teapot Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 A ja się stresuję jutrem i raczej do wieczora nie wpadnę, więc mała w Waszych rękach... Jakieś rady od starych wyjadaczek? Quote
maja7 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Wreszcie ruszyło u mnie dogo! Lalka idziemy na spacerek! Quote
Isadora7 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 maja7 napisał(a):Wreszcie ruszyło u mnie dogo! Lalka idziemy na spacerek! Idę z wami :loveu: Quote
Isadora7 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Lulka napisał(a):wpadlam na chwile to tez podniose wesprzyj sie na mym ramieniu :loveu: Quote
teapot Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Cześć Laluniu. Nie zapomniałam o Tobie! Jak się dzisiaj czujesz? Quote
Isadora7 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 teapot napisał(a):Cześć Laluniu. Nie zapomniałam o Tobie! Jak się dzisiaj czujesz? :evil_lol: Nie zbliżaj się do niej bo katarem zarazisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Isadora7 napisał(a)::evil_lol: Nie zbliżaj się do niej bo katarem zarazisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaa i gratis opryszczkę mogłabym dorzucić... :shake: A tak serio - mam nadzieję, że nie zarażam, a nawet jeśli to tylko dwunożnych, bo żadne komplikacje nam nie potrzebne. Quote
teapot Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 No tak, każą się trzymać z daleka a potem sami nie odwiedzają! :mad: Lalka migiem na spacer a ja wracam do produkcji kolczyków! Szykujemy się do poniedziałkowego bazarku! :cool3: Quote
maja7 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Co się dzieje z dogo, cały dzień u mnie nie ruszyło! Laleczko jak się czujesz? Quote
Isadora7 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Witaj Laleczko, słoneczko nie marudź idziemy na spacer. Quote
black_cat Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ale wredniaki no! nie odwiedzaja Lalki przez tyle godzin! Quote
Isadora7 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Nie wredoty, nie :) Ja mam sajgon z ogłoszeniami, bo we Wrocku usypianie psiaków, jako lekarstwo na przepełnienie schroniska. Na przykład wczoraj został uspiony miedzy innymi taki oto CZTEROLETNI zdrowy piesek: a tu jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106758 :placz::placz::placz: Quote
Isadora7 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 black_cat napisał(a):O boze! :(:(:(:(:( Ano :-(:-( zobacz na moje allegro, 3 sa juz naznaczone, a nie wiem czy jutro też nie zacznie gonić czas dla Sary i Gumisia. Też z Wrocka :placz: To te już z wyrokiem: Sunia owczarka błaga o życie. Wyrok. NOWE INFO! Nie pozwólcie wykonać wyroku! NOWE INFO WAŻNE kartoteka skazańca z schronu Wrocław - doberman Te tez niepewne i jutro mogą naznaczyć: Terier Gumiś - Bardzo chcę stąd wyjść! Mój Pan umarł i zostałam sama. SARA w typie PON Jestem przytłoczona, a ciotki z Wrocka dobite też. Quote
Lulka Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Lalka ma sie dobrze, jest jedynie troszku spokojniejsza Quote
Isadora7 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Lulka napisał(a):Lalka ma sie dobrze, jest jedynie troszku spokojniejsza A to w takim razie na spacerek :) Quote
teapot Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 A ja właśnie następny Lalkowy bazarek spłodziłam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10173112#post10173112 Zapraszam na zakupy i proszę o podrzucanie! Quote
black_cat Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Isadora7 napisał(a):Ano :-(:-( zobacz na moje allegro, 3 sa juz naznaczone, a nie wiem czy jutro też nie zacznie gonić czas dla Sary i Gumisia. Też z Wrocka :placz: To te już z wyrokiem: Sunia owczarka błaga o życie. Wyrok. NOWE INFO! Nie pozwólcie wykonać wyroku! NOWE INFO WAŻNE kartoteka skazańca z schronu Wrocław - doberman Te tez niepewne i jutro mogą naznaczyć: Terier Gumiś - Bardzo chcę stąd wyjść! Mój Pan umarł i zostałam sama. SARA w typie PON Jestem przytłoczona, a ciotki z Wrocka dobite też. za duzo tego zła :( na jedna osobe, kazdy z nas przymuje to na swoje barki, ciezko bardzo ech, moze dlatego coraz rzadziej tu wlaze ;( Quote
teapot Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Isadora7 napisał(a):Się też dopytuję jak się Laleczka czuje? Oj...ciotka Isadora rymuje...chyba się boję tego "bajkowego" nastroju! :eviltong: Lalunia -na pierwszą marsz! Kolczyki doglądać! ;) Quote
Recommended Posts