Jagienka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 agamika napisał(a): NA RAZIE CISZA ADOPCYJNA :shake::-(:placz: Dziękujemy Ago, miejmy nadzieję, ze to cisza przed burzą... :roll: Quote
Ank@ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [SIZE=2] Apollo nie był niezauważany przez nikogo, z czasem popadł w taką rozpacz, że przestał wychodzić z wewnętrznej części boksu dzielonego z innymi nieszczęśnikami. a nie ma być przypadkiem 'był niezauważany'? :cool3: Quote
agamika Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 aaaaa hahaha... pamiętam ze tez na to zwróciłam uwagę jak pierwszy raz czytałam tekst, i se zapomniałam :roll: :evil_lol::oops: ide poprawić Quote
marysia55 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Apollo idziemy na pierwszą stronę !!!!! Quote
EwaO Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 robie allegro dla niego jaki kontakt podac???? Quote
EwaO Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dziewczyny mam przugotowane zdjecia dla ALLEGRO, Potrzebuje info jaka osoba kontaktowa! Nr tel.! Czy on jest zdrowy? Lagodny? Troche poczytalam ale na calosc nei mam czasu> prosze o info w pigulce... ;-) zaraz zrobie ogloszenie AAAAAAAAAA ALLEGRO JU ZROBIONE>> polecam sie na przyszlosc...!! Quote
karusiap Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 zdjecia sliczne...:loveu: z allegro juz mi agamika przypomniala...skleroza... Quote
marysia55 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 karusiap napisał(a):zdjecia sliczne...:loveu: z allegro juz mi agamika przypomniala...skleroza... nic sie nie martw to przypadłość każdego wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agamika Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 jak tylko dotre dzis do domu to podorzucam nowe zdjęcia do aukcji :multi::loveu: tylko nie wiem czmu nikt nie zwróvcił uwagi ze Apollo jest na kilku przyduszany :roll: (poprzednich tez ) ..niewiem tylko czy to fotograf kazał mając nadzieję, ze model przydzumiony będzie spokojniejszy , czy karusiap sie zapomniała i dała upust Swojej drugiej (prawdziwej :diabloti: ) naturze :eviltong: :eviltong: Quote
karusiap Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 :mad::mad::mad: a tu go nie dusze (tfu..ja nigdzie go nie dusze) i patrz jaki sliczny:loveu: Quote
Patia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Śliczny , bo się cieszy , że go nie dusisz :evil_lol: Quote
Jagienka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Dziewczyny no bez jaj, niektórych facetów trzeba czasem wiecie... tak mocniej potraktować... niektóry to lubią... :evil_lol: a Apollo sam się lubi przyduszać na smyczy, więc chyba lubi, co nie? :roll::lol:;):eviltong: Quote
Romi Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Jagienka napisał(a):Dziewczyny no bez jaj, niektórych facetów trzeba czasem wiecie... tak mocniej potraktować... niektóry to lubią... :evil_lol: a Apollo sam się lubi przyduszać na smyczy, więc chyba lubi, co nie? :roll::lol:;):eviltong: No proszę bardzo jakich ja się tu prawd o facetach dowiaduję...:mad::evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Romi napisał(a):No proszę bardzo jakich ja się tu prawd o facetach dowiaduję...:mad::evil_lol: wujek bo faceci jak się chcą szczerej prawdy o sobie dowiedzieć to właśnie muszą podsłuchiwać babskie towarzystwo :diabloti::diabloti::diabloti: stanie przed lustrem i podziwianie siebie to za malutkoooooo :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
marysia55 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Apollo widzisz :crazyeye::crazyeye: nikogo nie ma ... a ciotka marysia jest :lol::lol:. Lecimy na pierwszą sie pokazać światu :p Quote
karusiap Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Przyszly pieniazki dla Apollinka za styczen od Kintuszka:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Apollo , póżno wie sobie chrap ... ja za ciebie wlezę na pierwszą stronę :loveu::loveu: Quote
maarit Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 A ja ci Apollo nie odpuszczę!!! Rusz d..sko i na 1str marsz!!! Quote
marysia55 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 znowu późno wchodzę Apollo ... ale trudno ty śpij słodko a ja sie za ciebie przelece na pierwsza stronę :evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 teraz to już idziemy razem :lol::lol::lol: na pierwszą stronę :loveu: Quote
edit_f Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ja przepraszam :( ale mój gupi aparat popsuty, a ten pozyczony też gupi i coś mi się tam porobiło, i w sumie z fotek z sobotniego spacerku leeeeeeeeeedwo co nadają się te... ehhhhhh :) Quote
Jagienka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bez smyczy latał? Czy się ukryła na potrzeby zdjęcia? :) Quote
edit_f Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jagienka napisał(a):Bez smyczy latał? Czy się ukryła na potrzeby zdjęcia? :) nie wiem, czy to tajemnica, czy nie :razz: ale bez smyczy grzecznie sobie biegał :) Quote
Jagienka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 edit_f napisał(a):nie wiem, czy to tajemnica, czy nie :razz: ale bez smyczy grzecznie sobie biegał :) Super :loveu: I jak sobie radził? Nie pędził na złamanie karku? Pewnie już nie był taki pewny bez smyczy, ale napiszcie coś więcej... jak z przeszkodami? Czy do ludzi podchodził? Quote
Recommended Posts