AMIGA Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 No nie wiem, nie wiem co będzie, jak zdjęcia obejrzy Agamika :roll::crazyeye: Ale Apollo pięknie się prezentuje Quote
edit_f Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 AMIGA napisał(a):No nie wiem, nie wiem co będzie, jak zdjęcia obejrzy Agamika :roll::crazyeye: Ale Apollo pięknie się prezentuje tak pomyślałam, że może będzie troszkę zła :roll:.. ale to było najładniejsze zdjątko Apollinka i Aga też ładnie wyszła.. Aga nie bądź proszę zła :oops: Quote
agamika Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :eek2::scared::stormy-sad: ZOSTAWIĆ WAS SAMYCH NA CHWILĘ :madgo::tard: . . . . . . . . . . A TAK POZA TYM,.. HMM, TO PRZECIEŻ NIE JEST AGAMIKA :eviltong: cioteczki okulary potrzebują chyba :siara: EDIT ..POLICZYMY SIE JESZCZE (:x:chainsaw::snipersm:) Quote
AMIGA Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A no raaaacja, to sie nam tylko wydaje, że to Agamika. Ona przecież wygląda całkiem inaczej - o tak :diabloti:?? Quote
edit_f Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 a kto mówił, że to agamika? jakaś ploooooooooooooooooooota.. to nie ooooooooooooooooooona przecież.. fakt autentyczny..:knuje: Quote
karusiap Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Jagienka napisał(a):Super :loveu: I jak sobie radził? Nie pędził na złamanie karku? Pewnie już nie był taki pewny bez smyczy, ale napiszcie coś więcej... jak z przeszkodami? Czy do ludzi podchodził? zachowywal sie bardzo spokojnie,z wyczuciem omijal np mur...po prostu rewelacja,do ludzie nie podchodzil.....:( Quote
Marzenuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 O proszę, Agusia też jest :loveu: Dziś zrobiłam kilka ogłoszeń Drwalowi, jutro będzię Apolinek :multi: Quote
Jagienka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 karusiap napisał(a):zachowywal sie bardzo spokojnie,z wyczuciem omijal np mur...po prostu rewelacja,do ludzie nie podchodzil.....:( No to rewelacja :loveu: A do kontaktów z ludźmi niektórzy muszą dorosnąć... ;) Quote
Marzenuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 gumtree bono-polska pajęczyna pineska petworld petsy animalia Tu jest Apollo. Linków nie ma, bo ja chciałam wczoraj wstawić z ogłoszeniami Drwala to wyskoczyło bliżej nieokreślone "coś". Niestety nie wiem dlaczego ale nadal ogłoszenia nie pojawiły się na animalii. Quote
marysia55 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Apollo to juz nie tylko prawdziwe spacerki ( te wirtualne też) ale jeszcze chłopie będzie cie widać po całym internecie ... ale będziesz miał rwanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marzenuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja wiem, że tych ogłoszeń to mało, zresztą zawsze jest mało. Postaram sie zrobić więcej, jak znajdę czas. Quote
agamika Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 co do kontaktów , jak mu stawałam na drodze, to poświęcał mi chwile uwagi , moze niezbyt długą na razie , ale nieprzymuszoną (nie trzymałam go na siłę ) . Swiat jest jednak ciekawszy od ludzi ;) Quote
Marzenuś Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Taaaa, ten sam Apollo, który nie zauważył mojej obecności? :evil_lol::loveu: Quote
marysia55 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Apollo pokazujemy sie wieczorową porą :evil_lol: prawie nocną Quote
karusiap Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Apollinek mial dzis badania krwi.Sa w normie:loveu: a poza tym zauwazylam,ze zamaist korzystac ze swobody,gdy lata spuszczony po ogrodzie,to zalatwia szybko i leci do boksu....chyba po wechu do psow go ciagnie.... Quote
Marzenuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Cieszę się, że wyniki są dobre :multi: Quote
marysia55 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 karusiap napisał(a):Apollinek mial dzis badania krwi.Sa w normie:loveu: a poza tym zauwazylam,ze zamaist korzystac ze swobody,gdy lata spuszczony po ogrodzie,to zalatwia szybko i leci do boksu....chyba po wechu do psow go ciagnie.... pewnie ciągnie go do kumpli może umówili sie na partyjkę pokera :evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Apollo , piekna pogoda więc idziemy na spacerek :painting: Quote
maarit Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Patia'] Jaki śliczny pycholek:loveu::loveu::loveu: Quote
black_cat Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Gonia13']Jaki śliczny pycholek:loveu::loveu::loveu:[/quote] To prawda, wygląda tak tajemniczo i dostojnie, czarny wilk, dla kogoś naprawdę wyjątkowego, byłabym dumna chodząc sobie na spacerze z takim psem :) Quote
Jagienka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Dzisiaj Apollo miał w łapach argumenty nie do odrzucenia... pojeździłam za nim na tyłku, bo chciałam iść w innym kierunku niż on... ja chciałam do góry on chciał na dół... no i nie miałam wyjścia... już wiem co znaczy jazda na maksa :lol: W hotelu była straszna zawierucha, potwornie ślisko... i śniegu do pasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts