Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki napisze tylko, że suczydło jest przecudowne.
Jakoś zawsze miałam kontakt z niżle "szurniętymi" ONkami, tak Kama vel Dharma (tak nazwała ją Iwonka :) ) pokazuje jakie to naprawdę cudne psy.

Więcej nie napiszę, bo jak wyszłam z domu o 8.30 tak wróciłam dopiero teraz:shake: Padam na twarz.

I powiem Wam jeszcze tylko, że Kama vel Dharma to prawdziwy kanapowiec. Śpiąca nakanapowa Królewna ;)

EDIT: Sorki, że większość fot ze mną, ale nie potrafiłam się od niej odkleić :P

Posted

Peter Beny napisał(a):
Super , koniecznie wrzućcie ją na OWP i na Owczarka , czekamy na nowe zdjęcia ;) Pomoc OWP dalej aktualna , możemy karmę wysłać , tylko poproszę
o dane na PW :razz:

Peter wielkie dzięki, powiedziałam Iwonce o karmie...ale mi się dostało.
Ona jest kobietą gotującą..i to nie byle co ;)
Więc karma niech się przyda psiakowi, który nie ma takiej super "kuchareczki" jak tymczasowa Iwonka ;)

Posted

Cudownie że mała już bezpieczna... Nowe imię Dharma wielce buddyjskie i piękne.... Trzymaj się malutka i odpoczywaj :loveu: Dziewczyny jesteście niesamowite :multi:

Posted

Ciekawa jestem, co wyjdzie w jej badaniach, czy tylko była wyeksploatowana i przemęczona. Oby wszystko było dobrze.
KAMUSIU jesteś przepiękna. W górę!!!

Posted

Pełne badania robimy po niedzieli. Mam nadzieję, że nic strasznego w nich nie wyjdzie.

Wczoraj była kompletna zmiana w oczach niuni.
Jak ją zabierałam, w oczach miała rozpacz i potworne zmęczenie.
Oczęta były aż napuchnięte od braku snu.

A wczoraj wchodzę, całkowita zmiana!
Oczka wypoczęte!
Opuchlizna zeszła, ona ma oczka młodziutkiego psa :)

Posted

Pewnie, że niewiele. Jak mój Janusz jak ją tarmosił to miała szczęście w oczkach. Cały czas szukała bliskości człowieka, ale ludzie u nas raczej sie boją dużych psiaków. Było sporo pogryzień. Owszem jedzenie dadzą, ale trzymają się od takiego psiaka z daleka.
Najbardziej boli mnie to, ze nie byłam w stanie jej niczego znaleźć- sama, ale domki mi sie wyczerpały.
Matko, a psów wciąż przybywa.

Jestem wam wdzięczna za pomoc dla niej i Iwonce za ten wspaniały, troskliwy tymczas.

Sunia już jesteś bezpieczna, ale ten domek, ten najlepszy- niech się szybko znajdzie.