Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamika']

[SIZE="3"]Apollo pokaż wszystkim kobietom na dogo swoją przystojną 'twarz'
może sie któraś zakocha i cię w końcu zabierze do domu:loveu::loveu:

Posted

Poczciwe,kochane psisko:-(
Niewidomego Antoniuszka mam już półtora miesiąca i do tej pory nie mogę przyzwyczaić się do widoku tych ślepych oczek...cały czas serce mnie boli jak patrzę w te niewidzące oczka:sad:.Chciałabym bardzo,że by Apolluś też poznał co to prawdziwy dom...

Posted

Renata5 napisał(a):
A ja to bym chciała JUŻ,NATENTYCHMIAST:placz:

My też byśmy chciały... Apollo już czeka prawie rok, on potrzebuje, żeby człowiek przekonywał go do siebie codziennie... te wizyty dwa razy w tyg to za mało.
Ostatnio chłopak się zdenerwował, jak chciałyśmy po kąpieli mu ubrać szelki... no i w efekcie ich nie dostał. On musiał być bardzo skrzywdzony przez człowieka... wcale, ale to wcale człowiek mu się nie kojarzy z przyjemnościami... :-(
Za to jak usłyszy szczekanie to momentalnie podchwytuje... pewnie siedział na jakiejś wsi, albo w jakimś zakładzie i służył tylko do szczekania... więc robi to co potrafi najlepiej... odstrasza... domy jak widać też... :placz:

Posted

Jagienka napisał(a):
My też byśmy chciały... Apollo już czeka prawie rok, on potrzebuje, żeby człowiek przekonywał go do siebie codziennie... te wizyty dwa razy w tyg to za mało.
Ostatnio chłopak się zdenerwował, jak chciałyśmy po kąpieli mu ubrać szelki... no i w efekcie ich nie dostał. On musiał być bardzo skrzywdzony przez człowieka... wcale, ale to wcale człowiek mu się nie kojarzy z przyjemnościami... :-(
Za to jak usłyszy szczekanie to momentalnie podchwytuje... pewnie siedział na jakiejś wsi, albo w jakimś zakładzie i służył tylko do szczekania... więc robi to co potrafi najlepiej... odstrasza... domy jak widać też... :placz:

Apollo to faktycznie trudny przypadek, może jednak wejdzie tu kiedyś człowiek , którego niewidomy pies z charakterkiem nie odstraszy. Prawie jak tytuł filmu" Apollo, tylko dla zuchwałych"

Posted

Renata5 napisał(a):
Marysiu wlazłam do Apollusia przez Twój banerek:cool3:.Juz nie jest hukowo podlinkowany:cool2:

kochana :loveu: to dzięki moderatorom, skasowali mi podpis, to SE wkleiłam na nowo i okazało się, że teraz jest już OK. Ma się talent :evil_lol: teraz możesz wchodzić do naszego Apolloniusza kiedy chcesz, a może przez ten banerek wejdzie jego ludź :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
kochana :loveu: to dzięki moderatorom, skasowali mi podpis, to SE wkleiłam na nowo i okazało się, że teraz jest już OK. Ma się talent :evil_lol: teraz możesz wchodzić do naszego Apolloniusza kiedy chcesz, a może przez ten banerek wejdzie jego ludź :loveu:

No niemożliwa jesteś :roflt:

Posted

Dobrze,że psiak ma chociaż piękne imię,bo życie to ma nieciekawe:shake:
Dobrze,że dziewczyny o niego dbają i spacerki mu zapewniają......ale mi sie rymło,nie wiedziałam,że ja poetka jestem:roll::diabloti:

Posted

Renata5 napisał(a):
Dobrze,że psiak ma chociaż piękne imię,bo życie to ma nieciekawe:shake:
Dobrze,że dziewczyny o niego dbają i spacerki mu zapewniają......ale mi sie rymło,nie wiedziałam,że ja poetka jestem:roll::diabloti:

bo pewne cechy i zalety pojawiają się z wiekiem :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']Apollo , a my niestrudzenie lecimy na pierwszą stronę pokazać się całemu światu. Może cie ktos wypatrzy i podaruje domek :loveu:
Obyś wypowiedziała/napisała te słowa w dobrą godzinę:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Obyś wypowiedziała/napisała te słowa w dobrą godzinę:loveu:

taką mam nadzieję, przecież szczęście zawsze nas zaskakuje w najmniej przewidywalnym momencie :loveu: