teapot Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Co jest? Tyle czasu i nikt Cię nie odwiedził? Ja rozumiem, że jest fatalna pogoda, ale spacerek musi być! Hoopaj na górę ślicznotko! Quote
Isadora7 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Witaj Laleczko wybacz miałam sajgon wczoraj. Ale ciotka teapot czuwa. :B-fly: A ja dzisiaj skręcam się w chińskie osiem aby szukać ratunku dla tego biedaka: [SIZE=1] Quote
Lulka Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 dzieki teapot za bazarek, na pewno sie uda :p dzieki cioteczki, ze tu czuwacie, bede u Lalki w piatek to sie dowiem dokladnie kiedy bedzie juz wiadomo czy operacja przedniej nozki potrzebna czy nie Quote
teapot Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Cześć Laluniu, Nie myśl, że o Tobie zapomniałam! Właśnie produkuję kolczyki na bazarek dla Ciebie, a przy okazji uczę się wstawiać fotki. :oops: Zobacz jaką mam śliczną pomocnicę :loveu: Tu wybiera najbardziej oliwkowe z zielonych koralików: A teraz stwierdza, że ja się wcale nie znam, bo najodpowiedniejsze będą te: "A następne masz zrobić w brązach!" Efekt naszej pracy widać na bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109808&page=11 A już niedługo pojawi się następny! Obiecuję - naprawimy łapkę i będziesz śmigać jak torpeda! Trzymaj się ślicznotko! :loveu: Quote
Isadora7 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Z taką pomocnicą to Świat można zawojować :). Laleczko przed snem pobiegamy. Quote
teapot Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 A to nasz nowy (a mój debiutancki) bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110615 Już 9 par wystawione, a jutro dojdą co najmniej jeszcze jedne i "specjalna zawieszka dla Pasji" :loveu: Quote
Isadora7 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Na dzień dobry maleńka śmigaj na pierwszą :loveu: Quote
Isadora7 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 No to jeszcze jeden spacerek z ciotka Isadorą :loveu: Quote
teapot Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Uprzejmie donoszę, że już na jeden dzień w hoteliku mamy! Fajnie jak na początek :lol: Quote
Izabella Hossa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Lalunia -Frydzia rozkoszna i wesoła jak zawsze.To sama przyjemność ją odwiedzać- taniec radości, aż strach ,że się połamie :lol: Trzymajmy mocno kciuki by łapka się dobrze zrosła :kciuki: Quote
teapot Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 aldonda napisał(a):Lalunia -Frydzia rozkoszna i wesoła jak zawsze.To sama przyjemność ją odwiedzać- taniec radości, aż strach ,że się połamie :lol: Trzymajmy mocno kciuki by łapka się dobrze zrosła :kciuki: :loveu: Żeby jeszcze się dobrze kruszyna zrastała! Wielkie dzięki za wieści. I mam jeszcze taką nieśmiałą nadzieję, że wymiziałaś iskierkę także od cioteczek! :loveu: Quote
Izabella Hossa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Wciąż jej powtarzam, że cała Polska troszczy się o nią Quote
Recommended Posts