Jola_K Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 kociaki opalaja sie w plamach slonca na dywanie, wyciagniete, rozkosznie wygladaja :iloveyou: czekaja na domki Quote
peate Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 żeby sie za bardzo nie opaliły, bo kolory zmienią ;) Quote
Jola_K Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 dzien za dniem mija, a domkow nie ma :( sa telefony po rude,tri itp a kto pokocha preguski i czarnulki? Quote
peate Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 nie wiem co się tak nagle wszyscy uparli na te rudaski, przecież one są fałszywe :diabloti: żartuję oczywiście, wszystkie kolorowe kotki są tak samo milusie i kochane :loveu: Quote
Jola_K Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 rodzenstwo kotka i kocurek tygryski cdn....... Quote
Jola_K Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 jeden z kociaczkow bedzie mial domek!! to czarny kocurek, zamieszka w Krakowie bedzie mial kocia przyjaciolke, mlodsza koteczke o wdziecznym imieniu Wykalaczka :loveu: bardzo sie ciesza :multi: Quote
peate Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 super, że chociaż jeden z maluchów znalazł nowy domek :cool2: Quote
Jola_K Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 czarny kocurek jedzie dzisiaj do nowego domku w Krakowie, gdzie czeka na niego kocia przyjaciolka :) zawoze go osobiscie, ciesze sie ze poznam jego nwoy Dom Quote
peate Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 no to trzymam kciuki za maluszka i całą resztę :kciuki: może ten jeden zapoczątkuje lawinę adopcji ;) byłoby nieźle :evil_lol: Quote
Jola_K Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 kotek plakal w podrozy, to byla jego pierwsza samotna podroz, bez mamy i rodzenstwa na moj glos i dotyk (byl w zasiegu reki) uspakajal sie po przybyciu do nowego domu zaraz rozpoczal zwiedzanie, ale niesmialo, pod scianami... czekala na niego jego nowa Pani i kotka Wykalaczka sliczna mala tygrysia, mlodsza od czarnulka ktorego zawozilam ofukaly sie dla czystej zasady i nastroszyly ale lazily za soba zaciekawione, mysle ze bedzie dobrze dwie godziny po przekazaniu kotka p. ANia przyslala wiadomosc ze kotek juz bryka jednak nadal jest bardzo niesmialy nie zrobilam zdjec, jakos tak w nerwach zapomnialam :roll: zla jestem na to Quote
peate Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 dzisiaj już pewnie razem z Wykałaczką szaleją po domku :evil_lol: na fotki jeszcze przyjdzie czas jak pojedziesz w odwiedziny ;) a może wcześniej pani Ania podeśle coś sama :lol: Quote
Jola_K Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 pewnie tak, bede chciala ich odwiedzic, potulic choc troszke to kotki ktore mam od pierwszych dni ich zycia, tyle miesiecy, przywiazalam sie baaaaaaaaaardzo *** dzisiaj dwa muzyczne kotki byly na szczepieniu, one jako pierwsze mialy juz drugi termin, w przyszlym tygodniu pojedzie Myszka i jej dzieci potem kotki staruszki, Salma i male, trzy kotki "z worka", potem trzy osierocone, potam kotka z trojka malych..... :roll:w sumie jeszcze 24 kocieta musze drugi transporterek odebrac, bo od czasu transportu tri do Lodzi, nie mam go w domu, a bardzo mi go brakuje Quote
peate Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 śliczna Myszka i jej maluchy w górę! juz tak długo czekają na kochających ludzi :shake: Quote
peate Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 do góry kociaki! i te mniejsze i te większe i te całkiem malutkie też! Quote
Recommended Posts