teapot Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ja już się nie mogę doczekać!!! :loveu::loveu::loveu: Ciotka, Ty myśl jeszcze nad zadaniami, bo ja wielofunkcyjna jestem! ;):evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 teapot napisał(a):Ja już się nie mogę doczekać!!! :loveu::loveu::loveu: Ciotka, Ty myśl jeszcze nad zadaniami, bo ja wielofunkcyjna jestem! ;):evil_lol::evil_lol: Już ja ci dam "popalić" bądź spokojna:roflt::roflt::roflt:, ja nawet już kombinuję jak cię wkręcić na już. Dzisiaj mam jakiś kiepski dzień i mi szare komórki wypadły, usiłuję je znaleźć. Ale jak tylko odnajdę zacznę molestować jeszcze przed imprezą - Ludzisków do pomocy potrzeba. Nie tylko na samej imprezie ale przed tez. W trakcie przygotowań. I nie ma zmiłuj - sama chciałaś więc ścigać będę. A paskudna i upierdliwa baba ze mnie :roflt::roflt::roflt: Quote
teapot Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Super się składa - dyspozycyjna jestem; wykształcona i językami obcymi władam! ;) Do tego obeznana z komputrem i ze stałym dostępem do sieci - chyba przydałoby się poogłaszać to i owo, bo info nigdzie o tegorocznej imprezie jeszcze nie widziałam. ;) A tak z innej beczki: Czy mogę mieć do Was prośbę -podrzućcie od czasu do czasu bazarek Lalkowy, bo mi jakoś głupio tak samej hopać, a to ostatnie godziny. Może jeszcze się ktoś skusi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10067595#post10067595 Quote
teapot Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dziękuję! Wystarczyło, że Isadorka z Lulką się pojawiły a na bazarku zrobiło się gorąco, aż mi temperatura do 38 skoczyła! Quote
teapot Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Właśnie skończył się bazarek - uważam, że był prawdziwym sukcesem! Dlatego chciałam jeszcze raz wszystkim bardzo serdecznie podziękować za licytacje!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Gratulować, gratulować. Ale towar rzeczywiście był primasort:loveu::loveu::loveu: Quote
teapot Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Następny będzie jeszcze lepszy! A w ofercie są jeszcze klipsy! :evil_lol: Mam wyjątkowo fajne zapięcia...;) Quote
teapot Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dobranoc maluszku! :loveu::loveu::loveu: Jutro rano cioteczki zadbają o poranny spacerek, bo ja czuję, że do południa będę :sleep2: Quote
Isadora7 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='teapot']Dobranoc maluszku! :loveu::loveu::loveu: Jutro rano cioteczki zadbają o poranny spacerek, bo ja czuję, że do południa będę :sleep2: No jasne :loveu::loveu::loveu: [quote name='maja7']Na poranny spacerek Laleczka idzie! a teraz ze mną:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Laleczka na spacer. A ciotka teapot ma info na priv i GG Quote
teapot Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dzień dobry Laluniu! :loveu: Isadorko, odebrała, odczytała a z oddzwonieniem poczekała aż jej struny głosowe zgodzą się na współpracę. W końcu liczy się pierwsze wrażenie, więc nie mogłam sobie pozwolić na przerywany sznaps baryton! :eviltong:;) Quote
Lulka Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Laleczko masz super ciotki - mowie Ci!!!!!!!!!:multi: Quote
teapot Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Cześć ślicznotko! Ale Ty cierpliwa jesteś 10.30 i pierwszy spacerek? Dawaj mała, pobiegamy troszkę! ;) Quote
teapot Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 No dawaj mała!!! Co tak zwalniasz? Ja wciąż na pierwszej a Ty? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Lalunia- na spacerek nie zabiorę, bo mnie zaraz dopadł, ale wymiziać mogę! :loveu: Quote
teapot Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Dobrej nocy kruszynko...:sleep2: Śpij spokojnie...a tutaj może jakiś dobry nocny duszek Cię wypatrzy i zaoferuje domek! Quote
Isadora7 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Dzień dobry ślicznoto, Rambo już czeka teraz ty się zwijaj i idziemy razem Quote
Isadora7 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 maja7 napisał(a):Dzień dobry Laleczka hopaj na pierwszą! i jeszcze raz:loveu::loveu::loveu: Quote
teapot Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 No dobra mała- zapraszam na obiadek... Może jakieś pierożki rozmrożę, a dla Ciebie ... zdaje się, że tylko pierś kuraka się znajdzie. Mam nadzieję, że nie jesteś zbyt wybredna! ;) Quote
Recommended Posts