Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj znowu męczyłam babcię, wiem, okropna wnuczka ze mnie :oops:, ale pasowałyby do siebie...
Bylismy u babci w odwiedzinach z Brookiem, z tego wątku - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107089&page=39, no i babcia się "wysypała", że tęskni za psem, na to ja - babciu, powiedz jedno słowo,a będziesz miała psa, bo czeka tam na Ciebie :oops: Okropna jestem, wiem...ale chciałabym dobry domek dla Dharmy, to taka cudna sunia...

Posted

Folen pewnie myślami ściągnęłam Twoją babcie mam nadzieję...:multi:kochane ciotki przepraszam za długie millczenie ale ktoś bardzo niegrzecznie potraktował mojego młodszego kota:angryy: i musiałam się zająć moim bidulkiem jest troszkę lepiej :p obecnie koty spią w sypialni a księżniczka przy mnie na kanapie ;)

Posted

Jasne, ale jak babcia spojrzy w jej oczy to sie zakocha bez pamięci. Wiem, bo ze mną tak było. Póxniej nie mogłam przez nią spać!
Jej nie da sie nie kochać.

Posted

Dharma jest jednym z podstawowych terminów buddyjskich. Posiada wiele znaczeń:[LIST]
[*]Prawo powszechne, ostateczna rzeczywistość[/LIST][LIST]
[*]Doktryna buddyjska, nauki Buddy[/LIST][LIST]
[*]Prawda[/LIST]
ciekawe :)

Posted

Cioteczko Szajbus nie wiem jak Twoje wampirzyce ale księżniczka od poniedziałku strzela focha z jedzeniem mam przez to nerwice:shake: a jak przeprowadziłam rozmowę ne temat anoreksji i próbowałam jej wytłumaczyć , że chartem nie jest to się obraziła:eviltong:

Posted

Dla miłości nie ma odległości!!!!!

A tak swoja droga, księżniczko moda na anorektyczki minęła, wiedź zacznij jeść i stresować cioteczkę Iwonke!!!!!!!!!!

Domku kiedy się odezwiesz????

Posted

Sesja nie wyszła:shake:
Pogoda była fatalna i zdjęcia do d****.
A Dharma dostaje w końcu normalną sierść, piękną, błyszczącą, zdrową szatę ;) I linieje przy tym przeokrutnie ;)
I wszystko dzięki Iwonce:loveu: