szajbus Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Jutro ma byc ta operacja. Trzymam kciuki Dharma kwiatuszku słodki . Proszę o domek w imieniu tej slicznotki! Quote
szajbus Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Czekamy na wieści jak Dhrama zniosła zabieg z zaciśniętymi kciukami . Prosimy o domek dla tej wyjątkowej suni! Quote
Tuśka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dziewczyny! Jesteście wielkie! Cały czas się nie mogę nadziwic że jest jeszcze tylu wspaniałych ludzi :loveu: A Sunieczka napewno znajdzie dom :loveu: Quote
Helga72 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Cioteczki kochane księżniczka była dzisiaj operowana wcześniej dostała zastrzyk na wzmocnienie serca niestety bardzo bolesny moja bida mała trochę popiskiwała :-( potem Pan doktor ją znieczulił i położylismy ją na stół potem wenflon i cięcie ale już bez mojego udziału ja byłam do momentu aż zasnęła teraz będzie się wybudzać pod okiem Pana doktora a jutro na sprawdzenie Quote
Helga72 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 korzystając z okazji że sunia śpi na spokojnie będzie wykonane zdjęcie rtg , które pokaże stan łapek w przyszłym tygodniu zdjęcie szwów mam nadzieję , że wszystko będzie się ładnie goić Quote
Helga72 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dharma posiada jeszcze jedną wielką zaletę pięknie podróżuje autobusem siedzi cichutko i gzrecznie nie zaczepia ludzi prawdziwa księżiczka:loveu: Quote
Helga72 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Bardzo chciałabym aby znalazł się dobry i mądry człowiek , który do końca jej dni będzie ją kochał i dbał o nią tak jak na to zasługuje prawdziwy przyjaciel. Szajbus podnieś mnie na duchu plisssssssss bo mam obniżenie nastroju:placz: Quote
szajbus Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Helga, Ja z tych co panikuję, trzęsę gaciami, tak, że nie masz pojęcia. Powiem tylko tyle. Musiała zostać operowana i dobrze wiesz, że gdyby nie to, to nie miałaby szans na dalsze życie. Zapalenie macicy jest bolesne, tylko pies nam o tym nie powie. Cieszy się widząc człowieka, a ona w szczególności, bo go straciła. Wkrótce pojawiłaby sie ropa, która wypleniłaby całą macicę i sunia mogłaby zejść z tego świata. Taka operacja nie tylko ratuje jej życie, ale także daje nam gwarancję, że żaden dupek jej nie rozmnoży dla kasy, ani dla własnego widzimisię. Jak ja ktoś weźmie to dlatego,że ja pokocha, a nie dlatego, ze może mu urodzi ładne szczeniaki, na których zarobi kasę. DOSYC! Juz ktoś ja wyeksploatował do granic możliwości- teraz czas na lepsze życie. Zadaj sobie pytanie co by było, gdyby do dziś błąkała się w takim stanie po ulicy i nikt by nie zauważył, że coś jej dolega. MUSI byc dobrze cioteczka- nie ma innej opcji. I w to mamy wierzyć, jak w to, że znajdzie sie ten jedyny domeczek. Quote
Neris Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Na pewno będzie ok, sama panikowałam niedawno jak operowali moja starunię jamniczkę, ale udało się. Dharmie też się uda. Quote
majqa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Helga72 napisał(a):Bardzo chciałabym aby znalazł się dobry i mądry człowiek , który do końca jej dni będzie ją kochał i dbał o nią tak jak na to zasługuje prawdziwy przyjaciel. (...) Każdy pies ma gdzieś zapisanego takiego człowieka. Ta sunia również. Czas by się spotkali. Quote
szajbus Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Jak Dhrama??? Słonko dochodź szybciutko do zdrówka! Quote
Monia70 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Śledzę po cichutku losy suni i bardzo, bardzo trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Helga72 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Cioteczki jesteście kochane wszystkie:loveu:od razu mi się polepszyło tym bardziej , że moja księżniczczka śpi w naszym małżeńskim łożu na podusi;)Dzięki za to że trzymałyście kciuki i za to że tak dzielnie wspieracie Darmę a najbardziej za to jesteście :multi: Quote
Helga72 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 operację zniosła dobrze i sprawnie się wybudziła Pan doktor dał jej piękne wdzianko w kolorze zieleń butelkowa:eviltong:z białymi nogawkami i sexownymi troczkami to ma chronić szwy przed jej ząbkami :razz:co prawda jeszcze wenflon w łapce ale jutro jadę z nią na sprawdzenie więc może wet igiełkę wyciągnie. Moje tyfusy teraz trzymam z daleka żeby podczas zabawy nie narobiły szkody zauważyłam że księżniczka przestała się bać mojego benka a on już jej nie molestuje:evil_lol: Quote
jola od jadzi Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Iwonko, dzięki Tobie i Szajbusowi Darma miała niebywałe szczęście i teraz będzie tylko lepiej, będzie zdrowa i daję głowę, że znajdzie się ktoś, kto ją pokocha i to szybciutko... Quote
Helga72 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 aha zdjęcie szwów po weekendzie majowym i jeszcze mała dygresja nie wiem jak Moriaaa to robi ale ma wyjątkowe szczęście do wetów bo przecież i Pani doktor BUNIA i obecny Pan doktor Dharmy to po prostu serce na dłoni dla zwierząt jestem pełna podziwu:loveu: Quote
jola od jadzi Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Bo my wozimy nasze psy tylko do najlepszych na świecie lekarzy Quote
Helga72 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 i dalszy ciąg dobrych wieści po zdjęciu rtg okazało się , że z łapkami nie jest zle owszem troszkę się poluzowało ale to jeszcze nie katastrofa co nie zmienia faktu , że trzeba to mieć na uwadze i nie zaniedbać. Quote
Helga72 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Pan doktor również zauważył że to wspaniały pies o anielskim charakterze:lol:a ja czuję że z każdą minutą jestem z nia coraz bardziej związana czego nie można powiedzieć o moich kotach które mają ciężkie życie :cool3:Dharma ciągle je goni ale widze że bardziej dla sportu niż żeby zabić a one wieją niczym struś pędziwiatr:eviltong: suka ma radochę , koty terapię odchudzającą ale jak ninia na spacerek to moje tygrysy myk do domku i na fotel lub na podusię w łóziu:p Quote
Helga72 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 ale chyba zrozumiały , że póki co sunia jest " nasza " nawet nie są na mnie zbytnio obrażone bo juz kilka razy znalazłam zwłoki myszy przy dzrzwiach a więc to dobry znak moje kotusie robią swoje Quote
Recommended Posts