Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teapot napisał(a):
Ale moja to chyba jakaś krzyżówka :cool3: - stawiam, że z jamolkiem, bo aportuje myszki tak jak moja Zuzka :loveu: a na noc wszystkie znosi nam do łóżka. A i nie drapie nic a nic, i podgryza łapki delikatnie jak psiak i wydaje dziwne dźwięki, które trochę szczekanie przypominają...
Więc drapanie na pewno nie od nas, choć zwierzyna bojowa ;)

Ps. Czy już mówiłam, że jestem zakochana w moim koto-psie!!! (pierwszym przedstawicielu tego gatunku w mej familii ;)

No mój też dziwny trochę, po regałach chodzi :). A o swoim zakochaniu nic do tej pory nie mówiłaś.

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MOja chodzi po regałach , stołach, fotelach, łóżkach. W zasadzie podłogi rzadko używa....:mad: Ma wlasnie rozlozony swoj kocyk na polowie mojego biurka (:cool1:) i spi pod lampą, jak noworodek czy co . Im jest starsza tym bardziej dziecinnieje, albo moze ja ze ją tak traktuję..
Pozdrowienia dla Laluni ( żeby nie było offa :cool3::cool3::cool3:)

Posted

black_cat napisał(a):

Pozdrowienia dla Laluni ( żeby nie było offa :cool3::cool3::cool3:)

Jakiego offa? My tu przecież Laleczce rodzinę przedstawiamy! :razz:
Musi sunia wiedzieć, że nie jest sama i naprawdę wielu koto-pso-ludzio-osobom na niej zależy ;)

black_cat napisał(a):
MOja chodzi po regałach , stołach, fotelach, łóżkach. W zasadzie podłogi rzadko używa....:mad: Ma wlasnie rozlozony swoj kocyk na polowie mojego biurka (:cool1:) i spi pod lampą, jak noworodek czy co . Im jest starsza tym bardziej dziecinnieje, albo moze ja ze ją tak traktuję..

Moja najchętniej spałaby na laptopie (niestety kiedy akurat z niego korzystam) a i lampka jej się wyjątkowo podobała, akurat wtedy, gdy próbowałam zrobić fotki kolczykom dla Lalki. :evil_lol:
Rambo pewnie też z lampo-inkubatorka korzysta, bo jamniorki to niezłe zmarźlaki, a że przy okazji inteligentne bestie, więc nie wątpię, że i on tę metodę opracował! :loveu:
A tak swoją drogą -czy zauważyłyście, że Lalka jest trochę jamnikowata?

Posted

teapot napisał(a):
Jakiego offa? My tu przecież Laleczce rodzinę przedstawiamy! :razz:
Musi sunia wiedzieć, że nie jest sama i naprawdę wielu koto-pso-ludzio-osobom na niej zależy ;)

Dokładnie tak jest.

teapot napisał(a):

Moja najchętniej spałaby na laptopie (niestety kiedy akurat z niego korzystam) a i lampka jej się wyjątkowo podobała, akurat wtedy, gdy próbowałam zrobić fotki kolczykom dla Lalki. :evil_lol:
Rambo pewnie też z lampo-inkubatorka korzysta, bo jamniorki to niezłe zmarźlaki, a że przy okazji inteligentne bestie, więc nie wątpię, że i on tę metodę opracował! :loveu:
A tak swoją drogą -czy zauważyłyście, że Lalka jest trochę jamnikowata?

Rambo najchętniej zakopuje się w moim łóżku. Heheh Lalka jamnikowata hehe, to i z sierściucha tez coś ma hehehe.

Posted

ehem ehem, to ja może przedstawię pani Lalce Kotesię :)

na pierwszym zdjeciu, wbrew pozorom, żyje, spi mocno i śni, proszę zwrocic droga Laleczko na podwojny podbródek, naturalna cecha mojej dziewczyny od urodzenia

zblizenie

Po przewroceniu na drugi bok

zblizenie

a tu dwa dni wczesniej
opalamy się

mimo ze oczy otwarte, przytomnosci nie wykazuje, otumaniona cieplymi promieniami słońca, potem pojdzie i sie walnie na zimnej wykladzinie by troche oprzytomnieć

koniec:) dziekuje za uwage :)
pozdrawiamy Laleczke

Posted

Kotesia- cudna, podwójny podbródek - przeuroczy!:loveu:
Fajna ta Lalkowa rodzinka...ale mam takie nieśmiałe poczucie, że jest nas więcej...:cool3:

Posted

Isadora7 napisał(a):
No ja, Rambo i każdy tymczasik który u mnie był, jest i będzie

No właśnie! Alfika widziałam, a Rambulka tylko w wersji zielonego skrzata... Niestety z lupą trzeba oglądać :mad:

black_cat napisał(a):
aaa, pytam, bo juz myslalam ze to jakas aluzja do mojej dziewczyny ze niby gruba, przy kości i że jej więcej itd itp :P:mad::mad:

Gdzieżbym śmiała takie sugestie? Toż kocia wzór wdzięku i urody. :loveu:

Posted

teapot napisał(a):
No właśnie! Alfika widziałam, a Rambulka tylko w wersji zielonego skrzata... Niestety z lupą trzeba oglądać :mad:

No to tutaj Rambo w swoim naturalnym dla jamnika środowisku:evil_lol::evil_lol:
:evil_lol:

a tutaj też bez lupy go widać:

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu: WOW! Jaki przystojniak!!! Ten rudzielec jest po prostu przecudowny! :loveu::loveu::loveu::loveu:
Isadorko -trzeba było uprzedzić, bo mnie aż skręca na widok Twojego Przystojniaka a mój TZ zastrzegł, że nigdy się na żadnego jamniorka nie zgodzi (obawia się biedaczek, że sobie nie poradzi z tak silnym jamniczym charakterkiem :evil_lol: ). A i w łóżku już żadne stworzenie więcej nam się nie zmieści (śpimy na kawalerskim TZeta) :placz: , chyba że mnie wywalą (próby kilkakrotnie zostały podjęte- a TZ z kotą tylko czekają, aż na chwilę zejdę, by zająć moje miejsce!

Ja chcę jamniora!!!!!!!! :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Isadora7 napisał(a):
No to tutaj Rambo w swoim naturalnym dla jamnika środowisku:evil_lol::evil_lol:
:evil_lol:

a tutaj też bez lupy go widać:

sliczny jest, oczka takie ladne, na pierwszym jaki rozmarzony, może jakiś szpek tam widzi :cool3::cool3: i nie chca mu dać:crazyeye:
czy na uszkach zawsze widac cale menu z dnia? bo moj spaniel zawsze mial polowe jedzenia na uszach (do misku mu chyba wpadaly, czy co?)

Posted

black_cat napisał(a):
sliczny jest, oczka takie ladne, na pierwszym jaki rozmarzony, może jakiś szpek tam widzi :cool3::cool3: i nie chca mu dać:crazyeye:
czy na uszkach zawsze widac cale menu z dnia? bo moj spaniel zawsze mial polowe jedzenia na uszach (do misku mu chyba wpadaly, czy co?)

A wiesz jakoś nie mam z tymi uszami problemu. Zresztą z moim poprzednim Eduniem (też mini długowłosy) też nie było problemu. Jamolki chyba przez bardziej jednak wydłużony pysio mają mniej problemu niż spanielki. Bo tez i tymczasowe jak u mnie są nie mają kłopotu.

No oczy Rambiego zawsze mnie rozbrajają. Bo czy te oczy mogą kłamać?

:loveu::loveu::loveu::loveu:

No Lalka poznałaś swoich a teraz na spacer marsz, nie ma że boli

Posted

Isadorko, oczywiście, że te oczy mogą kłamać... przecież po to tak wyglądają i zapewne dla tego przy każdej sposobności ćwiczą to rozbrajające spojrzenie ! :loveu::evil_lol:
Black Cat - on o tym cukierku doskonale wie! :evil_lol:

Coś podejrzewam, że i Lalunia tak spojrzeć potrafi ;)