Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Tak to ja jestem tą śliczną dziewczynką :eviltong::eviltong::lol::evil_lol:;)

nowy narybek dogomanek coraz bardziej krasiwyj....:eviltong:

Posted

Łajka to normalnie jak pogodynka :eviltong:. Jak tylko zbliża się burza to wieje do domu:evil_lol::evil_lol: dzwoniłam do babci to mówi babcia że od niedzieli wieczór w domu siedziała tylko wychodziła załatwić swoje potrzeby:evil_lol: Ale juz dzisiaj rano u babci była piękna pogoda i znudziło jej się siedzenie w domu:loveu:

Posted

halcia napisał(a):
No co Ty,w Jej wieku też byłysmy takie sliczne:eviltong:Karolcia naprawde jestes sliczna:lol:i serducho masz wielkie!

E tam śliczna :evil_lol: ale serducho mam wielkie:eviltong::eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Podczas burzy to jest szał :eviltong:. Ja powiem jak to było;)
Ona siedziała w przedpokoju( do kuchni nie chciała wejść bo tam było widać błyskawice) i my siedzimy w kuchni a ona w przedpokoju, nagle taki huk jakby spadała ja wychodze patrze ona na szafce.:evil_lol: Tak szybko oddychała, nie wiem to chyba oznaka stresu jakiegoś strachu:oops:

• 2 weeks later...
Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
No prosze prosze myslałam ze Sheltus troszke schudnie (przydałoby sie jej) a tu .. ;)

w babcinym domku chyba nie ma szans......:eviltong::evil_lol:

Posted

becia66 napisał(a):
w babcinym domku chyba nie ma szans......:eviltong::evil_lol:

Na pewno tych szans nie ma:evil_lol:. Ale mi się wydaje że i tak troszkę schudła bo jak ją brałam to kuleczka a teraz ma piękną linię. Przed chwilą dzwoniłam do babci to mówiła że siedzi obżera buta( tego do obgryzania:eviltong:). A na śniadanko jadła ryż i drób:p

Posted

halcia napisał(a):
a tu....ma apetyt:evil_lol:DZieki Karolcia zdjęcia!

No apetyt ma duży:diabloti:.A na początku jak ją przywiozłam to nic nie chciała jeść:eviltong:. Babcia tak lamentowała że co ona zrobi jak pies nie będzie jadł a tu proszę:evil_lol:
A za zdjęcia to nie ma co dziękować to sama przyjemność:lol::lol: