Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nowe wplaty:
Asia i Magda - 70 zł
pasja bazarek - 50 zł
Aga S, bazarek - 47 zł
Ida D - 50 zł
la_pegaza bazarek - 50 zł
kikou, bazarek - 17 zł
selket, bazarek - 32 zł

dziekujemy :loveu::loveu::loveu:

wyplata dzisiejsza 250 zł - doplata do hotelu, bo 13 minął juz miesiac jak znalazlysmy Lale

Posted

[quote name='Isadora7']No to imprezę robimy. Bo to tak jakby nowe urodziny dla niej.
Isadora przygotujesz pieczyste, a ja upiekę ciasto? Lulka...Twoja działka to napoje, a Black Cat za DJa robi... ;)
To się porządziłam! :evil_lol:

Posted

[quote name='teapot']Isadora przygotujesz pieczyste, a ja upiekę ciasto? Lulka...Twoja działka to napoje, a Black Cat za DJa robi... ;)

To jeszcze obsadź w rolach Rambiego i inne nasze takie przyległości. bojownika syjamskiego i 3 karliki szponiaste możesz zostawić w spokoju. No chyba ze znajdziesz im jakieś zadania.

Posted

Isadora7 napisał(a):
To jeszcze obsadź w rolach Rambiego i inne nasze takie przyległości. bojownika syjamskiego i 3 karliki szponiaste możesz zostawić w spokoju. No chyba ze znajdziesz im jakieś zadania.

Patelnia? :diabloti:
A Rambo - robi striptease na stole, bo w końcu to babska impreza! ;)

Posted

teapot napisał(a):
Patelnia? :diabloti:
A Rambo - robi striptease na stole, bo w końcu to babska impreza! ;)

Dużo nie zjadłabyś z tej patelni. Żabie udka z karlików musiałabyć pod lupą oglądać. Karlik ma 1 cm wielkości.

W kwestii striptese z Rambuniem w roli głównej to już realne jest. Uwielbia kołami do góry leżeć i wszystko widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='teapot']Isadora przygotujesz pieczyste, a ja upiekę ciasto? Lulka...Twoja działka to napoje, a Black Cat za DJa robi... ;)
ej ja tu slysze ze mi jakas funkcje przypisalyscie, a mnie ostatnio tutaj mniej niz wiecej, aleeeeeee:diabloti:robi sie :D (dla ludzi o duzej wytrzymalosci i wyrafinowanym smaku :P )

http://dj.kamilio.wrzuta.pl/audio/1RpbZkrUv0/dj_jose_hesitate_2007_remaniax_remix

http://bubos18.wrzuta.pl/audio/hyWOKznsEF/aquagen_-_phatt_bass_aquagen_club_mix

http://bubos18.wrzuta.pl/audio/qMvMVzWbC1/aquagen_-_lovemachine_lp_version

http://www.wrzuta.pl/audio/mbIE8nZJNu/david_morales_-_how_would_you_feel_philippe_b_remix

i stara dobra tina :)
http://sunny-and-angel.wrzuta.pl/film/tex4o2sJHG/tina_turner_-_what_s_love_got_to_do_with_it

jesli nie bedzie dzialalo w mozilli to skopiujcie do Internet Explorer'a
odmeldowuje sie :cool1:

p.s. osobiscie polecam 1 i 4 spokojniejsze i melodyjne, 2i 3 ma powera, dla tych co chca sobie boksnąć w sciane albo cos, to doskonale rytm nadaje, a tine to dla wspominek :D

Posted

:cool2:
To będzie balanga!!!:ylsuper:
Lalunia - widzisz, musisz bardzo szybko się wybudzić i ruszamy w tany!:BIG:
Bo dziś Twój dzień!!! :new-bday:
Ja już wiem jakie będzie Twoje życzenie!:bday:
Z cioteczkami wypijemy Twoje zdrowie :knajpa::drink1:a potem wrócimy do szukania kochanego domku...

Posted

Dobra to ja mam akurat wolną chatę i zapraszam. A Tinę z radochą słucham cóż to młodość moherowego beretu. Niezdarta i taaaaaakie nogi. Aczkolwiek i resztę odsłuchałam. No to zapraszam na pokoje:

Posted

Super chata! :loveu:
Lalunia, budź się -goście idą! Zaraz pewnie wpadną ciotki Wiedźma i Maja7, a Ty nieuczesana jeszcze! Pewnie Lulka z Aldonką zadbały, żebyś miała uroczy kaftanik i ślicznego kozaczka, ale...pazurki trzeba jeszcze pomalować! :cool3:

Posted

Lalka juz po
nie miala ropomacicza, ale jakies guzki na jajnikach stad to dlugie krwawienie

z łopatki zostal pobrany szpik kostny i wszepiony do tego stawu chorego w przedniej łapinie

za sterylke placimy 200 zeta, za leczenie łapek rachunek bedzie na koniec leczenia

Posted

Lulka napisał(a):
Lalka juz po
nie miala ropomacicza, ale jakies guzki na jajnikach stad to dlugie krwawienie

Nie wiem czy to lepiej, czy gorzej...mam nadzieję, że w tym zakresie już wszystko za nią!

Lulka napisał(a):
z łopatki zostal pobrany szpik kostny i wszepiony do tego stawu chorego w przedniej łapinie

Brzmi jak czarna magia. A jakie są rokowania? Wszystko poszło prawidłowo?

Lulka napisał(a):
za sterylke placimy 200 zeta, za leczenie łapek rachunek bedzie na koniec leczenia

Chyba już raz pisałam- wniosek jest jeden-> wciąż zbieramy. Postaram się jakoś pomóc, tylko muszę ubić zaraza albo poprosić, żeby ktoś wystawił na bazarku korki do nosa w opcji "kup teraz".

Posted

jakby nie wycieli teraz tych guzkow z jajnikow to za jakies pol roku mialaby ropomacicze

ja tez malo co rozumiem, ale u poprzedniego naszego polamanca bardzo to pomoglo

mam foty z operacji jakby ktos chcial ;)
teraz juz wiem jak wyglada sterylka :diabloti:

Posted

No właśnie- opowiadaj! Ja tylko pamiętam jak moja jamnisia się wybudzała- fatalnie to wspominam, bo była lodowata i wydawała się strasznie krucha...

Posted

teapot napisał(a):
To do góry na dobranoc!!!
Isadorko- a gdzie berecik? Tak się nim chwalisz a na fotce ni ma! :shake:

Berecik jest na święta a na co dzień chusteczka

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
No pięknie balanga była całą noc i teraz na spacer nie ma komu wyjść. A nie ma tak lekko - Lalka wstawaj - nie ma że kac.

Oj działo się, działo... Tylko dlaczego dzisiaj ten kot tak strasznie tupie? :shake:
Lalunia... to my może zamiast spacerku jakąś małą drzemkę? ;)

Posted

Oj... coś czuję, że po imprezie mamy totalne rozleniwienie... Niedobrze- Lalka marsz na pierwszą, prezentować się!
Cioteczki - może jakieś fotki... :oops: