Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
tyle ile trzeba będzie :cool3: a co nogi cie już bolą :mad:

chyba jednak bolą, bo się wystraszyła i przestała do Apolla zaglądać :evil_lol: Renatko przecież jako "leciwa" dama możesz tylko go miziać :diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']chyba jednak bolą, bo się wystraszyła i przestała do Apolla zaglądać :evil_lol: Renatko przecież jako "leciwa" dama możesz tylko go miziać :diabloti:
Tako leciwo to ja nie jestem:diabloti:,ale za to choro,oj choro:shake:
Ale dam rade wymiziać kawalera:loveu:

Posted

[quote name='Renata5']Tako leciwo to ja nie jestem:diabloti:,ale za to choro,oj choro:shake:
Ale dam rade wymiziać kawalera:loveu:

dobre i to, miziaj do woli Apollo na pewno sie nie pogniewa, troche pieszczot mu nie zaszkodzi :evil_lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
A ja z ciocią Marysią niestrudzenie zabieramy Cię Apollusiu na nocne siusiu:diabloti:

No i widzisz Apolinku,żebym nie ja to by Ci pęcherz pękł,bo ciocia Marysia nie raczyła wyjść z Tobą na spacerek:mad:
A wstrzymaj Se Marysiu 2 dni,to zobaczysz jak to jest nie halo:shake::diabloti:

Posted

Renata5 napisał(a):
No i widzisz Apolinku,żebym nie ja to by Ci pęcherz pękł,bo ciocia Marysia nie raczyła wyjść z Tobą na spacerek:mad:
A wstrzymaj Se Marysiu 2 dni,to zobaczysz jak to jest nie halo:shake::diabloti:

nie będę nic wstrzymywać :evil_lol: i już lecę :painting::painting:

Posted

Renata5 napisał(a):

przyganiała motyka gracy :lol:Apollo na ciotke Renatke też tak do końca nie możesz liczyc:shake:

Posted

[quote name='marysia55']przyganiała motyka gracy :lol:Apollo na ciotke Renatke też tak do końca nie możesz liczyc:shake:
Możesz,możesz kochany:kiss_2:,tylko to głupie dogo nie dało mi się zalogować:mad::angryy:

Posted

Gonia13 napisał(a):
to sie cioteczki nam wiekowo "ujawniają":diabloti: :evil_lol:

Ło kochana,na innych wątkach to dopiero się dzieje...wiek,imię męża,kochanka,numer buta,znak zodiaku-wsio się można dowiedzieć:diabloti::cool3:

Posted

Renata5 napisał(a):
Ło kochana,na innych wątkach to dopiero się dzieje...wiek,imię męża,kochanka,numer buta,znak zodiaku-wsio się można dowiedzieć:diabloti::cool3:

zapomniałaś jeszcze o : zawód, rasa psa, hobby , czy jest dostepny czy nie :evil_lol::evil_lol:
Apollo ty lepiej tych pierdułek nie słuchaj tylko 'waniaj' domek:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):

No ładnie!!! :eviltong:
Mnie ciężko zidentyfikować to się nie martwię:diabloti:

Posted

Gonia13 napisał(a):

Wejdź na wątek Kubusia,a mafia wyciągnie z Ciebie różne informacje:cool3::diabloti:

Posted

Gonia13 napisał(a):

to tylko ci sie tak wydaje :diabloti::diabloti:
Apollo spacerek wirtualny sie kłania :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
to tylko ci sie tak wydaje :diabloti::diabloti:
Apollo spacerek wirtualny sie kłania :loveu:

:hmmmm: Hmmmmm... co się dzieje na tym forum, wszędzie szpiedzy:eviltong:

Apollo idziemy stąd:painting: :D