teapot Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Jesteśmy z Tobą kruszynko. Trzymamy kciuki, myślimy. Będzie dobrze! Powodzenia malutka! Quote
Lulka Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 nowe wplaty: Asia i Magda - 70 zł pasja bazarek - 50 zł Aga S, bazarek - 47 zł Ida D - 50 zł la_pegaza bazarek - 50 zł kikou, bazarek - 17 zł selket, bazarek - 32 zł dziekujemy :loveu::loveu::loveu: wyplata dzisiejsza 250 zł - doplata do hotelu, bo 13 minął juz miesiac jak znalazlysmy Lale Quote
Isadora7 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Lulka napisał(a):[...ciach...] bo 13 minął juz miesiac jak znalazlysmy Lale No to imprezę robimy. Bo to tak jakby nowe urodziny dla niej. Quote
teapot Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Isadora7']No to imprezę robimy. Bo to tak jakby nowe urodziny dla niej. Isadora przygotujesz pieczyste, a ja upiekę ciasto? Lulka...Twoja działka to napoje, a Black Cat za DJa robi... ;) To się porządziłam! :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='teapot']Isadora przygotujesz pieczyste, a ja upiekę ciasto? Lulka...Twoja działka to napoje, a Black Cat za DJa robi... ;) To się porządziłam! :evil_lol: To jeszcze obsadź w rolach Rambiego i inne nasze takie przyległości. bojownika syjamskiego i 3 karliki szponiaste możesz zostawić w spokoju. No chyba ze znajdziesz im jakieś zadania. Quote
teapot Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Isadora7 napisał(a):To jeszcze obsadź w rolach Rambiego i inne nasze takie przyległości. bojownika syjamskiego i 3 karliki szponiaste możesz zostawić w spokoju. No chyba ze znajdziesz im jakieś zadania. Patelnia? :diabloti: A Rambo - robi striptease na stole, bo w końcu to babska impreza! ;) Quote
Isadora7 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 teapot napisał(a):Patelnia? :diabloti: A Rambo - robi striptease na stole, bo w końcu to babska impreza! ;) Dużo nie zjadłabyś z tej patelni. Żabie udka z karlików musiałabyć pod lupą oglądać. Karlik ma 1 cm wielkości. W kwestii striptese z Rambuniem w roli głównej to już realne jest. Uwielbia kołami do góry leżeć i wszystko widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
black_cat Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='teapot']Isadora przygotujesz pieczyste, a ja upiekę ciasto? Lulka...Twoja działka to napoje, a Black Cat za DJa robi... ;) To się porządziłam! :evil_lol: ej ja tu slysze ze mi jakas funkcje przypisalyscie, a mnie ostatnio tutaj mniej niz wiecej, aleeeeeee:diabloti:robi sie :D (dla ludzi o duzej wytrzymalosci i wyrafinowanym smaku :P ) http://dj.kamilio.wrzuta.pl/audio/1RpbZkrUv0/dj_jose_hesitate_2007_remaniax_remix http://bubos18.wrzuta.pl/audio/hyWOKznsEF/aquagen_-_phatt_bass_aquagen_club_mix http://bubos18.wrzuta.pl/audio/qMvMVzWbC1/aquagen_-_lovemachine_lp_version http://www.wrzuta.pl/audio/mbIE8nZJNu/david_morales_-_how_would_you_feel_philippe_b_remix i stara dobra tina :) http://sunny-and-angel.wrzuta.pl/film/tex4o2sJHG/tina_turner_-_what_s_love_got_to_do_with_it jesli nie bedzie dzialalo w mozilli to skopiujcie do Internet Explorer'a odmeldowuje sie :cool1: p.s. osobiscie polecam 1 i 4 spokojniejsze i melodyjne, 2i 3 ma powera, dla tych co chca sobie boksnąć w sciane albo cos, to doskonale rytm nadaje, a tine to dla wspominek :D Quote
teapot Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 :cool2: To będzie balanga!!!:ylsuper: Lalunia - widzisz, musisz bardzo szybko się wybudzić i ruszamy w tany!:BIG: Bo dziś Twój dzień!!! :new-bday: Ja już wiem jakie będzie Twoje życzenie!:bday: Z cioteczkami wypijemy Twoje zdrowie :knajpa::drink1:a potem wrócimy do szukania kochanego domku... Quote
Isadora7 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dobra to ja mam akurat wolną chatę i zapraszam. A Tinę z radochą słucham cóż to młodość moherowego beretu. Niezdarta i taaaaaakie nogi. Aczkolwiek i resztę odsłuchałam. No to zapraszam na pokoje: Quote
teapot Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Super chata! :loveu: Lalunia, budź się -goście idą! Zaraz pewnie wpadną ciotki Wiedźma i Maja7, a Ty nieuczesana jeszcze! Pewnie Lulka z Aldonką zadbały, żebyś miała uroczy kaftanik i ślicznego kozaczka, ale...pazurki trzeba jeszcze pomalować! :cool3: Quote
Isadora7 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dobra to czas żebym sie przedstawiła. Jak Lalka otworzy drzwi to będzie wiedziała że to ciotka Isadora. Laleczko oto ja: Quote
Lulka Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Lalka juz po nie miala ropomacicza, ale jakies guzki na jajnikach stad to dlugie krwawienie z łopatki zostal pobrany szpik kostny i wszepiony do tego stawu chorego w przedniej łapinie za sterylke placimy 200 zeta, za leczenie łapek rachunek bedzie na koniec leczenia Quote
teapot Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Lulka napisał(a):Lalka juz po nie miala ropomacicza, ale jakies guzki na jajnikach stad to dlugie krwawienie Nie wiem czy to lepiej, czy gorzej...mam nadzieję, że w tym zakresie już wszystko za nią! Lulka napisał(a): z łopatki zostal pobrany szpik kostny i wszepiony do tego stawu chorego w przedniej łapinie Brzmi jak czarna magia. A jakie są rokowania? Wszystko poszło prawidłowo? Lulka napisał(a): za sterylke placimy 200 zeta, za leczenie łapek rachunek bedzie na koniec leczenia Chyba już raz pisałam- wniosek jest jeden-> wciąż zbieramy. Postaram się jakoś pomóc, tylko muszę ubić zaraza albo poprosić, żeby ktoś wystawił na bazarku korki do nosa w opcji "kup teraz". Quote
Lulka Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 jakby nie wycieli teraz tych guzkow z jajnikow to za jakies pol roku mialaby ropomacicze ja tez malo co rozumiem, ale u poprzedniego naszego polamanca bardzo to pomoglo mam foty z operacji jakby ktos chcial ;) teraz juz wiem jak wyglada sterylka :diabloti: Quote
teapot Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 No właśnie- opowiadaj! Ja tylko pamiętam jak moja jamnisia się wybudzała- fatalnie to wspominam, bo była lodowata i wydawała się strasznie krucha... Quote
Lulka Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 oj nie, na szczescie tylko na zdjeciach widzialam :eviltong: Quote
teapot Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 To do góry na dobranoc!!! Isadorko- a gdzie berecik? Tak się nim chwalisz a na fotce ni ma! :shake: Quote
Isadora7 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 teapot napisał(a):To do góry na dobranoc!!! Isadorko- a gdzie berecik? Tak się nim chwalisz a na fotce ni ma! :shake: Berecik jest na święta a na co dzień chusteczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 No pięknie balanga była całą noc i teraz na spacer nie ma komu wyjść. A nie ma tak lekko - Lalka wstawaj - nie ma że kac. Quote
teapot Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Isadora7 napisał(a):No pięknie balanga była całą noc i teraz na spacer nie ma komu wyjść. A nie ma tak lekko - Lalka wstawaj - nie ma że kac. Oj działo się, działo... Tylko dlaczego dzisiaj ten kot tak strasznie tupie? :shake: Lalunia... to my może zamiast spacerku jakąś małą drzemkę? ;) Quote
teapot Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Oj... coś czuję, że po imprezie mamy totalne rozleniwienie... Niedobrze- Lalka marsz na pierwszą, prezentować się! Cioteczki - może jakieś fotki... :oops: Quote
Isadora7 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ja miałam dzisiaj sajgon że nie wiedziałam w co ręce włożyć. Lalka nadrabiamy zaległości spacerowe Quote
Recommended Posts