maarit Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Apollo dzisiaj za to zaglądam do ciebie pierwszego. ale widzę, że u ciebie bez zmian... Szkoda... święta idą.... Quote
marysia55 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Apollo na pewno wierzy że będzie lepiej :lol::lol::lol:chociaz wydaje mi sie że on jest pogodzony z losem :roll::roll::roll: co nie znaczy że nie należy walczyc o jego lepsze jutro... to pies który wyjątkowo zasłuzył na troche ciepła:loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Apollo nie będę cie ciągnęła na spacerek :sleep2::sleep2: śpij spokojnie piesku tylko delikatne mizianko :lol::lol: Quote
maarit Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wszystkim osobom związanym z Apollem życzę Wesołych Świąt... tobie psinko też a w szczególności domku:cool3:.... Quote
marysia55 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Gonia13']Wszystkim osobom związanym z Apollem życzę Wesołych Świąt... tobie psinko też a w szczególności domku:cool3:.... dołączam sie do życzeń :x-mas::x-mas::x-mas: Quote
maarit Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 i jeszcze Apollo ciotka Ci choinkę przytargała do powąchania:tree1: i jakby co to wiesz.... nie trzeba na pole tylko....:diabloti: ... nikt nie zauważy:diabloti: Quote
marysia55 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 :tree1::tree1: choc Apollo na świąteczny spacerek ... a przy okazji pod tą choinka załatwisz swoje potrzeby fizjologiczne :tree1::tree1: Quote
elmira Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 marysia55 napisał(a)::tree1::tree1: choc Apollo na świąteczny spacerek ... a przy okazji pod tą choinka załatwisz swoje potrzeby fizjologiczne :tree1::tree1: To mnie Ciotka rozbawiła :) Ale pewnie tak by się stało. Quote
marysia55 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Apollo chodź idziemy na spacerek chociaz juz jest późno :painting::painting: zrobimy obchód na Dogo :loveu::loveu::loveu: Quote
karusiap Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Apollo czuje sie dobrze,zwawo spaceruje i duzo w boksie szczeka:)ale agamika robi mu pyszne niespodzianki i zaciecie Apollinek wcina kosci:loveu: Apollinek cos schudl ostatnio i to znacznie...w najblizszych dniach odrobaczymy go profilaktycznie i zobaczymy Quote
marysia55 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 karusiap napisał(a):Apollo czuje sie dobrze,zwawo spaceruje i duzo w boksie szczeka:)ale agamika robi mu pyszne niespodzianki i zaciecie Apollinek wcina kosci:loveu: Apollinek cos schudl ostatnio i to znacznie...w najblizszych dniach odrobaczymy go profilaktycznie i zobaczymy Szczekaj Apollo ile sie da ....... dobry piesek, dobry :grins::grins::grins: niech cie usłyszą wszyscy. Wcinaj te kosteczki , widać że nie tylko innym pieskom robią niespodzianki kulinarne . Nasze cioteczki dbają o Apollina :buzi::buzi::buzi: Quote
marysia55 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Apollo chodź idziemy jeszcze przed snem przewietrzyc futerko na pierwszej stronie:painting: Quote
maarit Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 O tak!!!! Apollo cioteczki masz super:loveu: Quote
marysia55 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Gonia13']O tak!!!! Apollo cioteczki masz super:loveu: nie wszystkie :shake::shake: bez wypominania to juz 2 dni tu nie byłaś :mad::mad::mad: a na innych cie widzieliśmy .... prawda Apollo :cool3::cool3::cool3: Quote
elmira Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='marysia55']nie wszystkie :shake::shake: bez wypominania to juz 2 dni tu nie byłaś :mad::mad::mad: a na innych cie widzieliśmy .... prawda Apollo :cool3::cool3::cool3: no nie wszystkie, faktycznie:oops:(to była samokrytyka) Quote
maarit Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='marysia55']nie wszystkie :shake::shake: bez wypominania to juz 2 dni tu nie byłaś :mad::mad::mad: a na innych cie widzieliśmy .... prawda Apollo :cool3::cool3::cool3: A bo trafiłam na trochę zapomniane pieski a Ty Apollo masz tu dobrą opiekę-cioteczka marysia Ci nie odpuści :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Gonia13 napisał(a):A bo trafiłam na trochę zapomniane pieski a Ty Apollo masz tu dobrą opiekę-cioteczka marysia Ci nie odpuści :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj nie odpuści, nie odpuści . Bardzo mi żal jest takich podwójnie poszkodowanych przez los piesów. Tak sobie czasami myślę , gdyby sie trafił jakiś domek z ogrodem to Apollo na pewno by sobie poradził. W takich sytuacja wnerwia mnie , że mieszkam w bloku na IV piętrze. Quote
maarit Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wszystkie wciąż wierzymy w domek dla Apolla;) Quote
marysia55 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Witaj Apollo , późno już więc tylko sobie na ciebie popatrze :buzi: Quote
marysia55 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Apollo , widzę że coś nie masz z kim chodzic na te wirtualne spacerki to chodź ze mną .... tylko na takie mogę cię zabrać przynajmiej na razie :p:p:p Quote
maarit Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 a to dzisiaj ze mną spacerek jakby cioteczka marysia zaspała:diabloti: E... nie Apollo na to nie licz. Ona wpadnie w nocy i wyciągnie Cię za uszy...:evil_lol: Quote
EwaO Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Witajcie nie czytalam wszystkich postow wiec mnie poprawcie.. Czy dac moze o nim ogloszenie na Allegro? Ewa Quote
marysia55 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Gonia13 napisał(a):a to dzisiaj ze mną spacerek jakby cioteczka marysia zaspała:diabloti: E... nie Apollo na to nie licz. Ona wpadnie w nocy i wyciągnie Cię za uszy...:evil_lol: nie zaspała tylko ciężko pracuje żeby nie powiedzieć haruje :grins::grins: oczywiście że wpadnę tu nocna porą i wytarmosze na spacerek..... a cooo niech trzyma kondychę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts