Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłysmy z aldondą wczoraj znow u małej, ma teraz kolezanke, szczeniaka mix rottke i kolezke mix jamnika i tu usmiechne sie znow do Ciebie Isadora o ogloszonka dla jamnisia :loveu:

cała grupka dobrze sie dogaduje, Lalunia troszku powarkuje jak jest czlowien u niej, tak z zazdrosci :diabloti:

Posted

Lulka napisał(a):
byłysmy z aldondą wczoraj znow u małej, ma teraz kolezanke, szczeniaka mix rottke i kolezke mix jamnika i tu usmiechne sie znow do Ciebie Isadora o ogloszonka dla jamnisia :loveu:

To wesoło będzie w hoteliku, oj wesoło :evil_lol: Nie wiem tylko czy opiekunowie wytrzymają takiego psiego mixa! ;)

Lulka napisał(a):
cała grupka dobrze sie dogaduje, Lalunia troszku powarkuje jak jest czlowien u niej, tak z zazdrosci :diabloti:

No tak, bo towarzystwo fajne, ale cioteczki jeszcze fajniejsze!

Posted

Lulka napisał(a):

Nie ma sprawy. Ja siedze i myślę jak tu zrobić jedną "jamniczą aukcję". Bo taki wysyp jamoli że szok. Musze to jakoś graficznie i tekstowo zaplanować.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Nie ma sprawy. Ja siedze i myślę jak tu zrobić jedną "jamniczą aukcję". Bo taki wysyp jamoli że szok. Musze to jakoś graficznie i tekstowo zaplanować.

Jak jakoś można Ci pomóc- daj znak.
Dobrze i skrupulatnie wypełniam instrukcje! :oops: I szybko się uczę - zwłaszcza jeśli tego chcę... a możesz wierzyć, że tak jest.

Posted

Lulka napisał(a):

o matko Lulka - wy to te bidy jak grzyby po deszczu zbieracie:-(

a są gdzieś watki tamtych bidulek?

Posted

Dobrej nocy malutka. Cioteczki chyba nie mogą Ci życzyć kolorowych snów, bo podobno dogo wariuje... :mad::mad::mad:
Dziwne, bo u mnie śmiga jak szalone :shake::shake::shake:
Trzymaj się mocno kruszynko! :loveu:

Posted

black_cat napisał(a):
Hej Lalka obudze cie, nie spij tylko na gore wskakuj :D

maja7 napisał(a):
Laleczko hopaj na pierwszą z rana!

I się dziewczynie wyspać nie dały! :diabloti::mad::evil_lol:
ale w sumie dobrze...ja też nie dam -> Lalu a pierwszą wielki come back prosimy!!! :evil_lol:

Posted

samopoczucie ma bardzo dobre, apetyt jak smok, uwielbia przerozne smaczki i je wszystko co sie da :evil_lol:
łapina w opatrunku i pozostaje trzymac kciuki zeby sie zaczela w koncu prawidlowo zrastac ...

Posted

Lulka napisał(a):
samopoczucie ma bardzo dobre, apetyt jak smok, uwielbia przerozne smaczki i je wszystko co sie da :evil_lol:

Czyli rasa odkurzacz :evil_lol:

Lulka napisał(a):
łapina w opatrunku i pozostaje trzymac kciuki zeby sie zaczela w koncu prawidlowo zrastac ...

Musi, bo jak nie, to sama jej tę łapkę zadrutuje i dołożę koralików, żeby ładniej było :diabloti: (bez koralików to ja chyba nie umiem...:oops: )

Posted

Lalka ciotka Isadora bierze ciebie na spacer. Cholera nie mogę was tak zostawić. Dzieki teapot. Tak bardzo potrzebne bywa nieraz słowo rzucić, a już od paru osób to cała góra. Może dać kopa :p

Posted

Dobra, dobra- zamiast kopów to Ty lepiej powiedz jak można pomóc.
Mam kilku znajomych "łapaczy głów" - daj znać, czy mam uruchamiać kontakty.
I jeszcze raz powtórzę- dobrze, że jesteś :loveu::loveu::loveu: