marysia55 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Patia'] czyżby Apollo miał ochotę zrobić za chwilę 'strusia' :evil_lol: jak jego kumpel Drwal :p:p Quote
karusiap Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Moze pozazdroscil:evil_lol::evil_lol: ale Jaga sobie saneczki prawie z niego zrobila to nie mial keidy:shake:a jak sie cieszyla przy tym:loveu: Quote
marysia55 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 karusiap napisał(a):Moze pozazdroscil:evil_lol::evil_lol: ale Jaga sobie saneczki prawie z niego zrobila to nie mial keidy:shake:a jak sie cieszyla przy tym:loveu: kobitka lubi jazdę na 'maxa' :diabloti::diabloti: Quote
Jagienka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Nooo myślałam, że smycz ze śmiechu wypuszczę... a od dziecka wydawało mi się, że ja nie lubie sportów zimowych ;) Quote
marysia55 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Apollo pięknie wyglądasz, jak taki czarny diabełek na tym białym śniegu :loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Gonia13 napisał(a):na spacerek marsz:cool3: no w końcu ciotka gonia13 raczyła zaglądnąć do naszego pupila :evil_lol: Quote
maarit Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 marysia55 napisał(a):no w końcu ciotka gonia13 raczyła zaglądnąć do naszego pupila :evil_lol: marysiu ty nawet nie wiesz w co ja się wplątałam na tym Dogo:evil_lol: czasu brakuje.:shake: Quote
marysia55 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 oj wiem ,wiem ... cierpie na to samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagienka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Marzenuś napisał(a):A czemu tu tak cicho jest? No nie wiem właśnie, Apollo sobie bez smyczy biega po ogrodzie w hotelu... świetnie sobie radzi :loveu: Quote
Jagienka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 irenaka napisał(a):No wiesz, Jagusiu!!:loveu: To wiadomość dnia.:multi: Wiedziałam, że chłopak sobie świetnie poradzi. Jak się nacieszy bieganiem to zwolni i zacznie dostojnie kroczyć. Ależ ja jestem dumna z niego!!!!:loveu::loveu::loveu: Czasami tylko trzeba go nakierować jak już chcemy żeby wracał do boksu, wtedy karusiap go jedną ręką :-o podnosi za szelki i przekierowuje... :evil_lol: Quote
irenaka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jagienka napisał(a):No nie wiem właśnie, Apollo sobie bez smyczy biega po ogrodzie w hotelu... świetnie sobie radzi :loveu: No wiesz, Jagusiu!!:loveu: To wiadomość dnia.:multi: Wiedziałam, że chłopak sobie świetnie poradzi. Jak się nacieszy bieganiem to zwolni i zacznie dostojnie kroczyć. Ależ ja jestem dumna z niego!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
irenaka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jagienka napisał(a):Czasami tylko trzeba go nakierować jak już chcemy żeby wracał do boksu, wtedy karusiap go jedną ręką :-o podnosi za szelki i przekierowuje... :evil_lol: Apollo!! Nie daj sie ciotkom!!!:evil_lol: Żadnego kojca, Apollo chce biegać:multi: Quote
karusiap Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 i biega biega:loveu: sam nawet co raz czesciej trafia do swojego boksu,z nim spacer to prawdziwa przyjemnosc Quote
karusiap Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Apollo od czerwca nie jest w schronisku tylko w hotelu dla psow. Quote
Marzenuś Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 To wspaniała wiadomość. Jak go poznałam po prostu wlazł na mnie :diabloti: Quote
Jagienka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Marzenuś napisał(a):To wspaniała wiadomość. Jak go poznałam po prostu wlazł na mnie :diabloti: Tak, tak on ma takie integralne zapędy :evil_lol: Quote
marysia55 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Apollo ja cie proszę ... zapędź się na pierwszą stronę i zostań tam tak długo aż zgłosi sie po ciebie odpowiedzialny człek :loveu::loveu: Quote
karusiap Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Apollo przepieknie porusza sie po ogrodzie.gdyby mial tak swoj... Ostatnio wlazl mi na murek i juz mialam chwytac go za szelki,zeby delikatnie sfrunal na dol,a Apollo hop....i wykonal przepiekny skok na dwie przednie lapki,sprowadzajac potem tylnie.Tak,tak wiem,ze psy tak skacza,ale on to zrobil tak pieknie:loveu:Szczegolnie,ze nie wiem skad wiedzial,ze tam jest "przepasc" bo lapka nie sprawdzil. Madre kochane psisko. Pani Irenko miala Pani racje, na swoim terenie Apollo bedzie sie raz dwa zachowywal jak widzacy pies:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Apollo zachowuje się jak prawdziwy, zdrowy pies. On tylko czeka na wyjątkowo wrażliwego człowieka, który da mu szansę na którą sobie na prawdę zasłużył. Czekamy na dobrego i o wrażliwym sercu człowieka :loveu: Pokaż się ludziu :lol::lol::lol: Quote
marysia55 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 na prawde jestem pełna podziwu, gdybym nie znała jego historii to trudno byłoby mi uwierzyc , że to niewidomy pies :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts