Lionees Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 U Kubusia Marysia pierwsza była,a u Trufelka i Apollusia ja jestem szybsza:eviltong: Quote
marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='agamika'] [SIZE="3"]Apollo pokaż wszystkim kobietom na dogo swoją przystojną 'twarz' może sie któraś zakocha i cię w końcu zabierze do domu:loveu::loveu: Quote
Lionees Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Poczciwe,kochane psisko:-( Niewidomego Antoniuszka mam już półtora miesiąca i do tej pory nie mogę przyzwyczaić się do widoku tych ślepych oczek...cały czas serce mnie boli jak patrzę w te niewidzące oczka:sad:.Chciałabym bardzo,że by Apolluś też poznał co to prawdziwy dom... Quote
marysia55 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Renatko pozna na pewno pozna co to prawdziwy dom... ale trzeba trochę czasu :p:p:p Quote
Lionees Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 marysia55 napisał(a):Renatko pozna na pewno pozna co to prawdziwy dom... ale trzeba trochę czasu :p:p:p A ja to bym chciała JUŻ,NATENTYCHMIAST:placz: Quote
Jagienka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Renata5 napisał(a):A ja to bym chciała JUŻ,NATENTYCHMIAST:placz: My też byśmy chciały... Apollo już czeka prawie rok, on potrzebuje, żeby człowiek przekonywał go do siebie codziennie... te wizyty dwa razy w tyg to za mało. Ostatnio chłopak się zdenerwował, jak chciałyśmy po kąpieli mu ubrać szelki... no i w efekcie ich nie dostał. On musiał być bardzo skrzywdzony przez człowieka... wcale, ale to wcale człowiek mu się nie kojarzy z przyjemnościami... :-( Za to jak usłyszy szczekanie to momentalnie podchwytuje... pewnie siedział na jakiejś wsi, albo w jakimś zakładzie i służył tylko do szczekania... więc robi to co potrafi najlepiej... odstrasza... domy jak widać też... :placz: Quote
Lionees Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A co tu tak puściutko...oj nie ładnie cioteczki,nie ładnie :nono:;) Quote
marysia55 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jagienka napisał(a):My też byśmy chciały... Apollo już czeka prawie rok, on potrzebuje, żeby człowiek przekonywał go do siebie codziennie... te wizyty dwa razy w tyg to za mało. Ostatnio chłopak się zdenerwował, jak chciałyśmy po kąpieli mu ubrać szelki... no i w efekcie ich nie dostał. On musiał być bardzo skrzywdzony przez człowieka... wcale, ale to wcale człowiek mu się nie kojarzy z przyjemnościami... :-( Za to jak usłyszy szczekanie to momentalnie podchwytuje... pewnie siedział na jakiejś wsi, albo w jakimś zakładzie i służył tylko do szczekania... więc robi to co potrafi najlepiej... odstrasza... domy jak widać też... :placz: Apollo to faktycznie trudny przypadek, może jednak wejdzie tu kiedyś człowiek , którego niewidomy pies z charakterkiem nie odstraszy. Prawie jak tytuł filmu" Apollo, tylko dla zuchwałych" Quote
Lionees Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Marysiu wlazłam do Apollusia przez Twój banerek:cool3:.Juz nie jest hukowo podlinkowany:cool2: Quote
marysia55 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Renata5 napisał(a):Marysiu wlazłam do Apollusia przez Twój banerek:cool3:.Juz nie jest hukowo podlinkowany:cool2: kochana :loveu: to dzięki moderatorom, skasowali mi podpis, to SE wkleiłam na nowo i okazało się, że teraz jest już OK. Ma się talent :evil_lol: teraz możesz wchodzić do naszego Apolloniusza kiedy chcesz, a może przez ten banerek wejdzie jego ludź :loveu: Quote
Lionees Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 marysia55 napisał(a):kochana :loveu: to dzięki moderatorom, skasowali mi podpis, to SE wkleiłam na nowo i okazało się, że teraz jest już OK. Ma się talent :evil_lol: teraz możesz wchodzić do naszego Apolloniusza kiedy chcesz, a może przez ten banerek wejdzie jego ludź :loveu: No niemożliwa jesteś :roflt: Quote
marysia55 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Renata5 napisał(a):No niemożliwa jesteś :roflt: mało, że niemozliwa to jeszcze upierdliwa :diabloti: ( czasami) :evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Apolloniusz dalej upierdliwie szukamy domku dla ciebie :evil_lol: robimy wypad na pierwszą stronę przystojny brunecie :loveu: Quote
karusiap Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Apollo dzis ladnie spacerowal,mial dobry dzien. Szedl dumnie wyprostowany pod gorke:) Nie ciagnie tak jak kiedys,naprawde przyjemnie sie z nim spaceruje:loveu: Quote
marysia55 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 piekny Apollo i ciągla taki samotny. Dobrze, że chociaż Was ma :loveu: Quote
Lionees Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A zajrzałam sobie do chłopaka...piękne zdjęcie spacerkowe:loveu: Quote
Lionees Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Dobrze,że psiak ma chociaż piękne imię,bo życie to ma nieciekawe:shake: Dobrze,że dziewczyny o niego dbają i spacerki mu zapewniają......ale mi sie rymło,nie wiedziałam,że ja poetka jestem:roll::diabloti: Quote
marysia55 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Renata5 napisał(a):Dobrze,że psiak ma chociaż piękne imię,bo życie to ma nieciekawe:shake: Dobrze,że dziewczyny o niego dbają i spacerki mu zapewniają......ale mi sie rymło,nie wiedziałam,że ja poetka jestem:roll::diabloti: bo pewne cechy i zalety pojawiają się z wiekiem :diabloti::diabloti: Quote
marysia55 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Apollo , a my niestrudzenie lecimy na pierwszą stronę pokazać się całemu światu. Może cie ktos wypatrzy i podaruje domek :loveu: Quote
Lionees Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='marysia55']Apollo , a my niestrudzenie lecimy na pierwszą stronę pokazać się całemu światu. Może cie ktos wypatrzy i podaruje domek :loveu: Obyś wypowiedziała/napisała te słowa w dobrą godzinę:loveu: Quote
marysia55 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Renata5 napisał(a):Obyś wypowiedziała/napisała te słowa w dobrą godzinę:loveu: taką mam nadzieję, przecież szczęście zawsze nas zaskakuje w najmniej przewidywalnym momencie :loveu: Quote
Lionees Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 No właśnie....nie ma to jak szczęście z zaskoczenia:tree1::razz: Quote
Recommended Posts