Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj tak az strach ze sobie ogon zlamie :evil_lol: tak wariuje jak sie ja odwiedza

gips ma zdjety bo odparzal lapke, teraz ma takie cus innego, jakis opatrunek utwardzony

a tu chwila przerwy od kolnierza i pyszny przysmak :p

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teapot napisał(a):
Urocza modelka! :loveu:
Ale o ogonek niech dba, nie potrzeba nam kolejnej złamanej kończyny ;)
(ogonek to kończyna?) :knuje:

no pewnie, ze tak, na jej koncu jest Lalka przeciez, no i na koncu Lalki jest ogon, wiec konczyna, no i ogon ma dwa konce, wiec zdecydowanie kończyna :cool3::cool3:

Posted

black_cat napisał(a):
dziwne, posty mi przeskakuja

Dziwnie- wychodzi na to, że dogo ma jakąś magiczną moc...to chyba siły chaosu ;)

A skoro kończyna- to "kończyna zadnia"? :grins:

Posted

teapot napisał(a):
Dziwnie- wychodzi na to, że dogo ma jakąś magiczną moc...to chyba siły chaosu ;)

A skoro kończyna- to "kończyna zadnia"? :grins:

troche wychodzi z tego masło maślane bo zad to koniec, koncowa konczyna? konczyna sama w sobie jest koncem :cool3::cool3: chyba ...

Posted

black_cat napisał(a):
troche wychodzi z tego masło maślane bo zad to koniec, koncowa konczyna? konczyna sama w sobie jest koncem :cool3::cool3: chyba ...

Kończyna raczej tak, ale czy zad jest końcem? Dla mnie zależy z której strony patrzeć. ;)

Posted

teapot napisał(a):
Kończyna raczej tak, ale czy zad jest końcem? Dla mnie zależy z której strony patrzeć. ;)

Ludzie pomóżcie bo tu mamy problem natury filozoficznej :cool3::cool3::cool3:

Posted

teapot napisał(a):

black_cat napisał(a):
Ludzie pomóżcie bo tu mamy problem natury filozoficznej :cool3::cool3::cool3:

słownik jęz. polskiego

zad (Wilga)
rz. mnż I, D. -u 1. ‘u dużych ssaków: tylna część tułowia między krzyżem a udami; pośladki’ 2. pot. ‘u człowieka: szeroki, gruby tyłek (często z ujemnym nacechowaniem emocjonalnym)

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Isadora7 napisał(a):
słownik jęz. polskiego

zad (Wilga)
rz. mnż I, D. -u 1. ‘u dużych ssaków: tylna część tułowia między krzyżem a udami; pośladki’ 2. pot. ‘u człowieka: szeroki, gruby tyłek (często z ujemnym nacechowaniem emocjonalnym)

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Reasumując - "kończyna zadnia" być może... tylko czy Lalka to "duży ssak"? :hmmmm:

Posted

oj cioteczki, cioteczki nabijacie sie tu z Laleczki :diabloti:

ostatnie wpłaty z bazarkow (bez kosztow przesylek):

ludwa 15 zł
leeloo - 21 zł
bety - 7 zł
Aska7 - 42 zł
Bila - 11 zł
elainfo - 45 zł

dzieki wielkie :loveu::loveu::loveu:

Posted

black_cat napisał(a):
czyżby taka siła rażenia? :-o:-o:-o
nie spodziewalam sie tego po sobie:crazyeye:...

Człowiek często sam nie wie do czego jest zdolny :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Człowiek często sam nie wie do czego jest zdolny :megagrin::megagrin::megagrin:

No ale teraz to ja sie siebie boje :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

black_cat napisał(a):
No ale teraz to ja sie siebie boje :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

To może ukryj się, albo bodyguarda zatrudnij :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Albo ci pożyczę 4,5 kg obrończego jamnisia

Posted

Isadora7 napisał(a):
To może ukryj się, albo bodyguarda zatrudnij :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Albo ci pożyczę 4,5 kg obrończego jamnisia

Mam kota obronnego, chyba starczy, wlasnie lezy na moim biurku obok komputera z d... na kompie moim, no ale czego sie nie robi z miłości :)

Posted

Tylko na chwilę Was zostawić a już tutaj ciężką broń wytaczacie- mokre plamy i bojowe jamniki... :diabloti:
Wstydźcie się dziewczyny!

A tak poza tym -już szkolę mojego sierściucha. Na razie komenda - wykończ myszkę! W końcu z tym bodyguardem to przy Was może być całkiem zasadne rozwiązanie :evil_lol:

Posted

black_cat napisał(a):
Mam kota obronnego, chyba starczy, wlasnie lezy na moim biurku obok komputera z d... na kompie moim, no ale czego sie nie robi z miłości :)

Przypomnę, że jamniki to psy myśliwskie. Poza tym mój specjalnie szkolony przeciw koto bo wie że dla mnie spotkanie z kotem kończy się często wyjazdem karetką na sygnale i sterydowo-hydrocortisonowym strzałem. Ostatnio jeden z moich jamnisiów tymczasów wywoływał mi na rękach wysypkę, nie mogłam go brać. Okazało się że przebywał w schronisku w kociarni i na dodatek był odebrany od psychopatki (interwencja) u której było coś 30 kotów oprócz jamolka.

teapot napisał(a):
Tylko na chwilę Was zostawić a już tutaj ciężką broń wytaczacie- mokre plamy i bojowe jamniki... :diabloti:
Wstydźcie się dziewczyny!

A tak poza tym -już szkolę mojego sierściucha. Na razie komenda - wykończ myszkę! W końcu z tym bodyguardem to przy Was może być całkiem zasadne rozwiązanie :evil_lol:

No tak, plama przed monitorem wyjaśniona. Teraz tez już wiem dlaczego cały czas się drapię.

Posted

Isadora7 napisał(a):

No tak, plama przed monitorem wyjaśniona. Teraz tez już wiem dlaczego cały czas się drapię.

Ale moja to chyba jakaś krzyżówka :cool3: - stawiam, że z jamolkiem, bo aportuje myszki tak jak moja Zuzka :loveu: a na noc wszystkie znosi nam do łóżka. A i nie drapie nic a nic, i podgryza łapki delikatnie jak psiak i wydaje dziwne dźwięki, które trochę szczekanie przypominają...
Więc drapanie na pewno nie od nas, choć zwierzyna bojowa ;)

Ps. Czy już mówiłam, że jestem zakochana w moim koto-psie!!! (pierwszym przedstawicielu tego gatunku w mej familii ;)