Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:Dog_run:i znowu tylko ja tu jestem. Apollo nie martw się ciotka do ciebie zagląda codziennie i liczy na cud. Cioteczki na miejscu bardzo dbają o ciebie a pozostałe dogomaniackie pomagają innym psiaczkom. Ale ja tu jestem :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
Apollo i znowu cichutko , nikt cie nie odwiedza :placz::placz::placz: choć psiaku na nocny obchód :painting::painting::painting:

JUŻ JESTEM:lol: chodź Apollo na spacerek:painting:

Posted

Gonia13 napisał(a):
JUŻ JESTEM:lol: chodź Apollo na spacerek:painting:

Spacerek spacerek... tak mnie dzisiaj wytarmosił dziadek jeden, że normalnie... on ma wigor dwulatka i to z jakąś nadpobudliwościa pociągową ;)
Ale urok tez swój ma... " Pieszczochamy się? No dobra, ale szybko bo ja już musze ciagnąć..." Ech ten Apollo Nasz...

Posted

dla cioci siekowej na nowa stronke:loveu:

Wielkość: duzy
Województwo: małopolskie (Kraków)
Szuka domu: stałego
Stan zdrowia: całkowicie niewidomy
Kastracja: Nie
Stosunek do zwierząt: raczej dom bez zwierząt
Stosunek do dzieci: podrośniete dzieci mogą być;)
Dla kogo: najlepiej do domu z ogrodem
Gdzie przebywa: hotel pod Krakowem
Kontakt: 507 058 628, karusiap[at]gmail.com, 505 929 773 jagnas[at]gmail.com
Link: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-duzy-niewidomy-niezauwazany-110023/
Uwagi: Apollo w schroniskowym boksie wogole nie wychodzil na zewnatrz,bal sie innych psow,nie wiedzial ktoredy...W hotelu odżył,cieszy sie ze spacerow,chlonie kazdy zapach.
Apollinek jest psem bardzo silnym.Jest lagodny dla ludzi,ale nieszczegolnie wylewny.Marzy nam sie dla niego dom z ogrodem,by po poznaniu terenu mogl swobodnie spacerowac.Czeka na dom juz tak dlugo:(

Posted

Gonia13 napisał(a):
A jezdem, jezdem:eviltong: Zdarzyło się ale sie poprawie:cool3:

no mysle, myślę że sie poprawisz :mad::mad::mad: drugi raz ci to na sucho nie przejdzie :razz::razz: Apollo skaczemy na pierwszą stronę :multi::multi: