karusiap Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 EwaO napisał(a):Ponawiam pytanie o Allegro! jejku przepraszam.Allegro robila chyba patia,spytam ja czy wygalos,jelsi tak to bede bardzo bardzo wdzieczna!!:loveu: Quote
karusiap Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 EwaO bardzo Cie prosze o allegro dla Apollinka:) Quote
marysia55 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Apollo idziemy na pierwsza stronę, dalej szukać domku :painting::painting: Quote
marysia55 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Apollo idziemy na pierwszą stronę!!!! Quote
karusiap Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Jagienka napisał(a):Apollo po nieznanych terenach idzie grzecznie przy nodze i nie ciągnie jak wół... tylko nikt mu nie chce dac szansy :( a dzis nawet tak jakby...troszke sie przytulil na polu...no w kazdym razie nie wyrywal....;) Quote
Jagienka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Apollo po nieznanych terenach idzie grzecznie przy nodze i nie ciągnie jak wół... tylko nikt mu nie chce dac szansy :( Quote
marysia55 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ja wiem , że jak ktoś sie pod wozem urodził to na wóz ciężko wyleźć. Wierzę bardzo mocno że dopóki są takie kochane kobietki jak wy :loveu::loveu: to takie psy jak Apollo mają szansę :p:p:p Quote
maarit Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 marysia55 napisał(a):Ja wiem , że jak ktoś sie pod wozem urodził to na wóz ciężko wyleźć. Wierzę bardzo mocno że dopóki są takie kochane kobietki jak wy :loveu::loveu: to takie psy jak Apollo mają szansę :p:p:p i ja sie pod tym tez podpiszę:loveu: Quote
marysia55 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [SIZE="3"]Apollo troche dzisiaj zimno, ale my sie zimna nie boimy i biegniemy na 1 stronę :razz::razz::razz: Quote
Jagienka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Na pierwszym cudna mordka :loveu: Na przedostatnim widać żebra.... schudł Nam chłopak, oj schudł... Quote
marysia55 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 może i schudł ale cudny chłopak z niego. Widzę że dzisiaj moi ulubiuńcy to znaczy Drwal i Apollo mieli sesję zdjęciową .... jeszcze tylko Trufelek i będzie komplet :lol::lol::lol: Quote
elmira Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='marysia55']może i schudł ale cudny chłopak z niego. Widzę że dzisiaj moi ulubiuńcy to znaczy Drwal i Apollo mieli sesję zdjęciową .... jeszcze tylko Trufelek i będzie komplet :lol::lol::lol:[/quote Bardzo ładne psisko. Quote
Romi Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jagienka napisał(a):Na pierwszym cudna mordka :loveu:... Wujek Romi starał sie zrobić jak najładniejsze zdjęcie, ale nie łatwo jest "uchwycić" psa, który lata jak opętany :eviltong: Quote
Jagienka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Romi napisał(a):Wujek Romi starał sie zrobić jak najładniejsze zdjęcie, ale nie łatwo jest "uchwycić" psa, który lata jak opętany :eviltong: Wiem wiem... podziwiam naprawdę... Apollo faktycznie nie jest ruchowo wdzięcznym obiektem do fotografowania... Quote
Jagienka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 EwaO napisał(a):Ponawiam pytanie o Allegro! Na chwilę obecną nie ma, Patii się już skończyło, agamika ma robić wieczorem, ale ona robi hurtem i takie 3 dniowe, więc jakby ktos pomógł byłybyśmy bardzo wdzięczne :oops: Quote
agamika Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Romi napisał(a):Wujek Romi starał sie zrobić jak najładniejsze zdjęcie, ale nie łatwo jest "uchwycić" psa, który lata jak opętany :eviltong: mogła go Karolina, jak Amiska.. na ręce wziąć ... :diabloti: :evil_lol: taak, ja robię trzydniowe allegra , żeby "szybciej" u góry były , bo nie mam kasy na wyróżnianie :oops: Jaga... gmail,,,, :roll::diabloti: Quote
Marzenuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Zarówno Apollo jak i Drwal to wspaniałe psiaki, które miałam okazję poznać dzieki Agamice :loveu: Oba są w moim profilu na NK i dziś zrobiłam ogłoszenia na gronie. Jeśli potrzeba ogłoszeń, chętnie pomogę, lecz dopiero za tydzień, teraz mam egzaminy ;) Moje zdjęcia Appolinka: Quote
Jagienka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Dobra, tutaj dotarłam po Drwalu ;) I w sumie logczne, jak zdjęcia robione osobiście to i kawalerowie musieli być osobiście przedstawieni :oops: Quote
marysia55 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [SIZE="4"]przekochane psisko ... ten nasz Apollineusz, taka czarna piękna morduchna !!! Quote
black_cat Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Daawno tu nie bylam, psiaczek piękny, czarnulek milusi. Oby ktoś się zlitował i go wział :( Quote
agamika Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 APOLLO - WSPANIAŁY NIEWIDOMY OWCZAREK NIEMIECKI (531533868) - Aukcje internetowe Allegro NA RAZIE CISZA ADOPCYJNA :shake::-(:placz: Quote
Recommended Posts