Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gonia13']:hmmmm: Hmmmmm... co się dzieje na tym forum, wszędzie szpiedzy:eviltong: [/quote]
To nie szpiedzy,to mafia:cool3:,nazywa się Dogorra:diabloti:

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Renata5']To nie szpiedzy,to mafia:cool3:,nazywa się Dogorra:diabloti:[/quote]

:shocked!:jejciuuuuu to znikam:scared:
....bo strach się bać;) (grunt żeby Apollo powędrował na 1 stronkę:evil_lol:)

Posted

[quote name='Gonia13']:hmmmm: Hmmmmm... co się dzieje na tym forum, wszędzie szpiedzy:eviltong: [/QUOTE]

tutaj szpiegstwo nie wchodzi w rachubę, tu działa "zorganizowana grupa wywiadowcza" :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='karusiap']Apollinek kochany [B]ladnie przytyl[/B],ale ma bardzo slabe tylnie nozki.[B]Zastanawiamy sie nad RTG..[/B]...[/QUOTE]

oj to nie dobrze:shake: tym bardziej że on podchodzi pod ONKI wiec to może być początek dysplazji. A może przerzucić go jak Drwala na dietetyczną karmę. Apollinek proszę cię ty nie bierz przykładu z cioci Marysi :p

Posted

[quote name='Renata5']Daleko nam nie uciekniesz:cool3::diabloti:[/quote]

Oj.... daleko macie :eviltong: i nawet mnie w tej "dziurze" nie znajdziecie:diabloti:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Oj.... daleko macie :eviltong: i nawet mnie w tej "dziurze" nie znajdziecie:diabloti:

Mafia wszędzie wetknie swoje macki,nie znasz dnia i godziny jak Cię "rozpracuje"...ale spoko,na tym wątku Dogorra tak prężnie nie działa;)

Posted

Renata5 napisał(a):
Mafia wszędzie wetknie swoje macki,nie znasz dnia i godziny jak Cię "rozpracuje"...ale spoko,na tym wątku Dogorra tak prężnie nie działa;)

To dobrze:evil_lol:. Apollo idziemy na spacerek.....:painting:

Posted

[quote name='Renata5']...ale spoko,na tym wątku Dogorra tak prężnie nie działa;)

ale to się może w każdej chwili zmienić:diabloti: , więc nie bądźcie takie pewne :evil_lol::evil_lol:
Apolloniuszu ruszaj ten swój zapasiony tyłek na pierwszą stronę

Posted

[quote name='marysia55'] ( ..... )
Apolloniuszu ruszaj ten swój zapasiony tyłek na pierwszą stronę
zapasiony - do czasu :cool3: Drwal będzie się dzielił z nim karmą to może zgubi swoje "fałdki" :evil_lol:

Posted

[quote name='wilczyca']zapasiony - do czasu :cool3: Drwal będzie się dzielił z nim karmą to może zgubi swoje "fałdki" :evil_lol:
ja to nazywam 'oponki' i nie chwaląc sie mam ich kilka :lol::lol: zgodnie z powiedzeniem mojego męża "kochanego ciała nigdy za duzo" (pewnie sie podlizuje:eviltong:). Apolllo pamiętaj, że to nie dotyczy ciebie:diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
"nie bój bidy" , jeszcze ciotka Marysia tu jest, nawet odpisałam sobie Twój nr telefonu:diabloti: teraz będę Cię mogła napastować :evil_lol::evil_lol:. Ciekawe czy jak zadzwonię to będziesz wiedziała z kim rozmawiasz :p:p:p

Na każdy nieznajomy głos(damski:eviltong:) będę wołała "Marysiu to Ty skarbie"...w końcu się przyznasz jak to będziesz TY:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Apolinku ciocia Renatka wyjeżdża,kto do Ciebie zajrzy chłopie?:roll:

"nie bój bidy" , jeszcze ciotka Marysia tu jest, nawet odpisałam sobie Twój nr telefonu:diabloti: teraz będę Cię mogła napastować :evil_lol::evil_lol:. Ciekawe czy jak zadzwonię to będziesz wiedziała z kim rozmawiasz :p:p:p

Posted

Renata5 napisał(a):
Na każdy nieznajomy głos(damski:eviltong:) będę wołała "Marysiu to Ty skarbie"...w końcu się przyznasz jak to będziesz TY:loveu:

jak usłyszysz w telefonie " to ja twój nocny wielbiciel" to możesz być pewna, że faktycznie to będę ja :evil_lol: nikt inny się na to nie odważy :diabloti: ( chyba???)