Lionees Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Gonia13']:hmmmm: Hmmmmm... co się dzieje na tym forum, wszędzie szpiedzy:eviltong: [/quote] To nie szpiedzy,to mafia:cool3:,nazywa się Dogorra:diabloti: Quote
maarit Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Renata5']To nie szpiedzy,to mafia:cool3:,nazywa się Dogorra:diabloti:[/quote] :shocked!:jejciuuuuu to znikam:scared: ....bo strach się bać;) (grunt żeby Apollo powędrował na 1 stronkę:evil_lol:) Quote
karusiap Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Apollinek kochany ladnie przytyl,ale ma bardzo slabe tylnie nozki. Zastanawiamy sie nad RTG..... Quote
marysia55 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Gonia13']:hmmmm: Hmmmmm... co się dzieje na tym forum, wszędzie szpiedzy:eviltong: [/QUOTE] tutaj szpiegstwo nie wchodzi w rachubę, tu działa "zorganizowana grupa wywiadowcza" :evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='karusiap']Apollinek kochany [B]ladnie przytyl[/B],ale ma bardzo slabe tylnie nozki.[B]Zastanawiamy sie nad RTG..[/B]...[/QUOTE] oj to nie dobrze:shake: tym bardziej że on podchodzi pod ONKI wiec to może być początek dysplazji. A może przerzucić go jak Drwala na dietetyczną karmę. Apollinek proszę cię ty nie bierz przykładu z cioci Marysi :p Quote
Lionees Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Gonia13']:shocked!:jejciuuuuu to znikam:scared: [/quote] Daleko nam nie uciekniesz:cool3::diabloti: Quote
maarit Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Oj bidulku- ćwicz te łapinki bo jak się zaczną problemy (odpukać)...:roll: Quote
maarit Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Renata5']Daleko nam nie uciekniesz:cool3::diabloti:[/quote] Oj.... daleko macie :eviltong: i nawet mnie w tej "dziurze" nie znajdziecie:diabloti: Quote
Lionees Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Gonia13 napisał(a):Oj.... daleko macie :eviltong: i nawet mnie w tej "dziurze" nie znajdziecie:diabloti: Mafia wszędzie wetknie swoje macki,nie znasz dnia i godziny jak Cię "rozpracuje"...ale spoko,na tym wątku Dogorra tak prężnie nie działa;) Quote
maarit Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Renata5 napisał(a):Mafia wszędzie wetknie swoje macki,nie znasz dnia i godziny jak Cię "rozpracuje"...ale spoko,na tym wątku Dogorra tak prężnie nie działa;) To dobrze:evil_lol:. Apollo idziemy na spacerek.....:painting: Quote
marysia55 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Renata5']...ale spoko,na tym wątku Dogorra tak prężnie nie działa;) ale to się może w każdej chwili zmienić:diabloti: , więc nie bądźcie takie pewne :evil_lol::evil_lol: Apolloniuszu ruszaj ten swój zapasiony tyłek na pierwszą stronę Quote
wilczyca Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='marysia55'] ( ..... ) Apolloniuszu ruszaj ten swój zapasiony tyłek na pierwszą stronę zapasiony - do czasu :cool3: Drwal będzie się dzielił z nim karmą to może zgubi swoje "fałdki" :evil_lol: Quote
marysia55 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='wilczyca']zapasiony - do czasu :cool3: Drwal będzie się dzielił z nim karmą to może zgubi swoje "fałdki" :evil_lol: ja to nazywam 'oponki' i nie chwaląc sie mam ich kilka :lol::lol: zgodnie z powiedzeniem mojego męża "kochanego ciała nigdy za duzo" (pewnie sie podlizuje:eviltong:). Apolllo pamiętaj, że to nie dotyczy ciebie:diabloti: Quote
marysia55 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='siekowa']Dodałam go do profilu starszych psów na nk Logowanie do nasza-klasa.pl bardzo, bardzo dziekujemy :Rose: Quote
siekowa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Dodałam go do profilu starszych psów na nk Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Jagienka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 wilczyca :iloveyou: Dziękujemy :loveu: siekowa :iloveyou: dziekujemy za Drwala, Apolla i Trufla, to zawsze kolejna szansa dla nich :loveu: Quote
Lionees Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Nie ma na co czekać,trza zapindalać na pierwszą:painting: Quote
Lionees Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dzisiaj załapałam się na wieczorną zmianę,bo nie wiem czy dotrwam do nocnej:roll: Quote
Lionees Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ta godzina to zmiana późno-wieczorna,czy wczesno-nocna?:hmmmm:.Nieważne,ważne,że dałam radę odwiedzić kawalera:) Quote
Lionees Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A ta zmiana to późno nocna,czy wczesno-ranna?:roll: Ale mam dylemat,co:diabloti: Quote
Lionees Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Apolinku ciocia Renatka wyjeżdża,kto do Ciebie zajrzy chłopie?:roll: Quote
Lionees Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 marysia55 napisał(a):"nie bój bidy" , jeszcze ciotka Marysia tu jest, nawet odpisałam sobie Twój nr telefonu:diabloti: teraz będę Cię mogła napastować :evil_lol::evil_lol:. Ciekawe czy jak zadzwonię to będziesz wiedziała z kim rozmawiasz :p:p:p Na każdy nieznajomy głos(damski:eviltong:) będę wołała "Marysiu to Ty skarbie"...w końcu się przyznasz jak to będziesz TY:loveu: Quote
marysia55 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Renata5 napisał(a):Apolinku ciocia Renatka wyjeżdża,kto do Ciebie zajrzy chłopie?:roll: "nie bój bidy" , jeszcze ciotka Marysia tu jest, nawet odpisałam sobie Twój nr telefonu:diabloti: teraz będę Cię mogła napastować :evil_lol::evil_lol:. Ciekawe czy jak zadzwonię to będziesz wiedziała z kim rozmawiasz :p:p:p Quote
marysia55 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Renata5 napisał(a):Na każdy nieznajomy głos(damski:eviltong:) będę wołała "Marysiu to Ty skarbie"...w końcu się przyznasz jak to będziesz TY:loveu: jak usłyszysz w telefonie " to ja twój nocny wielbiciel" to możesz być pewna, że faktycznie to będę ja :evil_lol: nikt inny się na to nie odważy :diabloti: ( chyba???) Quote
Recommended Posts