marysia55 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Apollo idziemy dalej szukac twojego szczęścia :loveu::loveu: Quote
Lionees Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 marysia55 napisał(a):Apollo idziemy dalej szukac twojego szczęścia :loveu::loveu: Kurna,długo jeszcze będziemy tego szczęścia szukać?:roll: Quote
marysia55 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Renata5 napisał(a):Kurna,długo jeszcze będziemy tego szczęścia szukać?:roll: tyle ile trzeba będzie :cool3: a co nogi cie już bolą :mad: Quote
marysia55 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 marysia55 napisał(a):tyle ile trzeba będzie :cool3: a co nogi cie już bolą :mad: chyba jednak bolą, bo się wystraszyła i przestała do Apolla zaglądać :evil_lol: Renatko przecież jako "leciwa" dama możesz tylko go miziać :diabloti: Quote
Lionees Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='marysia55']chyba jednak bolą, bo się wystraszyła i przestała do Apolla zaglądać :evil_lol: Renatko przecież jako "leciwa" dama możesz tylko go miziać :diabloti: Tako leciwo to ja nie jestem:diabloti:,ale za to choro,oj choro:shake: Ale dam rade wymiziać kawalera:loveu: Quote
marysia55 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Renata5']Tako leciwo to ja nie jestem:diabloti:,ale za to choro,oj choro:shake: Ale dam rade wymiziać kawalera:loveu: dobre i to, miziaj do woli Apollo na pewno sie nie pogniewa, troche pieszczot mu nie zaszkodzi :evil_lol: Quote
Lionees Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 A ja z ciocią Marysią niestrudzenie zabieramy Cię Apollusiu na nocne siusiu:diabloti: Quote
Lionees Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Renata5 napisał(a):A ja z ciocią Marysią niestrudzenie zabieramy Cię Apollusiu na nocne siusiu:diabloti: No i widzisz Apolinku,żebym nie ja to by Ci pęcherz pękł,bo ciocia Marysia nie raczyła wyjść z Tobą na spacerek:mad: A wstrzymaj Se Marysiu 2 dni,to zobaczysz jak to jest nie halo:shake::diabloti: Quote
marysia55 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Renata5 napisał(a):No i widzisz Apolinku,żebym nie ja to by Ci pęcherz pękł,bo ciocia Marysia nie raczyła wyjść z Tobą na spacerek:mad: A wstrzymaj Se Marysiu 2 dni,to zobaczysz jak to jest nie halo:shake::diabloti: nie będę nic wstrzymywać :evil_lol: i już lecę :painting::painting: Quote
marysia55 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Renata5 napisał(a):No i widzisz Apolinku,żebym nie ja to by Ci pęcherz pękł,bo ciocia Marysia nie raczyła wyjść z Tobą na spacerek:mad: przyganiała motyka gracy :lol:Apollo na ciotke Renatke też tak do końca nie możesz liczyc:shake: Quote
Lionees Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='marysia55']przyganiała motyka gracy :lol:Apollo na ciotke Renatke też tak do końca nie możesz liczyc:shake: Możesz,możesz kochany:kiss_2:,tylko to głupie dogo nie dało mi się zalogować:mad::angryy: Quote
marysia55 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 :crazyeye::crazyeye: i znowu pusto , i znowu tylko ciocia Marysia ci została Apolloniuszu :loveu: Quote
maarit Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 No i ja od czasu do czasu wpadnę cioteczki sprawdzić:eviltong: Bo jak się nie zalogują :comp26: to kto cię Apollo wypuści na siusiu;)? :Dog_run: Quote
Lionees Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 marysia55 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: i znowu pusto , i znowu tylko ciocia Marysia ci została Apolloniuszu :loveu: Przydreptała i ciocia Renatka:cool3: Quote
marysia55 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Renata5 napisał(a):Przydreptała i ciocia Renatka:cool3: w końcu:mad::mad:, babulinka jedna :evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 marysia55 napisał(a):w końcu:mad::mad:, babulinka jedna :evil_lol::evil_lol: No...:p mam 63lata(do setki:rolleyes:) Quote
maarit Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Renata5 napisał(a):No...:p mam 63lata(do setki:rolleyes:) to sie cioteczki nam wiekowo "ujawniają":diabloti: :evil_lol: Quote
Lionees Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Gonia13 napisał(a):to sie cioteczki nam wiekowo "ujawniają":diabloti: :evil_lol: Ło kochana,na innych wątkach to dopiero się dzieje...wiek,imię męża,kochanka,numer buta,znak zodiaku-wsio się można dowiedzieć:diabloti::cool3: Quote
marysia55 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Renata5 napisał(a):Ło kochana,na innych wątkach to dopiero się dzieje...wiek,imię męża,kochanka,numer buta,znak zodiaku-wsio się można dowiedzieć:diabloti::cool3: zapomniałaś jeszcze o : zawód, rasa psa, hobby , czy jest dostepny czy nie :evil_lol::evil_lol: Apollo ty lepiej tych pierdułek nie słuchaj tylko 'waniaj' domek:loveu: Quote
maarit Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Renata5 napisał(a):Ło kochana,na innych wątkach to dopiero się dzieje...wiek,imię męża,kochanka,numer buta,znak zodiaku-wsio się można dowiedzieć:diabloti::cool3: No ładnie!!! :eviltong: Mnie ciężko zidentyfikować to się nie martwię:diabloti: Quote
Lionees Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Gonia13 napisał(a):No ładnie!!! :eviltong: Mnie ciężko zidentyfikować to się nie martwię:diabloti: Wejdź na wątek Kubusia,a mafia wyciągnie z Ciebie różne informacje:cool3::diabloti: Quote
marysia55 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Gonia13 napisał(a):No ładnie!!! :eviltong: Mnie ciężko zidentyfikować to się nie martwię:diabloti: to tylko ci sie tak wydaje :diabloti::diabloti: Apollo spacerek wirtualny sie kłania :loveu: Quote
marysia55 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 marysia55 napisał(a):Apollo spacerek wirtualny sie kłania :loveu: i jeszcze raz Apollo , aż do skutku czyli aż natrafimy na ten właściwy domek :loveu: Quote
maarit Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 marysia55 napisał(a):to tylko ci sie tak wydaje :diabloti::diabloti: Apollo spacerek wirtualny sie kłania :loveu: :hmmmm: Hmmmmm... co się dzieje na tym forum, wszędzie szpiedzy:eviltong: Apollo idziemy stąd:painting: :D Quote
Recommended Posts