Isadora7 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 teapot napisał(a):Cześć Mała -poniedziałek trzeba rozpocząć od pierwszej! Więc...spacerek!!! A teraz ze mną :loveu: Quote
teapot Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Coś się na deszcz zbiera, ale może przed burzą zdążymy na mały spacerek! :lol: Quote
Isadora7 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No to teraz ze mną na spacer i nie mów że teapot ciebie za bardzo zmęczyła. Miałaś czas odpocząć. Quote
Lulka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 byłysmy z aldondą wczoraj znow u małej, ma teraz kolezanke, szczeniaka mix rottke i kolezke mix jamnika i tu usmiechne sie znow do Ciebie Isadora o ogloszonka dla jamnisia :loveu: cała grupka dobrze sie dogaduje, Lalunia troszku powarkuje jak jest czlowien u niej, tak z zazdrosci :diabloti: Quote
teapot Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Lulka napisał(a):byłysmy z aldondą wczoraj znow u małej, ma teraz kolezanke, szczeniaka mix rottke i kolezke mix jamnika i tu usmiechne sie znow do Ciebie Isadora o ogloszonka dla jamnisia :loveu: To wesoło będzie w hoteliku, oj wesoło :evil_lol: Nie wiem tylko czy opiekunowie wytrzymają takiego psiego mixa! ;) Lulka napisał(a): cała grupka dobrze sie dogaduje, Lalunia troszku powarkuje jak jest czlowien u niej, tak z zazdrosci :diabloti: No tak, bo towarzystwo fajne, ale cioteczki jeszcze fajniejsze! Quote
Isadora7 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Lulka napisał(a):byłysmy z aldondą wczoraj znow u małej, ma teraz kolezanke, szczeniaka mix rottke i kolezke mix jamnika i tu usmiechne sie znow do Ciebie Isadora o ogloszonka dla jamnisia :loveu: cała grupka dobrze sie dogaduje, Lalunia troszku powarkuje jak jest czlowien u niej, tak z zazdrosci :diabloti: Nie ma sprawy. Ja siedze i myślę jak tu zrobić jedną "jamniczą aukcję". Bo taki wysyp jamoli że szok. Musze to jakoś graficznie i tekstowo zaplanować. Quote
teapot Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Isadora7 napisał(a):Nie ma sprawy. Ja siedze i myślę jak tu zrobić jedną "jamniczą aukcję". Bo taki wysyp jamoli że szok. Musze to jakoś graficznie i tekstowo zaplanować. Jak jakoś można Ci pomóc- daj znak. Dobrze i skrupulatnie wypełniam instrukcje! :oops: I szybko się uczę - zwłaszcza jeśli tego chcę... a możesz wierzyć, że tak jest. Quote
andzia69 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Lulka napisał(a):byłysmy z aldondą wczoraj znow u małej, ma teraz kolezanke, szczeniaka mix rottke i kolezke mix jamnika i tu usmiechne sie znow do Ciebie Isadora o ogloszonka dla jamnisia :loveu: cała grupka dobrze sie dogaduje, Lalunia troszku powarkuje jak jest czlowien u niej, tak z zazdrosci :diabloti: o matko Lulka - wy to te bidy jak grzyby po deszczu zbieracie:-( a są gdzieś watki tamtych bidulek? Quote
Lulka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 sunię szczeniaczkę to Izunia ze schronu z Elbląga wytrzasnęła, a jamnior na szczescie nie pod naszą kuratelą :diabloti: tu wątek suni: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10088431#post10088431 Quote
teapot Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Hoopaj mała na wieczorny spacerek! A może to już podpada pod kategorię spacerków nocnych? :knuje: Quote
teapot Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dobrej nocy malutka. Cioteczki chyba nie mogą Ci życzyć kolorowych snów, bo podobno dogo wariuje... :mad::mad::mad: Dziwne, bo u mnie śmiga jak szalone :shake::shake::shake: Trzymaj się mocno kruszynko! :loveu: Quote
black_cat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Hej Lalka obudze cie, nie spij tylko na gore wskakuj :D Quote
teapot Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 black_cat napisał(a):Hej Lalka obudze cie, nie spij tylko na gore wskakuj :D maja7 napisał(a):Laleczko hopaj na pierwszą z rana! I się dziewczynie wyspać nie dały! :diabloti::mad::evil_lol: ale w sumie dobrze...ja też nie dam -> Lalu a pierwszą wielki come back prosimy!!! :evil_lol: Quote
Lulka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 samopoczucie ma bardzo dobre, apetyt jak smok, uwielbia przerozne smaczki i je wszystko co sie da :evil_lol: łapina w opatrunku i pozostaje trzymac kciuki zeby sie zaczela w koncu prawidlowo zrastac ... Quote
teapot Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Lulka napisał(a):samopoczucie ma bardzo dobre, apetyt jak smok, uwielbia przerozne smaczki i je wszystko co sie da :evil_lol: Czyli rasa odkurzacz :evil_lol: Lulka napisał(a):łapina w opatrunku i pozostaje trzymac kciuki zeby sie zaczela w koncu prawidlowo zrastac ... Musi, bo jak nie, to sama jej tę łapkę zadrutuje i dołożę koralików, żeby ładniej było :diabloti: (bez koralików to ja chyba nie umiem...:oops: ) Quote
Isadora7 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Lalka ciotka Isadora bierze ciebie na spacer. Cholera nie mogę was tak zostawić. Dzieki teapot. Tak bardzo potrzebne bywa nieraz słowo rzucić, a już od paru osób to cała góra. Może dać kopa :p Quote
teapot Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dobra, dobra- zamiast kopów to Ty lepiej powiedz jak można pomóc. Mam kilku znajomych "łapaczy głów" - daj znać, czy mam uruchamiać kontakty. I jeszcze raz powtórzę- dobrze, że jesteś :loveu::loveu::loveu: Quote
Lulka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 doktor mowi, ze Lalka ma sie przygotowywac do operacji tylnej nózki Quote
teapot Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: A jak wygląda strona finansowa? Dużo brakuje? Quote
black_cat Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 no bylo mowione ale tak niepewnie :eviltong: smielej mowcie ze jest nadzieja :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts