Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już się nie mogę doczekać!!! :loveu::loveu::loveu:
Ciotka, Ty myśl jeszcze nad zadaniami, bo ja wielofunkcyjna jestem! ;):evil_lol::evil_lol:

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teapot napisał(a):
Ja już się nie mogę doczekać!!! :loveu::loveu::loveu:
Ciotka, Ty myśl jeszcze nad zadaniami, bo ja wielofunkcyjna jestem! ;):evil_lol::evil_lol:

Już ja ci dam "popalić" bądź spokojna:roflt::roflt::roflt:, ja nawet już kombinuję jak cię wkręcić na już. Dzisiaj mam jakiś kiepski dzień i mi szare komórki wypadły, usiłuję je znaleźć. Ale jak tylko odnajdę zacznę molestować jeszcze przed imprezą - Ludzisków do pomocy potrzeba. Nie tylko na samej imprezie ale przed tez. W trakcie przygotowań. I nie ma zmiłuj - sama chciałaś więc ścigać będę. A paskudna i upierdliwa baba ze mnie :roflt::roflt::roflt:

Posted

Super się składa - dyspozycyjna jestem; wykształcona i językami obcymi władam! ;) Do tego obeznana z komputrem i ze stałym dostępem do sieci - chyba przydałoby się poogłaszać to i owo, bo info nigdzie o tegorocznej imprezie jeszcze nie widziałam. ;)

A tak z innej beczki:
Czy mogę mieć do Was prośbę -podrzućcie od czasu do czasu bazarek Lalkowy, bo mi jakoś głupio tak samej hopać, a to ostatnie godziny. Może jeszcze się ktoś skusi:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10067595#post10067595

Posted

Właśnie skończył się bazarek - uważam, że był prawdziwym sukcesem!
Dlatego chciałam jeszcze raz wszystkim bardzo serdecznie podziękować za licytacje!!!
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='teapot']Dobranoc maluszku! :loveu::loveu::loveu:
Jutro rano cioteczki zadbają o poranny spacerek, bo ja czuję, że do południa będę :sleep2:

No jasne :loveu::loveu::loveu:

[quote name='maja7']Na poranny spacerek Laleczka idzie!

a teraz ze mną:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzień dobry Laluniu! :loveu:

Isadorko, odebrała, odczytała a z oddzwonieniem poczekała aż jej struny głosowe zgodzą się na współpracę. W końcu liczy się pierwsze wrażenie, więc nie mogłam sobie pozwolić na przerywany sznaps baryton! :eviltong:;)

Posted

No dobra mała- zapraszam na obiadek... Może jakieś pierożki rozmrożę, a dla Ciebie ... zdaje się, że tylko pierś kuraka się znajdzie. Mam nadzieję, że nie jesteś zbyt wybredna! ;)