teapot Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dobranoc kruszynko! Regeneruj się dzielnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Zregenerowana no to biegusiem na spacerek :loveu: Quote
Lulka Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 całe rozliczenie jest w pierwszym poscie - wplaty na moje konto jesli chodzi o wplaty na AFN to bedzie wiadomo jak sie rozliczenie pokaże w tej chwili najwieksze wydatki to hotel 450 zł za miesiac, ile w nim posiedzi nie wiadomo :shake: doktor wezmie na pewno cos za te operacje tylnej nozki, bo za przednia nic nie liczy :eviltong: do operacji tej tylnej to powiedzial ze nawet zakupi specjalne "cos" za 800 zł, ale nas mam nadzieje nie obciazy kupnem tego przyrzadu :evil_lol: Quote
teapot Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Lulka napisał(a):całe rozliczenie jest w pierwszym poscie - wplaty na moje konto jesli chodzi o wplaty na AFN to bedzie wiadomo jak sie rozliczenie pokaże w tej chwili najwieksze wydatki to hotel 450 zł za miesiac, ile w nim posiedzi nie wiadomo :shake: doktor wezmie na pewno cos za te operacje tylnej nozki, bo za przednia nic nie liczy :eviltong: do operacji tej tylnej to powiedzial ze nawet zakupi specjalne "cos" za 800 zł, ale nas mam nadzieje nie obciazy kupnem tego przyrzadu :evil_lol: Mi bardziej chodziło o to ile Twoim zdaniem na pewno brakuje...:oops: Bo mam wrażenie, że może być tego grosiwa jeszcze sporo potrzeba :-( Quote
Lulka Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 nie mam pojecia ile brakuje, to zalezy ile wet policzy za operacje i jak szybko sunia dojdzie do siebie i czy znajdzie sie dla niej domek. jesli bedzie musiala dlugo siedziec w hotelu to koszty beda niestety spore Quote
teapot Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Lulka napisał(a):nie mam pojecia ile brakuje, to zalezy ile wet policzy za operacje i jak szybko sunia dojdzie do siebie i czy znajdzie sie dla niej domek. jesli bedzie musiala dlugo siedziec w hotelu to koszty beda niestety spore Wniosek jest jeden - zbieramy!!! Quote
teapot Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Oj maluta, Ty dzisiaj jakoś niewybiegana jesteś.. :shake: Skakaj na pierwszą sierściuszku! :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 teapot napisał(a):Oj maluta, Ty dzisiaj jakoś niewybiegana jesteś.. :shake: Skakaj na pierwszą sierściuszku! :evil_lol: No to fakt mało dzisiaj biegała. Ale nadgonimy zaległości. A może teapot pobiegasz 25 maja ze mną w pubie Lolek? Będzie trzecia impreza pod hasłem POKOCHAJ SIERŚCIUCHA. Quote
teapot Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Isadora7 napisał(a):No to fakt mało dzisiaj biegała. Ale nadgonimy zaległości. A może teapot pobiegasz 25 maja ze mną w pubie Lolek? Będzie trzecia impreza pod hasłem POKOCHAJ SIERŚCIUCHA. TAK, TAK - ja bardzo chcę pobiegać!!! A tylko z sierściuchami mi to wychodzi! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 teapot napisał(a):TAK, TAK - ja bardzo chcę pobiegać!!! A tylko z sierściuchami mi to wychodzi! :loveu::loveu::loveu::loveu: To masz to samo schorzenie co ja Quote
teapot Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Isadorko -chyba już Ci mówiłam, że jesteś wspaniała? :loveu: Czekam na instrukcje -25 jestem w pełni do Twojej dyspozycji! Quote
Isadora7 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 teapot napisał(a):Isadorko -chyba już Ci mówiłam, że jesteś wspaniała? :loveu: Czekam na instrukcje -25 jestem w pełni do Twojej dyspozycji! No to wpadłaś, już ja ciebie zadręcze, już myślę jak ciebie wykorzystać :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
teapot Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Isadora7 napisał(a):No to wpadłaś, już ja ciebie zadręcze, już myślę jak ciebie wykorzystać :megagrin::megagrin::megagrin: Perfidnie, do cna i na wskroś -całam Twoja! ;) Quote
Isadora7 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 black_cat napisał(a):ło matko przenajświętsza........ coooooo się stało??? :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
black_cat Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 co wy tu o jakims dreczeniu i wykorzystywaniu? strach się bać...:crazyeye: Quote
teapot Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widzisz Kociczko, Ty się bojasz a ja pokornie kark zginam i przyjmę wszystko co mi przeznaczone! ;););) Spokojnej nocy cioteczki! Śnij słodko Laleczko i regeneruj się dzielnie panienko!:loveu: Quote
Isadora7 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Witaj Laleczko, witajcie ciotki laleczkowe :loveu: Quote
teapot Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dzień dobry!:lol: Tak sobie myślę, że te Lalkowe spacery trochę nudne są -tylko w górę i w dół... a może ona by tak w poziomie chciała powędrować? :niewiem: Quote
Isadora7 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 teapot napisał(a):Dzień dobry!:lol: Tak sobie myślę, że te Lalkowe spacery trochę nudne są -tylko w górę i w dół... a może ona by tak w poziomie chciała powędrować? :niewiem: Ja to bym nawet kółko graniaste zrobiła:loveu::loveu::loveu: Quote
teapot Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Myślę, że temu trzpiotowi mogłoby się to spodobać! :loveu: Quote
black_cat Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Lalka ty zatkaj uszy i nie sluchaj za duzo, bo tu jakies dziwne rozmowy się toczą... chodz mala idziemy Quote
Isadora7 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Lalka ćwicz, ćwicz bo 25 maja będziesz ze mną i teapot i innymi po Polach Mokotowskich i Lolku biegała. Quote
Recommended Posts