Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem za!
Pamiętaj tylko, że w skład porządnego portfolio powinny wchodzić - portrety (w tym jeden z profilu), zdjęcie całej sylwetki oraz fotka w kostiumie kąpielowym! :evil_lol:

Posted

teapot napisał(a):
Jestem za!
Pamiętaj tylko, że w skład porządnego portfolio powinny wchodzić - portrety (w tym jeden z profilu), zdjęcie całej sylwetki oraz fotka w kostiumie kąpielowym! :evil_lol:

i topless:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ciii.... Ona chyba niepełnoletnia... Za takie otwarte stawianie sprawy mogą być nieprzyjemności...
Rozumie się, że należy to zasugerować, ale...nie aż tak oficjalnie! ;):evil_lol:

Posted

[quote name='teapot']Ciii.... Ona chyba niepełnoletnia... Za takie otwarte stawianie sprawy mogą być nieprzyjemności...
Rozumie się, że należy to zasugerować, ale...nie aż tak oficjalnie! ;):evil_lol:

Ech ten moherowy beret przysłania mi nieraz kanony zachowania.
Masz rację, zbyt oficjalnie dobrze że Pani Teletubisiowa już nie rzecznikuje

:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

jutro bodajze wizyta, trzeba ustalic termin i sunia bedzie miala sterylke - ma podejrzenie ropomacicza. Podczas sterylki bedzie miala znow jakis zabieg na te przednia łapke, nie wiem jeszcze czy sruby czy znow przeszczep szpiku do rany.

Posted

Brzmi kiepsko, by nie powiedzieć fatalnie. :sad:
Lulko, jak będziesz już coś wiedziała, proszę daj znać...
No po prostu płakać się chce, a ja liczyłam na to, że już teraz będzie z górki! :shake: