Isadora7 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 teapot napisał(a):Ale moja to chyba jakaś krzyżówka :cool3: - stawiam, że z jamolkiem, bo aportuje myszki tak jak moja Zuzka :loveu: a na noc wszystkie znosi nam do łóżka. A i nie drapie nic a nic, i podgryza łapki delikatnie jak psiak i wydaje dziwne dźwięki, które trochę szczekanie przypominają... Więc drapanie na pewno nie od nas, choć zwierzyna bojowa ;) Ps. Czy już mówiłam, że jestem zakochana w moim koto-psie!!! (pierwszym przedstawicielu tego gatunku w mej familii ;) No mój też dziwny trochę, po regałach chodzi :). A o swoim zakochaniu nic do tej pory nie mówiłaś. Quote
teapot Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Futrzaka mam od 12 dni, więc...chyba jeszcze nie zdążyłam! :oops: Quote
Isadora7 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 teapot napisał(a):Futrzaka mam od 12 dni, więc...chyba jeszcze nie zdążyłam! :oops: aaaa to jesteś usprawiedliwona Quote
black_cat Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 MOja chodzi po regałach , stołach, fotelach, łóżkach. W zasadzie podłogi rzadko używa....:mad: Ma wlasnie rozlozony swoj kocyk na polowie mojego biurka (:cool1:) i spi pod lampą, jak noworodek czy co . Im jest starsza tym bardziej dziecinnieje, albo moze ja ze ją tak traktuję.. Pozdrowienia dla Laluni ( żeby nie było offa :cool3::cool3::cool3:) Quote
teapot Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 black_cat napisał(a): Pozdrowienia dla Laluni ( żeby nie było offa :cool3::cool3::cool3:) Jakiego offa? My tu przecież Laleczce rodzinę przedstawiamy! :razz: Musi sunia wiedzieć, że nie jest sama i naprawdę wielu koto-pso-ludzio-osobom na niej zależy ;) black_cat napisał(a): MOja chodzi po regałach , stołach, fotelach, łóżkach. W zasadzie podłogi rzadko używa....:mad: Ma wlasnie rozlozony swoj kocyk na polowie mojego biurka (:cool1:) i spi pod lampą, jak noworodek czy co . Im jest starsza tym bardziej dziecinnieje, albo moze ja ze ją tak traktuję.. Moja najchętniej spałaby na laptopie (niestety kiedy akurat z niego korzystam) a i lampka jej się wyjątkowo podobała, akurat wtedy, gdy próbowałam zrobić fotki kolczykom dla Lalki. :evil_lol: Rambo pewnie też z lampo-inkubatorka korzysta, bo jamniorki to niezłe zmarźlaki, a że przy okazji inteligentne bestie, więc nie wątpię, że i on tę metodę opracował! :loveu: A tak swoją drogą -czy zauważyłyście, że Lalka jest trochę jamnikowata? Quote
Isadora7 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 teapot napisał(a):Jakiego offa? My tu przecież Laleczce rodzinę przedstawiamy! :razz: Musi sunia wiedzieć, że nie jest sama i naprawdę wielu koto-pso-ludzio-osobom na niej zależy ;) Dokładnie tak jest. teapot napisał(a): Moja najchętniej spałaby na laptopie (niestety kiedy akurat z niego korzystam) a i lampka jej się wyjątkowo podobała, akurat wtedy, gdy próbowałam zrobić fotki kolczykom dla Lalki. :evil_lol: Rambo pewnie też z lampo-inkubatorka korzysta, bo jamniorki to niezłe zmarźlaki, a że przy okazji inteligentne bestie, więc nie wątpię, że i on tę metodę opracował! :loveu: A tak swoją drogą -czy zauważyłyście, że Lalka jest trochę jamnikowata? Rambo najchętniej zakopuje się w moim łóżku. Heheh Lalka jamnikowata hehe, to i z sierściucha tez coś ma hehehe. Quote
black_cat Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ehem ehem, to ja może przedstawię pani Lalce Kotesię :) na pierwszym zdjeciu, wbrew pozorom, żyje, spi mocno i śni, proszę zwrocic droga Laleczko na podwojny podbródek, naturalna cecha mojej dziewczyny od urodzenia zblizenie Po przewroceniu na drugi bok zblizenie a tu dwa dni wczesniej opalamy się mimo ze oczy otwarte, przytomnosci nie wykazuje, otumaniona cieplymi promieniami słońca, potem pojdzie i sie walnie na zimnej wykladzinie by troche oprzytomnieć koniec:) dziekuje za uwage :) pozdrawiamy Laleczke Quote
Isadora7 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Piękne stworzenie. Lalka fajną masz rodzinę trzeba przyznać :) Quote
teapot Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Kotesia- cudna, podwójny podbródek - przeuroczy!:loveu: Fajna ta Lalkowa rodzinka...ale mam takie nieśmiałe poczucie, że jest nas więcej...:cool3: Quote
