Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AMIGA napisał(a):
No nie wiem, nie wiem co będzie, jak zdjęcia obejrzy Agamika :roll::crazyeye:

Ale Apollo pięknie się prezentuje

tak pomyślałam, że może będzie troszkę zła :roll:.. ale to było najładniejsze zdjątko Apollinka i Aga też ładnie wyszła.. Aga nie bądź proszę zła :oops:

Posted

:eek2::scared::stormy-sad:

ZOSTAWIĆ WAS SAMYCH NA CHWILĘ :madgo::tard:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A TAK POZA TYM,.. HMM, TO PRZECIEŻ NIE JEST AGAMIKA :eviltong:

cioteczki okulary potrzebują chyba
:siara:

EDIT ..POLICZYMY SIE JESZCZE
(:x:chainsaw::snipersm:)

Posted

Jagienka napisał(a):
Super :loveu: I jak sobie radził? Nie pędził na złamanie karku? Pewnie już nie był taki pewny bez smyczy, ale napiszcie coś więcej... jak z przeszkodami? Czy do ludzi podchodził?

zachowywal sie bardzo spokojnie,z wyczuciem omijal np mur...po prostu rewelacja,do ludzie nie podchodzil.....:(

Posted

karusiap napisał(a):
zachowywal sie bardzo spokojnie,z wyczuciem omijal np mur...po prostu rewelacja,do ludzie nie podchodzil.....:(

No to rewelacja :loveu:
A do kontaktów z ludźmi niektórzy muszą dorosnąć... ;)

Posted

gumtree
bono-polska
pajęczyna
pineska
petworld
petsy
animalia

Tu jest Apollo. Linków nie ma, bo ja chciałam wczoraj wstawić z ogłoszeniami Drwala to wyskoczyło bliżej nieokreślone "coś". Niestety nie wiem dlaczego ale nadal ogłoszenia nie pojawiły się na animalii.

Posted

Apollo to juz nie tylko prawdziwe spacerki ( te wirtualne też) ale jeszcze chłopie będzie cie widać po całym internecie ... ale będziesz miał rwanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

co do kontaktów , jak mu stawałam na drodze, to poświęcał mi chwile uwagi , moze niezbyt długą na razie , ale nieprzymuszoną (nie trzymałam go na siłę ) . Swiat jest jednak ciekawszy od ludzi ;)

Posted

Apollinek mial dzis badania krwi.Sa w normie:loveu:

a poza tym zauwazylam,ze zamaist korzystac ze swobody,gdy lata spuszczony po ogrodzie,to zalatwia szybko i leci do boksu....chyba po wechu do psow go ciagnie....

Posted

karusiap napisał(a):
Apollinek mial dzis badania krwi.Sa w normie:loveu:

a poza tym zauwazylam,ze zamaist korzystac ze swobody,gdy lata spuszczony po ogrodzie,to zalatwia szybko i leci do boksu....chyba po wechu do psow go ciagnie....

pewnie ciągnie go do kumpli może umówili sie na partyjkę pokera :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gonia13']Jaki śliczny pycholek:loveu::loveu::loveu:[/quote]
To prawda, wygląda tak tajemniczo i dostojnie, czarny wilk, dla kogoś naprawdę wyjątkowego, byłabym dumna chodząc sobie na spacerze z takim psem :)

Posted

Dzisiaj Apollo miał w łapach argumenty nie do odrzucenia... pojeździłam za nim na tyłku, bo chciałam iść w innym kierunku niż on... ja chciałam do góry on chciał na dół... no i nie miałam wyjścia... już wiem co znaczy jazda na maksa :lol:
W hotelu była straszna zawierucha, potwornie ślisko... i śniegu do pasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: