Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=2] Apollo nie był niezauważany przez nikogo,
z czasem popadł w taką rozpacz,

że przestał wychodzić z wewnętrznej części boksu
dzielonego z innymi nieszczęśnikami.

a nie ma być przypadkiem 'był niezauważany'? :cool3:

Posted

Dziewczyny mam przugotowane zdjecia dla ALLEGRO, Potrzebuje info jaka osoba kontaktowa! Nr tel.!

Czy on jest zdrowy? Lagodny?

Troche poczytalam ale na calosc nei mam czasu> prosze o info w pigulce... ;-) zaraz zrobie ogloszenie

AAAAAAAAAA

ALLEGRO JU ZROBIONE>>

polecam sie na przyszlosc...!!

Posted

jak tylko dotre dzis do domu to podorzucam nowe zdjęcia do aukcji :multi::loveu:

tylko nie wiem czmu nikt nie zwróvcił uwagi ze Apollo jest na kilku przyduszany :roll: (poprzednich tez ) ..niewiem tylko czy to fotograf kazał mając nadzieję, ze model przydzumiony będzie spokojniejszy , czy karusiap sie zapomniała i dała upust Swojej drugiej (prawdziwej :diabloti: ) naturze :eviltong: :eviltong:

Posted

Dziewczyny no bez jaj, niektórych facetów trzeba czasem wiecie... tak mocniej potraktować... niektóry to lubią... :evil_lol: a Apollo sam się lubi przyduszać na smyczy, więc chyba lubi, co nie? :roll::lol:;):eviltong:

Posted

Jagienka napisał(a):
Dziewczyny no bez jaj, niektórych facetów trzeba czasem wiecie... tak mocniej potraktować... niektóry to lubią... :evil_lol: a Apollo sam się lubi przyduszać na smyczy, więc chyba lubi, co nie? :roll::lol:;):eviltong:

No proszę bardzo jakich ja się tu prawd o facetach dowiaduję...:mad::evil_lol:

Posted

Romi napisał(a):
No proszę bardzo jakich ja się tu prawd o facetach dowiaduję...:mad::evil_lol:

wujek bo faceci jak się chcą szczerej prawdy o sobie dowiedzieć to właśnie muszą podsłuchiwać babskie towarzystwo :diabloti::diabloti::diabloti:
stanie przed lustrem i podziwianie siebie to za malutkoooooo :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

ja przepraszam :( ale mój gupi aparat popsuty, a ten pozyczony też gupi i coś mi się tam porobiło, i w sumie z fotek z sobotniego spacerku leeeeeeeeeedwo co nadają się te... ehhhhhh :)

Posted

Jagienka napisał(a):
Bez smyczy latał? Czy się ukryła na potrzeby zdjęcia? :)

nie wiem, czy to tajemnica, czy nie :razz: ale bez smyczy grzecznie sobie biegał :)

Posted

edit_f napisał(a):
nie wiem, czy to tajemnica, czy nie :razz: ale bez smyczy grzecznie sobie biegał :)

Super :loveu: I jak sobie radził? Nie pędził na złamanie karku? Pewnie już nie był taki pewny bez smyczy, ale napiszcie coś więcej... jak z przeszkodami? Czy do ludzi podchodził?