Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka napisał(a):
Apollo po nieznanych terenach idzie grzecznie przy nodze i nie ciągnie jak wół... tylko nikt mu nie chce dac szansy :(

a dzis nawet tak jakby...troszke sie przytulil na polu...no w kazdym razie nie wyrywal....;)

Posted

Ja wiem , że jak ktoś sie pod wozem urodził to na wóz ciężko wyleźć. Wierzę bardzo mocno że dopóki są takie kochane kobietki jak wy :loveu::loveu: to takie psy jak Apollo mają szansę :p:p:p

Posted

marysia55 napisał(a):
Ja wiem , że jak ktoś sie pod wozem urodził to na wóz ciężko wyleźć. Wierzę bardzo mocno że dopóki są takie kochane kobietki jak wy :loveu::loveu: to takie psy jak Apollo mają szansę :p:p:p

i ja sie pod tym tez podpiszę:loveu:

Posted

może i schudł ale cudny chłopak z niego. Widzę że dzisiaj moi ulubiuńcy to znaczy Drwal i Apollo mieli sesję zdjęciową .... jeszcze tylko Trufelek i będzie komplet :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='marysia55']może i schudł ale cudny chłopak z niego. Widzę że dzisiaj moi ulubiuńcy to znaczy Drwal i Apollo mieli sesję zdjęciową .... jeszcze tylko Trufelek i będzie komplet :lol::lol::lol:[/quote

Bardzo ładne psisko.

Posted

Jagienka napisał(a):
Na pierwszym cudna mordka :loveu:...

Wujek Romi starał sie zrobić jak najładniejsze zdjęcie, ale nie łatwo jest "uchwycić" psa, który lata jak opętany :eviltong:

Posted

Romi napisał(a):
Wujek Romi starał sie zrobić jak najładniejsze zdjęcie, ale nie łatwo jest "uchwycić" psa, który lata jak opętany :eviltong:

Wiem wiem... podziwiam naprawdę... Apollo faktycznie nie jest ruchowo wdzięcznym obiektem do fotografowania...

Posted

EwaO napisał(a):
Ponawiam pytanie o Allegro!

Na chwilę obecną nie ma, Patii się już skończyło, agamika ma robić wieczorem, ale ona robi hurtem i takie 3 dniowe, więc jakby ktos pomógł byłybyśmy bardzo wdzięczne :oops:

Posted

Romi napisał(a):

mogła go Karolina, jak Amiska.. na ręce wziąć ... :diabloti: :evil_lol:

taak, ja robię trzydniowe allegra , żeby "szybciej" u góry były , bo nie mam kasy na wyróżnianie :oops:

Jaga... gmail,,,, :roll::diabloti:

Posted

Zarówno Apollo jak i Drwal to wspaniałe psiaki, które miałam okazję poznać dzieki Agamice :loveu:
Oba są w moim profilu na NK i dziś zrobiłam ogłoszenia na gronie. Jeśli potrzeba ogłoszeń, chętnie pomogę, lecz dopiero za tydzień, teraz mam egzaminy ;)

Moje zdjęcia Appolinka: