K Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 i Lulus, kotek do ktorego od samego poczatku mam wiele serca Lulek to wspanialy kot, reaguje na swoje imie, uwielbia pieszczoty slodki przytulak cdn Quote
Jola_K Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 i jeszcze Lulek MASIA, MISZA, MAKSIM i LULEK prosza o dom Quote
Recommended Posts