Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rozumiem Moriaaa jak znajdziesz czas to będziemy organizować sesję fotograficzną w plenerze:multi: a Ci Państwo , którzy mieli kota w domu może zrobić zapoznanie :cool3: jak pisałam wcześniej księżniczka w domu kotów nie goni tylko ignoruje :p udało się nam wypracować pokój "domowy"

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga72 napisał(a):
rozumiem Moriaaa jak znajdziesz czas to będziemy organizować sesję fotograficzną w plenerze:multi: a Ci Państwo , którzy mieli kota w domu może zrobić zapoznanie :cool3: jak pisałam wcześniej księżniczka w domu kotów nie goni tylko ignoruje :p udało się nam wypracować pokój "domowy"

Właśnie napisałam do Pani.
Czekam na odpowiedź :)

Posted

bardzo niepokoi mnie to , że sunia coraz bardziej się przywiązuje i wiem , że im dłużej tym potem będzie trudniej się rozstać :placz:nie chce żeby myślała , że ja tak samo jak tamci pozbywam się jej :-(

Posted

to bardzo wrazliwa suka szkoda ze po raz kolejny cały jej spokój zostanie zburzony:shake: ale wiem , że domki tymczasowe to jedyny ratunek dla piesków w trudnej sytuacji i takich , które nie dają rady w schroniskowych realiach :-( szkoda i żal że te bidulki nie mają możliwości zrozumienia całej złożoności tego procesu to strasznie ciężkie ale inaczej się nie da a winę za to ponoszą :angryy::mad: nie napiszę bo Szajbus pisała coś o banowaniu czy jakoś tak cokolwiek to znaczy:oops:

Posted

Rozmawiałam z babcią...adoptowałaby psiaka, ale jest jedna przeszkoda, której narazie nie da się "przeskoczyć"..szkoda :shake:

Dharma na pewno gdzieś czeka Twój ludz musicie tylko trafić na siebie...

Posted

Folen mam załamanie nerwowe :-( bo Twoja Pani Babcia byłaby idealna:p nie dość , że miała już onkę a więc zna rasę to jeszcze zapewniłaby jej spokój , ciszę i naprawdę dobre życie:loveu: wiesz ona już przywykła do " babskiej " ręki więc rozstanie nie byłoby tak drastyczne bardzo żałuje:placz: ale rozumiem dzięki , że próbowałaś pozdrowienia dla Pani Babci:multi:

Posted

Aniu czy tylko my tu trwamy jestem trochę przygnębiona i zmartwiona tą ciszą:shake: no cóż ... Najważniejsze , że Ty jesteś na wątku i dzielnie mnie wspierasz pozdrowionka od Dharmy ( właśnie śpi główeczka na podusi ) :loveu:

Posted

Hej dziewczyny, może ja za często nie piszę bo ciągle mi dogo siada ale jestem i dzielnie Dharmie kibicuję! Będzie dobrze Iwonko, czasem warto trochę dłużej poczekać na ten najlepszy z najlepszych domek.

Posted

To prawda. Maluszki u ciapusia sie też wyczekały , ale warto było, bo trafiły do super domków.
Dhrama czeka na tego jedynego człowieka i wiem, ze on gdzieś jest. Niech tylko jak najszybciej poczyta ogłoszenia i trafi na jej trop.

Posted

I przypominamy, ze księżniczka czeka na kochający domek!

Domku, nie leń się! Taki skabuś czeka na ciebie, że szok. Spiesz się, bo ci ją ktoś zdmuchnie sprzed nosa!