Helga72 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 rozumiem Moriaaa jak znajdziesz czas to będziemy organizować sesję fotograficzną w plenerze:multi: a Ci Państwo , którzy mieli kota w domu może zrobić zapoznanie :cool3: jak pisałam wcześniej księżniczka w domu kotów nie goni tylko ignoruje :p udało się nam wypracować pokój "domowy" Quote
Moriaaa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Helga72 napisał(a):rozumiem Moriaaa jak znajdziesz czas to będziemy organizować sesję fotograficzną w plenerze:multi: a Ci Państwo , którzy mieli kota w domu może zrobić zapoznanie :cool3: jak pisałam wcześniej księżniczka w domu kotów nie goni tylko ignoruje :p udało się nam wypracować pokój "domowy" Właśnie napisałam do Pani. Czekam na odpowiedź :) Quote
Helga72 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 bardzo niepokoi mnie to , że sunia coraz bardziej się przywiązuje i wiem , że im dłużej tym potem będzie trudniej się rozstać :placz:nie chce żeby myślała , że ja tak samo jak tamci pozbywam się jej :-( Quote
Helga72 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 to bardzo wrazliwa suka szkoda ze po raz kolejny cały jej spokój zostanie zburzony:shake: ale wiem , że domki tymczasowe to jedyny ratunek dla piesków w trudnej sytuacji i takich , które nie dają rady w schroniskowych realiach :-( szkoda i żal że te bidulki nie mają możliwości zrozumienia całej złożoności tego procesu to strasznie ciężkie ale inaczej się nie da a winę za to ponoszą :angryy::mad: nie napiszę bo Szajbus pisała coś o banowaniu czy jakoś tak cokolwiek to znaczy:oops: Quote
Helga72 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Moriaaa dobrze , że wróciłaś teraz jej los w Twoje ręce :loveu:a Twoim rękom ufam i intuicji też dobrze wybierzesz domek ja w to wierzę:multi: Quote
Moriaaa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Iwonko, jej się należy domek najlepszy z najlepszych i jestem pewna, że właśnie taki dom znajdziemy:) Quote
szajbus Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Ja tez całym sercem marze o takim właśnie domku! Domku, domeczku gdzie jesteś???????? Quote
szajbus Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Dhrama czeka na ten jedyny, kochający domek! Quote
szajbus Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Prześliczna i bardzo mądra psina czeka na kochający dom! Quote
Folen Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Rozmawiałam z babcią...adoptowałaby psiaka, ale jest jedna przeszkoda, której narazie nie da się "przeskoczyć"..szkoda :shake: Dharma na pewno gdzieś czeka Twój ludz musicie tylko trafić na siebie... Quote
szajbus Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Dhrama przypomina, ze czeka na kochający domek! Quote
Helga72 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Folen mam załamanie nerwowe :-( bo Twoja Pani Babcia byłaby idealna:p nie dość , że miała już onkę a więc zna rasę to jeszcze zapewniłaby jej spokój , ciszę i naprawdę dobre życie:loveu: wiesz ona już przywykła do " babskiej " ręki więc rozstanie nie byłoby tak drastyczne bardzo żałuje:placz: ale rozumiem dzięki , że próbowałaś pozdrowienia dla Pani Babci:multi: Quote
Helga72 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Aniu czy tylko my tu trwamy jestem trochę przygnębiona i zmartwiona tą ciszą:shake: no cóż ... Najważniejsze , że Ty jesteś na wątku i dzielnie mnie wspierasz pozdrowionka od Dharmy ( właśnie śpi główeczka na podusi ) :loveu: Quote
jola od jadzi Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Hej dziewczyny, może ja za często nie piszę bo ciągle mi dogo siada ale jestem i dzielnie Dharmie kibicuję! Będzie dobrze Iwonko, czasem warto trochę dłużej poczekać na ten najlepszy z najlepszych domek. Quote
jola od jadzi Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Więc bądź dobrej myśli i...ciesz się każdą chwilą spędzoną z Dharmą, zobaczysz, jak smutno Ci będzie, gdy Dharma pójdzie do nowego domu Quote
szajbus Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 To prawda. Maluszki u ciapusia sie też wyczekały , ale warto było, bo trafiły do super domków. Dhrama czeka na tego jedynego człowieka i wiem, ze on gdzieś jest. Niech tylko jak najszybciej poczyta ogłoszenia i trafi na jej trop. Quote
Helga72 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Święte słowa Jolu co nagle to po diable :diabloti: Quote
szajbus Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 A może teraz ktoś wypatrzy przepiękną i dobrze ułożoną Oneczkę? Quote
jola od jadzi Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dharma cierpliwie i z godnością czeka na swój domek... Quote
szajbus Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Pokazujemy sie kochaniutka, nie dajemy o sobie zapomnieć w żaden sposób! Quote
szajbus Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 I hopamy na pierwszą stronkę przypomnieć się wszystkim! Ona cierpliwie czeka na swojego człowieka! Quote
szajbus Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 I przypominamy, ze księżniczka czeka na kochający domek! Domku, nie leń się! Taki skabuś czeka na ciebie, że szok. Spiesz się, bo ci ją ktoś zdmuchnie sprzed nosa! Quote
szajbus Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 I biegniemy na nocny spacerek na pierwszą stronkę w poszukiwaniu domku! Quote
Folen Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 I ja zaglądam do Dharmy, ciągle o niej myślę, taka cudna sunia i ciągle bez domu :( Quote
Recommended Posts