Isadora7 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 black_cat napisał(a):I raz i dwa i trzy, Lalka wskakuje na poziom pierwszy :cool3: ( tzn pierwsza strone) I jeszcze raz:loveu: Quote
teapot Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dzień dobry Laleczko! Hopaj na pierwszą - musisz się wszystkim pokazać! Cześć cioteczki! ;) Quote
Isadora7 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Laleczko doopencja do góry i biegniemy. Witajcie cioteczki :loveu: Quote
black_cat Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Lalka, dawaj ja cie podtrzymam a ty podskakuj na pierwsza :D Quote
Isadora7 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 black_cat napisał(a):Lalka, dawaj ja cie podtrzymam a ty podskakuj na pierwsza :D To ja pomogę ją podtrzymać :loveu: Quote
teapot Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Chyba ta nasza dziewczynka ma ciężkawą doopkę, co i rusz spada... Ale my się nie damy, w końcu co 4 baby to nie jedna! W górę mała- ciotki podrzucają dzisiaj ze zdwojoną energią! Quote
Isadora7 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Może jej troszkę ciąża te opatrunki, ale damy radę :loveu: Quote
black_cat Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Lalka, dawaj na góre, nie chce slyszec o leku wysokosci! Quote
teapot Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dawaj, dawaj maleńka! Toż to dla Ciebie nie pierwszyzna- trzeba jak najdłużej utrzymać się na szczycie! I żadnego gadania o ostatnich, którzy będą pierwszymi nie chcę słyszeć! Ty już teraz masz być w czołówce, bo szybko fajny domek musi się zgłosić! :loveu: Cioteczki najmilsze- ja uciekam na chlebek pracować, więc do wieczora hopanie na Waszej głowie! Trzymajcie się cieplutko! :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Laleczko idę odpoczywać ale najpierw spacerek, doopka w góre i idziemy Quote
black_cat Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Lalka, nie ma że boli, skaczemy na pierwszą ::cool3: Quote
teapot Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dawaj dawaj malutka! :loveu: Ciotka wróciła i może podrzucić! Quote
Isadora7 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No Lalka biorę Rambiego i Alfika to i ciebie wezmę na spacerek wieczorny Quote
Lulka Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 niestety lapka zle sie zrasta, jakos krzywo :-( dzis pan doktor wstrzyknal do srodka krew - taki sam zabieg wykonal kiedys naszemu Kacperkowi, zeby sie kosc lepiej zrastala. Jak nie pomoze to bedzie jednak trzeba operowac i drutowac :placz: Quote
Izabella Hossa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 O rany te złe wieści jeszcze do mnie nie dotarły, moje wieści, że niunia jest radosna sa z niedzieli. Losie zlituj sie ! "Lalunia-Frydzia Czuje sie baaaardzo dobrze, zakochała się w swojej opiekunce. Jak Pani Iwona musiała wyjechać na dwa dni , psami zajmowała się jej córka. Lalka nie chciała jeść, a jak Pani Iwona przyjechała to radość była tak wielka, że Lalke trzeba było uspakajać żeby się na nowo nie połamała :)" Quote
black_cat Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Lulka napisał(a):niestety lapka zle sie zrasta, jakos krzywo :-( dzis pan doktor wstrzyknal do srodka krew - taki sam zabieg wykonal kiedys naszemu Kacperkowi, zeby sie kosc lepiej zrastala. Jak nie pomoze to bedzie jednak trzeba operowac i drutowac :placz: biedna łapinka, ale na pewno bedzie dobrze :) Quote
Isadora7 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Lulka napisał(a):niestety lapka zle sie zrasta, jakos krzywo :-( dzis pan doktor wstrzyknal do srodka krew - taki sam zabieg wykonal kiedys naszemu Kacperkowi, zeby sie kosc lepiej zrastala. Jak nie pomoze to bedzie jednak trzeba operowac i drutowac :placz: O Boże... Bidulka. Laleczko trzymaj się dasz radę Quote
black_cat Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Lalunka trzym sie, bedzie dobrze, mimo ze lapka krzywa to jednak skakac trzeba na pierwsza ale ja ci pomoge, nie martw sie mala Quote
teapot Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dobranoc malunia... Zdrowiej nam dzielnie, bo coś Lulka kiepskie wiadomości przekazuje. :( Jutro wieczorkiem, najdalej pojutrze wystawię nowe kolczyki na bazarek dla Ciebie. Mam nadzieję, że Lulka pozwoli dalej wysyłać pieniądze na jej konto, a cioteczki pomogą technicznie, bo to będzie mój bazarkowy debiut. A tak poza tym, to wnioskuję, aby przeszkolenie nowych dogomaniaków było w słynnym pakiecie cioteczki Isadory! :P Quote
Isadora7 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 teapot napisał(a):Dobranoc malunia... Zdrowiej nam dzielnie, bo coś Lulka kiepskie wiadomości przekazuje. :( Jutro wieczorkiem, najdalej pojutrze wystawię nowe kolczyki na bazarek dla Ciebie. Mam nadzieję, że Lulka pozwoli dalej wysyłać pieniądze na jej konto, a cioteczki pomogą technicznie, bo to będzie mój bazarkowy debiut. A tak poza tym, to wnioskuję, aby przeszkolenie nowych dogomaniaków było w słynnym pakiecie cioteczki Isadory! :P :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Ale mnie ubawiłaś. Lalka doopka do góry i rehabilitacja i spacerek. Będzie dobrze, nie może być inaczej Quote
Recommended Posts