Isadora7 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 black_cat napisał(a):Kogo więcej? No ja, Rambo i każdy tymczasik który u mnie był, jest i będzie Quote
black_cat Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 aaa, pytam, bo juz myslalam ze to jakas aluzja do mojej dziewczyny ze niby gruba, przy kości i że jej więcej itd itp :P:mad::mad: Quote
teapot Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Isadora7 napisał(a):No ja, Rambo i każdy tymczasik który u mnie był, jest i będzie No właśnie! Alfika widziałam, a Rambulka tylko w wersji zielonego skrzata... Niestety z lupą trzeba oglądać :mad: black_cat napisał(a):aaa, pytam, bo juz myslalam ze to jakas aluzja do mojej dziewczyny ze niby gruba, przy kości i że jej więcej itd itp :P:mad::mad: Gdzieżbym śmiała takie sugestie? Toż kocia wzór wdzięku i urody. :loveu: Quote
Isadora7 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 teapot napisał(a):No właśnie! Alfika widziałam, a Rambulka tylko w wersji zielonego skrzata... Niestety z lupą trzeba oglądać :mad: No to tutaj Rambo w swoim naturalnym dla jamnika środowisku:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: a tutaj też bez lupy go widać: Quote
teapot Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: WOW! Jaki przystojniak!!! Ten rudzielec jest po prostu przecudowny! :loveu::loveu::loveu::loveu: Isadorko -trzeba było uprzedzić, bo mnie aż skręca na widok Twojego Przystojniaka a mój TZ zastrzegł, że nigdy się na żadnego jamniorka nie zgodzi (obawia się biedaczek, że sobie nie poradzi z tak silnym jamniczym charakterkiem :evil_lol: ). A i w łóżku już żadne stworzenie więcej nam się nie zmieści (śpimy na kawalerskim TZeta) :placz: , chyba że mnie wywalą (próby kilkakrotnie zostały podjęte- a TZ z kotą tylko czekają, aż na chwilę zejdę, by zająć moje miejsce! Ja chcę jamniora!!!!!!!! :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Isadora7 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 on waży około 4,5 kg - dużo miejsca nie zajmuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
black_cat Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Isadora7 napisał(a):No to tutaj Rambo w swoim naturalnym dla jamnika środowisku:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: a tutaj też bez lupy go widać: sliczny jest, oczka takie ladne, na pierwszym jaki rozmarzony, może jakiś szpek tam widzi :cool3::cool3: i nie chca mu dać:crazyeye: czy na uszkach zawsze widac cale menu z dnia? bo moj spaniel zawsze mial polowe jedzenia na uszach (do misku mu chyba wpadaly, czy co?) Quote
Isadora7 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 black_cat napisał(a):sliczny jest, oczka takie ladne, na pierwszym jaki rozmarzony, może jakiś szpek tam widzi :cool3::cool3: i nie chca mu dać:crazyeye: czy na uszkach zawsze widac cale menu z dnia? bo moj spaniel zawsze mial polowe jedzenia na uszach (do misku mu chyba wpadaly, czy co?) A wiesz jakoś nie mam z tymi uszami problemu. Zresztą z moim poprzednim Eduniem (też mini długowłosy) też nie było problemu. Jamolki chyba przez bardziej jednak wydłużony pysio mają mniej problemu niż spanielki. Bo tez i tymczasowe jak u mnie są nie mają kłopotu. No oczy Rambiego zawsze mnie rozbrajają. Bo czy te oczy mogą kłamać? :loveu::loveu::loveu::loveu: No Lalka poznałaś swoich a teraz na spacer marsz, nie ma że boli Quote
black_cat Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Isadora7 napisał(a): O matko jak się patrzy, już by cukierka ode mnie dostał dawno :P Quote
teapot Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Isadorko, oczywiście, że te oczy mogą kłamać... przecież po to tak wyglądają i zapewne dla tego przy każdej sposobności ćwiczą to rozbrajające spojrzenie ! :loveu::evil_lol: Black Cat - on o tym cukierku doskonale wie! :evil_lol: Coś podejrzewam, że i Lalunia tak spojrzeć potrafi ;) Quote
teapot Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Jeszcze tylko spacerek przed snem... :loveu: Trzymaj się ciepło Laleczko! Dobranoc maluta, dobranoc Rodzinko! Quote
teapot Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cześć Mała -poniedziałek trzeba rozpocząć od pierwszej! Więc...spacerek!!! Quote
Recommended Posts