Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ło matuchno. kamień z serca. Zaglądałam tu co kawałek, aż w końcu wykorzystując fakt, że zjechała teściowa polazłam se na długi spacer. Nie pomogło!
Dhrama, słoneczko nasze, zrób ładniusie siusiu ( bo po operacji to bardzo ważne), wypoczywaj i masz sie prawidłowo goić.

Jak ja bym chciała dorwać tego łobuza co cię wyrzucił. Przynajmniej bym sobie miała na kim wylądować nerwy, a tak????????? NI ma na kim!

Posted

:multi:no a teraz same dobre wieści księżniczka czuje się dobrze , już szczeka i goni koty rana ładniutko się goi ubranko w niczm jej nie przeszkadza:razz: o i jeszcze apetycik powrócił dziasiaj zjadła kurczaczka i indorka małe kawałeczki i jeszcze ryżyk z mięskiem :lol:

Posted

w przyszłym tygodniu ugotuję jej galaretkę z łapek kurczaka ma duzo kolagenu i ma bardzo dobry wpyw na łapki Dharmy ;)muszę pędzić na rynek i kupić kurze rapcie:evil_lol:

Posted

na uwagę zasługuje również fakt , że przestała tak panicznie bać się dużych psów owszem zachowuje się z rezerwą ale już nie piszczy i nie ucieka a z moim benkim nawet się obwąchają mają wiele wspólnego on również długo błąkał się niewiadomo gdzie jak szanowni państwo go wywalili pewnie za dużo żarł na szczęście Dobry Psi Duszek Pani Siemińska przygarnęła bidoka ważył 47 kg. jak go wziełam z Kosodrzewiny w pazdzierniku a teraz mój okruszek waży ponad 80 kg. taki bidulek :eviltong: a z sunią postępuje oki znaczy zrozumiał , że o sexie nie ma mowy więc zajmuje się drugą rzeczą , która sprawia mu moc przyjemności żarełkiem :lol: pewnie w jego wieku (7 lat) doszedł do wniosku że jedzonko jest lepsze jak sex:cool3:

Posted

i jeszcze powiem Wam Cioteczki , że nie posiadam się z dumy jak ludzie przystają na ulicy i:crazyeye: podziwiają olbrzymiego bernardyna i cudną onkę :loveu:serce rośnie na takie widoki a i mój najmniejszy znajdorek niczego sobie ;) a i capnąć za nogę potrafi:diabloti:

Posted

Bardzo się ciesze, ze pannica tak szybko wraca do zdrowia.
Balam się jak diabli.
Na szczęście wszystko sie dobrze skończyło i nawet zaczyna się przekonywać do większych psów. Same postępy. jeszcze tylko niech przestanie gonić koty i znajdzie kochany domek, a będę cała w skowronkach.

Posted

:loveu:Hello Cioteczki sorki za milczenie ale na roli robiłam. Księżniczka ma się super :multi:dzisiaj oglądałam szycie goi się pięknie jest niewielki cięcie więc będzie mała blizna:p

Posted

teraz jest na podwórku bo razem z moim małym tulfinem robią za stróży muszą trochę poszczekać bo wczoraj w nocy okradli moich sąsiadów jakieś wredne męty bo to już kolejne obrobione podwórko:mad:mam nadzieję , że jak zobaczą takie bestie jak moje 3 psy to mnie ominą:evil_lol: